Capitolul 47

3.3K 161 8
                                    

Anunț: Vreau păreri, să mai continui cartea sau nu?

**********

" Nu lăsa orgoliul sa fie dușmanul bunătății tale. Noi suntem formați din lucruri bune și rele. Care se contopesc formând persoana pe care o vedeți mereu in oglindă"

Eva's Pov.

Sunt la Marc acasă împreună cu Kloe, Nick și iubita lui care este o tipa foarte de treabă, pe nume Ioana.

Îl astept pe Marc de ceva timp și nici urmă de el. Stiu ce îi trece prin cap idiotului și mă tot la Dumnezeu să nu îi aducă pe Adam și Kim aici. Nu as putea suporta sa mă cert cu unul dintre ei.

Dar știți cum se zice:
De ce ție frică, de aia nu scapi.

Toți ne amintim privirea pe persoanele care intra in casa.
Marc alaturi de iubita și fratele ei intră iar eu cum îi văd mă ridic sperând că o să ajung in camera mea.

Marc: O, nu pleci nicăieri, nu m-am chinuit degeaba că sa il aduc aici pentru că tu sa pleci. O să ști aici și o să le spui adevărul.

Eu: Ce este de povestit? Sunt o criminala, asta e tot. Mi-a făcut plăcere să vorbim. Pa. spun și mă întorc spre scări, dar...

Marc: Eva, mârâie acesta iar eu pufnesc intorcandu-ma înapoi pe canapea.

Drăguța de Kim vine și spre deosebire de fratele ei, ea vreau sa îmi audă varianta.

Kim: Deci...ce s-a întâmplat atunci Evy?

Eu: In mare parte eu sunt vinovată copii.

Nick: Eva, mârâie la mine, adevărul. Spune-le adevărul.

Eu: Aveam 14 ani, când am aflat de toate chiesti astea cu mafia și transporturi de arme. Apoi, la scurt timp am aflat și că Dixon are o mafie. La început ma incitat chiesti asta, așa că am inceput sa lucrez pentru ea. Nu a durat mult până când am vrut sa mă las.

Kim: De ce?

Eva: Pentru că Dixon ma amenințat cu moartea dacă nu o ajut sa scape de cineva. Nu aveam habar cine este acea persoană până când am ajuns la conacul Evens.Eu și Elisa am fost bune prietene de când eram mică, tatăl meu și mama voastră erau prieteni din copilărie. Când veneam in L.A mereu ne întâlneam cu ea. Va jur că nu i-aș fi făcut nimic.

Kim: Eva...nu trebuie sa continui eu te iert.

Adam:...

Eu: Nu, vreau să stiti adevărul, plus că Adam inca nu s-a convins.

Adam: Eva,nu o lua personal, dar nu pot să trec așa de repede peste.

Eu: Am intrat în casa voastră împreună cu niste oameni de-ai lui Dixon, aceștia împușcau tot ce le iesea în cale eu instantaneu te-am văzut pe tine după un colț, apoi in ochi mi-a sărit mama ta, abia atunci mi-am dat seama in ce m-am băgat, mama ta nu știa cine sunt din cauza hainelor, eu am împușcat fiecare matahala care vroia sa o omoare pe Elisa, dar atunci cand am înaintat spre ea pentru a o liniști, ea mi-a apucat pistolul. Eu am incercat sa il iau dar fără vro speranța. Acesta a apăsat pe trăgaci.

Adam: Adică tu ești...

Vrea să spun că eu sunt acea fata care a văzut.o, iar eu drept confirmare îmi dau jos hanoracul de pe mine. Adam mi-a văzut tatuajul de pe umărul drept care era descoperiți datorita maieului care îl port

Adam: Deci tu ești...

Va urma...

Dangerous LoveWhere stories live. Discover now