part 3

2.1K 53 5
                                    

ik was zwaar geïrriteerd door Harry. wat dacht hij wel niet...ondanks dat ik niet met hem weg wou stond ik al een uur in mijn kast te kijken wat ik aan moest doen..ik had Kacy aan de telefoon voor hulp.

''Kacy wat moet ik aan dan?''

''het had er toch geen zin in, waarom maak je je zo druk?'' ik zuchtte en keek in de spiegel.

''weet ik veel, ik weet gewon niet wat ik aan moet doen, ik wil niet iets aan wat zegt dat ik me best heb gedaan snap je?'' ik hoorde Kacy aan de andere kant van de telefoon lachen.

''waarom doe je je best? vind je meneer de egocentrische zak stiekem toch leuk?'' ik zag mezelf rood worden in de spiegel en schudden me hoofd.

''nee doe niet zo raar, het is een zak! ik wil niks met hem te maken hebben..ik hoop dat vanavond snel voorbij gaat en ik daarna niks meer met hem te maken heb!'' ik liep naar de kast voor een ander shirtje...omg wat moet ik nou aan?

''schat je blijft met hem werken, en het blijft je buurjongen..daar doe je niks aan. ga je nou maar klaar maken het is half 8. hij staat straks voor je deur en dan ben je nog niet klaar!'' ik zuchtte en had eindelijk het perfecte shirtje gevonden!

''je hebt ook wel gelijk! ik ga al, Doeii Kacyy!!''

''veel plezier met je SexGod!'' ik hing op en gooide mijn telefoon op me bed. ik had mijn zwarte hoge broek aan met een Guns N Roses shirt. ik had mijn zwarte leren jasje aan en mijn zwarte hakken. het was kwart voor 8 en ik keek in de spiegel...ik zag er goed uit..mijn lange zwarte haar had ik los hangen en ik had een beetje make-up op gedaan..ik liep naar de woonkamer en hoorde geklop op de deur..het was 10 voor 8..wat is ie vroeg..ik liep naar de deur en deed open..

''Mark? wat doe jij hier?'' ik keek hem verbaast aan, wat doet hij aan mijn deur?

''ik wou je toch mee uiteten nemen..en ik zie dat je nog steeds thuis bent..heeft Harry je laten zitten?'' ik keek hem verbaast aan..wat denkt hij dat ie aan me deur kan komen en ik met hem mee ga. ik hoorde een deur open gaan en ik zag Harry staan. hij zag er super sexy uit.

''is er iets?'' Harry keek Mark vragend aan..

''uhmm nee ik liet Sidney even weten dat ze morgen een uur eerder op werk moet zijn..maar ik ga weer..ik zie je morgen ochtend!'' Mark liep weg en Harry keek me verbaast aan.

''wat was dat nou?'' ik was best blij dat ie er was..hij heeft me nu voor de 2e keer van Mark gered.

''hij wou me alsnog mee nemen uiteten. ik snap niks van die gast, hij laat me nooit met rust!'' hij keek me aan en ik zag zijn ogen over mijn lichaam gaan..hij kreeg weer die grote irritante grijns op zijn gezicht..

''je ziet er sexy uit hoor schat!'' ik keek hem droog aan en deed mijn deur achter me dicht.

''zullen we gaan?'' hij glimlachte en pakte me hand en trok me mee door de gang..ik wou me hand los trekken maar dat lukte niet. we kwamen beneden en Harry liep naar zijn auto. we stapte in en hij deed de radio aan. ik moest toegeven Harry zag er echt goed uit. hij had een bandana om zijn hoofd en een zwarte bloes aan..zijn bloes was open en ik zag zijn tattoos op zijn borst. hij had zijn zwarte skinny aan en zijn bruinen laarsjes. hij zag dat ik keek en begon te lachen..

''ik zei vorige keer al een foto duurt langer'' hij knipoogde en starte de auto.

''klootzak..'' hij keek me aan en kreeg een grijns op zijn gezicht.

''waarom altijd zo vel? jij kijkt naar me schat, en als het je bevalt mag je het ook gewoon zeggen!''

''nou nee dank je!'' Harry lachte en reed weg..hij had zijn TomTom aan staan. blijkbaar weet ie de weg niet in Manchester. ik keek op de TomTom en zag dat we er pas over 20 minuten zouden zijn. vreselijk zo'n lange auto rit met Harry...

Stupid LoveWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu