Part 16

1.3K 51 3
                                    

Hoe kon die zo iets afspreken met Jamie? Hoe kon hij dit doen? Ik was niet boos op hem...ik was teleurgesteld, ik had dit niet van hem verwacht. En ik moet dit oplossen!

ik zat in de auto richting Jamie...ik kon Harry dit niet laten doen..niet voor mij, het moet nu afgelopen zijn! Ik klopte aan bij Jamie en wachten tot hij open deed.

"Sidney..wat doe jij hier?"

"Ik moet met je praten." hij knikte en liet me binnen..ik ging zitten op de bank en Jamie kwam naast me zitten.

"Waar over?"

"Jou afspraak met Harry...die is er niet meer!"

"En dat bepaal jij?"

"Ja dat bepaal ik, het is nu klaar, als je iets van me wil zeg het me nu, maar laat Harry er buiten!" Hij keek me aan en begon te lachen.

"Harry en ik hebben een afspraak en daar blijft het bij..."

"Wat is de afspraak?"

"Dat ik jou met rust laat...voor zijn leven.."

"Is dat niet een beetje drastische? waar slaat dat op?"

"Luister jij weet niet in wat voor soort bedrijf ik zit..en dat wil je ook niet weten! het enige wat ik kan zeggen is dat mijn oom blij zou zijn met Jou of je vader en Harry vond dat geen goed idee...dus wou hij er voor opdraaien.."

"Maar dat gebeurt niet meer...het is klaar ik kan voor mezelf zorgen, mijn moeder was slachtoffer van wat er toen is gebeurt en ik wil niet dat mijn vader of Harry dat nu wordt...dus wat wil je?" Hij keek me aan en kreeg een glimlach op zijn gezicht..

"We willen jou in ons team..dat willen we..."

"Jullie team?" ik keek hem vragend aan en hij stond op.

"Ik geef je later mee informatie...voor nu zijn we uitgesproken!" hij pakte me arm en duwde me naar de deur. hij deed de deur open en ik liep naar buiten...wat een eikel.

-

Ik zat op de bank...hopend dat Sidney terug zou komen..maar ik was nu 2 uur verder en ze was nog steeds weg..het was nu 3 uur 's nachts en ik werd gek. ik wil me meisje terug. ik liep naar de keuken en pakte wat water, en op dat moment hoorde ik de voordeur...

"sidney?" ik liep de keuken uit en zag haar staan...

"Hey.."

"Waar was je, ik was dood ongerust.." ze keek me aan en deed der jas uit.

"Ik..ik was bij Jamie..." ik keek haar aan met grote ogen en liep langzaam naar haar toe.

"Wat deed je bij Jamie?" ze keek me super nerveus aan en keek naar de grond.

"Ik heb hem gezegd dat ik niet wil dat jij opdraait voor mijn vaders problemen.."

"Maar.."

"Nee luister...en dat als hij iets wil..hij bij mij moet zijn en niet meer bij jou...ik kan je niet verliezen Harry...niet om zijn problemen...niet voor mij!" Ik kon niet geloven wat ze nou net zei...en wat ze nou net had gedaan..

"Sidney...waarom...waarom heb je dit gedaan?" ik keek haar aan en zag dat ze tranen in haar ogen had.

"Ik...ik was bang Harry...ik wou je niet kwijt..en alleen op deze manier gebeurt jou niks!" Ik liep naar der toe en trok der dicht tegen me aan..ze wikkelde haar armen om me heen en verborg der gezicht in me nek..

"Sid...je raakt me niet kwijt, het was dom wat ik had gedaan dat weet ik en het spijt me heel erg...maar nu moeten we kijken hoe we jou hier houden...wat heeft Jamie gezegd?"

"Hij en zijn oom willen mij in zijn team.."

"Zijn team? ik dacht het niet...je vader moet hier van weten Sid..we moeten dit oplossen!"

"Het spijt me zo Harry.."

"Dat weet ik, het spijt mij ook, maar we komen hier uit dat beloof ik je, ik los het op, maakt me niet uit hoe...maar ik zou er alles voor doen!" ze keek me aan en glimlachte naar me. ik trok der dicht naar me toe en drukte mijn lippen op die van haar...

"Ik hou van je Sidney...onthou dat!"

"Ik hou ook van jou Harry!"

----------------------------------------------

COMMENT😁

VOTE👍

FOLLOW🙏

LY❤️

Stupid LoveWhere stories live. Discover now