Part 5

1.9K 56 8
                                    

Ik werd wakker en vond me mezelf ik Harry zijn armen...

zijn armen en benen waren strak om me heen gewikkeld. ik kon geen kant op.

"Harry? Harry?" Harry zuchten diep en deed zijn ogen open.

"Goeiemorgen mop, hoe gaat het?" Zijn ochtend stem was zo sexy..hij keek me aan kreeg een glimlach op zijn gezicht en ik zag zijn schattige kuiltjes.

"Het gaat stukken beter, Dankje.." hij trok me dicht naar zich toe en ik legde me hoofd op zijn borst..ik heb geen idee waar dit heen gaan maar voor nu ben ik blij dat ik bij hem ben. ik voel me veilig!

"Heb je honger?" Ik knikte en Harry strekte zich uit.

"Kom dan maak ik ontbijt!" hij gaf me een kus op me hoofd en liet me los. hij sprong uit bed en liep de kamer uit. ik strekte me uit en liep naar de badkamer. ik deed de kraan open maar er gebeurde iets met dat ding waardoor me hele shirt nat werd. Shit dit heb ik weer! ik liep naar Harry zijn kast en pakte een shirt.

Eindelijk aan gekleed deed ik me haar in een knot en liep de kamer uit.

"Hey wat is dat?" ik keek Harry vragend aan.

"Dat is me lievelings shirt...uitleg?" Ik liep richting hem in de keuken en stond tegen het kookeiland.

"Uhmm me shirt was nat geworden en toen dacht ik.." Hij kwam dichterbij en ik kon geen kant op.

"Het is niet erg...je ziet er sexy uit in mijn shirt." ik voelde mezelf rood worden en ik keek omhoog in zijn prachtige groenen ogen. hij beet op zijn lip en keek me aan....ik weet niet wat er gebeurde maar voor ik het wist trok ik Harry dichter bij en zoende we. Hij wikkelde zijn armen om middel en trok me dicht tegen hem aan. ik had me armen om zijn nek en maakte de kus diepen. ik weet niet waar ik mee bezig was maar geen van ons trok terug. Mijn vingers gingen in zijn haar en hij tilde me op en zetten me op het kookeiland. ik trok terug en keek naar de grond...wat heb ik gedaan..

"Waar....was dat voor?"

"Geen idee, een Dankje denk ik.." Ik hoorde hem lachen en hij tilde mijn hoofd op.

"Haha was dat een dankjewel?" ik begon te lachen en hij schudden ze hoofd en ging verder met het eten. Ik wist niet wat ik moest doen..het voelde zo raar. voor mij die zoen betekende alles..ik ben gek op hem...ik voel duidelijk iets voor hem, maar wat voelt hij voor mij? voelt ie sowieso wel iets voor mij?

"Sidney?" ik keek op en zag Harry me vragend aan kijken..

"Ik weet dat ik magische ben en dat je in trans raakt maar het eten is klaar!" Ik moest lachen en Harry gaf me een bord. hij had pan tosti's gemaakt!

"Oww pan tosti's!"

"Vind je het niet lekker?"

"Jawel! dat is mijn lievelings eten!"

"Dat van mij ook!" We aten het snel op en ik sprong van het kookeiland.

"Uhm ik moet maar is gaan denk ik.." Harry keek me vragend aan en kwam naar me toe lopen..hij is zo sexy, zo knap. hij kreeg weer die grijns op zijn gezicht en hij wikkelde zijn arm om mijn middel.

"Je mag je ook hier klaar maken hoor schat.."

"Ik...me kleding ligt thuis.." hij moest lachen om mijn stomme gestotter en hij keek me aan.

"Dan zie ik je straks op werk.." hij leunde naar voor en ik wist niet wat ik moest doen..hij drukte zijn lippen op die van mij en trok me dicht tegen zich aan.

"Waar...waar was dat voor?" Hij glimlachte naar me en liet me los.

"Een dankjewel!" hij knipoogde en ik liep naar de deur. die jongen maakt me gek! ik deed de deur open en zag de laatste persoon die ik had verwacht.

Stupid LoveOù les histoires vivent. Découvrez maintenant