Capitolul 2

12.2K 464 67
                                    

La media e Adam.❤❤❤

Eva's Pov.

Zborul a fost unul lung în care mi-am umplut timpul ascultând muzică sau vorbind cu mama despre noua familie, si din câte am înțeles sunt doi copii. O fata, Kim, cu un am mai mică ca mine, si un băiat cu un an mai mare. Să sperăm că măcar cu fata sa ma ințeleg, dacă cu băiatul acela nu am șanse, am înțeles că ar cam fi "pe regulile lui", dar daca se intample ca am dispute cu el...o sa regrete.

*

Suntem in aeroportul din marele Los Angeles si aștept ca mama să termine de vorbit cu "iubițelul" ei.

Eu: Deci...

Mama: A trimis o mașină după noi ar trebui să fie în fața, vino!

Eu: Ce?! Nici gând, eu fără mașină mea nu merg niciunde. ii dau bagajele și apoi merg pe unul din scaunele libere în așteptarea decapotabilei mele albe ca laptele.
Oh iubire, oare cine se atinge de tine acum.

Adam's Pov.

Eu: Ce?! Dar nu trebuia să vină abia peste o săptămână, tata ce e asta, ca daca e vreo glumă nu e amuzant. spun în timp ce cobor scările pentru a intra în living unde aveam să il vad pe tata liniștit citind ziarul și sorbind din ceașca sa cu cafea.

Tata: Nu este nici o gluma fiule, sotia mea și viitoarea ta mamă vor...

Eu: CE MAMA?! EU NU MAI AM MAMA, baga asta la cap moșule.

Kim: I-iar ț-țipați....?întreabă minionul meu mic de după ușă și eu merg la ea apoi îi dau o îmbrățișare si urcam în cameră mea.

Kim: Ști...eu chiar mă bucur că o să avem o mama nouă, nu e a noastră, dar ca încerca să se comporte de parcă ar fii, sunt sigură.

Eu: Cum reușești tu să vezi doar partea bună a paharului.

Kim: Așa am învățat , să văd doar partea bună din oameni, chiar dacă aceștia nu au o parte bună. Si acestea fiind spuse își lasă capul ușor pe pieptul meu si adormim...

Va urma...

Dangerous LoveWhere stories live. Discover now