Capitolul 4

9.7K 391 39
                                    

Eva's Pov.

Dumnezeule, era atat de aproape sa imi vada tatuajul. Da, am tatuaje, cateva, dar cel mai important este cel de pe umarul drept, este o amintire si inafara de parintii si fostii prieteni, nimeni nu stie si nu va afla de el.

Kim: Deci, sa inteleg ca avem dupa-amiaza libera?

Eu: Nu stiu de tine, dar eu sunt ocupata.

Kim: Cu ce?

Eu:Am de gand sa dorm pentru ca sunt foarte obosita de la zbor.

Kim: Bine, bine vino sa iti arat camera. chicoteste apoi imi face semn sa o urmez pe scari la primul etaj. Intram intr-o camera, in doua culori, alb-negru, ador culorile astea. 

 Imi vad bagajele langa dulap asa ca nu ma mai obosesc sa ii cer ceva lui Kim.

Eu: Multumesc Kim. spun eu schitand un mic zambet.

Kim: Nu ai pentru ce. imi zambeste inapoi, apoi se retrage.

Imi scot pachetul de tigari din buzunarul hanoracului si ies pe balcon. Inchid usile in spatele meu pentru a nu se racori iar cand ma intorc la o camera distanta de a mea era camera lui Adam. De unde stiu asta? Este acolo. La fel ca mine. Fumeaza.

Nu ma mai uit in directia lui si imi aprind o tigara. Dar nu puteam sa stau si eu linistita si sa savurez aceasta tigara, caci Domnul Evens a.k.a Adam ma striga.

Eu: Ce tot vrei?

Adam: Wow mai usor, vroiam doar sa vad cum te simti.

Eu: Ma simt minunat, nu se vede? il intreb eu incruntandu-ma la el.

Adam: Sincer? Nu. Nu pari deloc incantata sa fii aici.

Eu: Wow geniule, ai descoperit America, daca tot vrei sa vorbim, vino la mine in camera sa vorbim, aici s-a lasat frig.

Adam: Bine, vin acum.

Imi sting tigara si intru in camera mea apoi il vad pe Adam care intra in camera si se aseaza langa mine pe pat.

Eu: Deci?

Adam: Deci, nu iti place locul asta, nu e asa?

Eu: Normal ca nu, nu am ce cauta eu aici, nu este...acasa. E un loc strain pentru mine chiar daca am mai fost de multe ori aici.

Adam: Eh, o sa te obsnuiesti.

Eu: Sper...mormai eu apoi imi mut privirea pe o poza de pe noptiera mea.

In poza era o femeie foarte cunoscuta. Avea parul brunet si niste ochi verzi patrunzatori, imi amintesc de cineva dar nu stiu cine...

Eu: E mama ta? il intreb pe Adam luand poza in mana si analizand-o.

Adam: Da...a fost o persoana minunata, dar a murit acum patru ani.

Eu:Semanati foarte mult, dar ai ochii intunecati ai tatalui tau, Kim are ochii aceia de jad. D-dar c-cum a murit? il intreb dupa o mica retinere.

Bagacioaso, poate nu vrea sa iti zica.
Imi incerc si eu norocul.

Adam: Iti spun cu o singura conditie.

Eu: Si care e asta?

Adam: Imi vei spune unde este tatal tau.

Am stat cateva minute pe ganduri daca sa ii povestesc sau nu dar, daca e sa pierd pierd pe pielea mea.

Adam: Pai, totul a inceput acum patru ani, era cu mama si Kim acasa, era prima zi de vara, eu si Kim eram in bucatarie iar din living se auzeau tipetele mamei. Am ascuns-o pe Kim, apoi am fugit dupa un colt al camerei pentru a putea vedea ce se intampla. Erau multi, prea multi, oameni inarmati care impuscau tot ce vedeau, apoi unul dintre ei a intrebtat pistolul catre mama, am auzit un foc de arma, am crezut ca a murit, dar nu. Focul de arma se uizi din spatele nemernicului. Era o fata, avea pe fata legata o esarfa inchisa la culoare lasandu-i la vedere doar ochi albastri, era imbracata cu o un maieu negru ce ii lasa la iveala tatuajul cu un trandafir de aceasi culoare ca si maieul, apoi...... ia o pauza pentru a respira iar mie deja imi dadu-se lacrimille pentru ca.......apoi nemernici aceia au sarit toti la bataie iar unul dintre ei a prins-o pe mama. Tipa a indreptat pistolu spre el si a apsat pe tragaci omorandu-l pe loc iar mama a scapat.S-a speriat cand m-a vazut dupa colt si a fugit spre tipa pentru a-i lua pistolul din mana. Au dus o batalie zdravana pana cand s-a auzit, din nou, acel sunet care imi bantuie pana si azi gandurile. In urmatoarea secunda mama zacea intr-o balta de sange, iar nenorocita aceia fugise. isi termina povestea si atunci eu izbucnesc si mai tare in plang.

Adam: Dar de ce plangi?

Eu: Este foarte trist, mint eu, imi pare rau ca te-am pus sa imi povestesti toate astea.

Nu pot sa cred ca sunt in casa Elisei, nu pot sa cred ca el isi aminteste de mine, nu pot sa cred ca insfarsit pot sa ma razbun pe Hyland, n-nu pot sa cred c-ca... i-am omorat mama lui Adam...

Va urma...









Dangerous LoveWhere stories live. Discover now