Part 27

475 38 4
                                    

Harry's POV - 2 jaar later

"Niall? zijn jij en Kacy klaar?" Niall knikte en kwam aan lopen.

"Kacy!!"

"Ja! ja! ik kom al..." Ze kwam de trap af rennen met de laatste tas.

"hebben we alles?" Ik knikte en pakte haar tas aan.

"Kom we gaan!" we stapte in de auto en ik reed weg.

"Hoe denk je dat het met Sidney gaat?" ik keek Kacy aan en haalde mijn schouders op.

"Geen idee, ze heeft 2 jaar niks van zich laten horen en nu heeft ze eindelijk contact opgenomen en vraagt ze of we naar haar toe komen en daar komen slapen deze vakantie...het is apart maar er moet een rede voor zijn!" ze knikte en zakte terug in jaar stoel.

"Ik denk dat Harry behoorlijk blij was dat ze contact opnam, hij is nog steeds smoorverliefd op haar!" Kacy schoot in de lach en ik keek Niall boos aan.

"Hou je kop! je zegt niks tegen Sidney, die zit hier niet op te wachten!" Niall wou nog wat zeggen naar Kacy sloeg hem tegen zijn hoofd.

"Stil nou!" ik moest lachen en reed snel door naar Sidney. We kwamen aan bij een mega grote oprij laan...met super veel bomen en aan het eind een super mooie witte villa.

"Woont ze hier?" Kacy zat half op het dashboard toen ze het huis zag. Ik parkeerde de auto voor de deur en we stapte snel uit. Niall keek ons aan en glimlachte.

"Dit is echt ziek! dit huis is mega!"

"Haha dankje, ik hoop dat het een compliment is!" we keken allemaal om en zagen Sidney staan. Ze was prachtig! met haar prachtige zwarte haar wat nu aan de onderkant blond is..haar twinkelende groenen ogen..Niall gaf me een duw en ik merkte dat ik stond te staren.

"Hey jongens! ik ben blij dat jullie wouden komen...het spijt me dat ik zo lang niks heb laten horen..maar.."

"Het is goed Sid! zullen we onze spullen naar binnen brengen?" ze glimlachte naar Kacy en knikte. iedereen liep met hun spullen langs Sidney naar binnen, ik pakte mijn tas en liep richting de deur...ze keek me aan en ik zag dat ze niet wist wat ze moest doen.

"Ik...ik ben blij dat je wou komen Harry.."

"Ik heb je toch beloofd dat we elkaar weer zouden zien!" ik glimlachte naar haar en gaf haar een kus op der wang. Ik zag haar blozen en ik liep snel door. Die gevoelens zijn na 2 jaar nog steeds niet weg..

Sidney's POV

Ik hoorde een auto en keek uit het raam. daar zijn ze eindelijk!! ik rende naar beneden en deed de deur open. ze hadden net geparkeerd en me nog niet opgemerkt. ze stapte allemaal uit en keken rond. wat zagen ze er goed uit..wat heb ik ze gemist. ik keek van Kacy maar Niall..en toen viel me blik op Harry...hij zag er zo goed uit! hij had een geruite blouse aan waarvan de bovenste knoopjes openstonden waardoor je zijn tattoos zag. En een bandana in zijn haar...zijn prachtige krullen! hij zag er goddelijk uit..waarom heb ik hem laten gaan? mijn gevoelens zijn nog steeds niet weg, ik kon aan niemand anders denken dan aan Harry...aan die laatste woorden die we hebben gewisseld..aan de verdriet die ik zag in zijn ogen en de pijn toen ik zei dat ik tijd nodig had...ik voel me nog steeds schuldig daarover..ik had dat nooit mogen doen. hopelijk krijg ik een tweede kans. Ik keek naar mijn vrienden en niall keek in de ronte.

"Dit is echt ziek! dit huis is mega!"

"Haha dankje, ik hoop dat het een compliment is!" Ze keken allemaal om en zagen me eindelijk staan. Het was apart om hun weer te zien na zo'n lange tijd maar het voelde goed. mijn ogen gleden al gauw naar Harry. Onze ogen vonden elkaar en ik kon niks anders doen dan staren..gelukkig deed hij het zelfde! Niall gaf hem een duw en Harry merkte dat hij me aanstaarde...ik kon niks anders doen dan glimlachen naar hem.

Stupid LoveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu