Capitolul 5

8.7K 375 15
                                    

 Adam' Pov.

Nu imi vine sa cred ca i-am zis toate astea. Este o straina, nu o cunosc, dar totusi am impresia ca am mai vazut-o undeva.

Eu: Randul tau! ii sterg lacrimile si ma asez mai comod pe pat.

Eva's Pov.

Hmmm, cum sa ii zic?
Pur si simplu ii spui, nu e asa greu.
Da, asa e constiinta, o sa incep sa ii povestesc cum i-am omorat mama si cum tatal sau este un criminal in serie care se ocupa cu transport de arme si droguri si care mi-a omorat tatal pentru a se razbuna pe mine. Sigur o sa ma inteleaga...Nu? O sa ii povestesc doar partrea esentiala, nu si partea in care ii aflu numele lui Hyland.

Eu: A fost acum patru ani. A doua zi de vara, eu trebuia sa ajung in tabara organizata de parinti unei prietene, tata avea sa ma duca la aeroport pentru a merge in Miami, unde avea loc organizarea taberei. Am avut un drum lung de parcurs pana ajungeam pe care eu, majoritatea, l-am dormit. Imi amintesc ca am intrat pe un drum drept, era un drum de tara, afara se lasa-se deja intunericul. Masina noastra a fost inconjurata de alte trei masini negre de care nu puteam trece. Tata a tras pe dreapta, mi-a spus sa raman in masina. El a coborat si a inceput sa vorbeasca cu un om inal, care iti inspira un aer de superioritate, avea pe antebrat tatuat un craniu si numele unei femei pe care nu am reusit sa il deslusesc. Gorilele acelui barbat l-au prins pe tata, eu am iesit din masina si toate privirile au fost pe mine. Barbatul sa uitat la mine apoi a zambit malefic ( si stiam si de ce, dar nu puteam sa ii zic lu Adam), le-a facut semn gorilelor si in secunda urmatoare tata era pe jos intr-o balta de sange. Din masina s-a mai auzit o voce de barbat care la strigat...

Adam: Cum? Cum l-a strigat? Cum il chema?

Cum o dregi pe asta Eva?

Eu: N-nu imi mai amintesc, de acolo totul e in ceata stiu ca am ajuns impreuna cu tata la spita. spun eu simtin cum mi-se umezesc obraji. Nu imi sta in fire sa plang, sincer eu nu plang. Singura data cand am plans a fost cand l-am vazut pe tata mort. Atat.

Adam: Haide, este tarziu si trebuie sa te odihnesti, este suficient pentru o seara. imi sterge lacrimile si ma inveleste apoi iese din camera.

Si acum ce o sa fac? Daca Hyland isi da seama cine sunt? Ce o sa se intample cu mine? Adica, nu vreau sa spun ca mi-ar fi frica de el, ca nu imi este, dar imi fac griji pentru mama, pentru Kim si Adam, sunt niste persoane minunate si nu trebuie sa sufere din cauza nemernicului  de Hyland. Acum, peste toate problemele astea, ar trebui sa apara si Dixon. Asta chiar mi-ar pune capac.



Hey, a mai aparut o piesa din puzzelul numit " Trecutul Evei". Ce o sa se intample mai departe?
Ne vedem in capitolul urmator, nu uitati sa imi lasa-ti in comentarii cum vi se pare cartea pana acum.
Va pwp.
Pa.

Dangerous LoveWhere stories live. Discover now