Capitolul 39

3.7K 156 2
                                    

" Vine o zi cand tot ce ai facut te prinde din urma, o zi in care trebuie sa platesti pentru tot ce ai facut pana atunci. Dar ce te faci daca ziua aceea vine mai repede decat te asteptai? "

Nick's Pov.

Cand am ajuns inapoi in Los Angeles, eu mi-a luat bagajele si m-am indreptat spre masina, auzind strigatele lui Dixon din spate.

Dixon: Nick! Nick, opreste-te in momentul asta !

Eu: Si daca nu vreau ce?! O sa ma omori? marai eu la ea intorcandu-ma brusc.

Dixon: O haide, face ea un semn cu mana, am crezut ca ai trecut peste.

Eu: Cum as putea trece peste?! Imi amintesc totul, ma simt atat de prost in preajma Evei, nu imi place sa ii ascund asta.

Dixon: Da, ai dreptate fiule. 

Eu: Tu ma iei peste picior?!

Dixon: Nick, asculta-ma, sunt mama ta, tot ce am facut, fac si voi face este pentru binele tau. Sti la fel de bine ca mine, cate fete poate avea Eva, este periculoasa, plus ca...de ce ma invinovatesti pe mine? Hyland l-a omorat pe Josh.

Eu: Dra daca tu nu ii spuneai lui Hylan, despre Eva si tatal ei, nu mai murea, plus ca Elisa tot din cauza ta a murit, daca nu o obligai pe Eva sa merga acolo, Elisa era inca in viata.

Dixon: Asta e trecutul, trecutul Evei, noi suntem in prezent, si privim in viitor, un viitor maret daca accepti sa fii de partea mea.


Eva's Pov.

" De cate ori cedezi la ceva in care crezi, cedezi la o partea din tine, si in timp o sa te pierzi... "

Marc: Eva, tu auzi ce spui, esti nebuna?!

Kloe: Ev, aculta-ma nu te pacalesc cu absolut nimic, de ce nu vrei sa te ajutam?

Eu: Ce e de facut? Atatia ani irositi pe un singur principui, sa ma salvez? Ca sa ce, sa ajung aici? Ca Dixon sa ma gaseasca, sa ma santajeze, spun cu lacrimi in ochii uitandu-ma la Kloe, sau ca Hyland, sa astepte sa ma dau singura de gol, si sa pierd totul? spun mutandu-mi privirea pe Marc.

Sunt in camera mea si Kloe impreuna cu Marc, tot incearca sa ma convinga sa il ascult si sa merg pe planul conceput de ei. Cei doi s-au gandit ca eu si Kloe sa avem acelasi tip de masina in timpul transportului, iar atunci cand trebuie sa trec pe pozitii, Kloe sa imi ia locul.

Eu nu sunt de acord, am pierdut totul, trebuie sa risc, nu imi place sa o spun dar Hyland are mare, foarte mare drepate, daca o mai tin mult asa o sa ma scufund in tonele mele de minciuni.

Am de gand sa ii fac transportul lui Dix, fara vro smecherie, daca e sa faca ceva dupa, n-are decat, nu mai am ce sa pierd. Adam si Kim deja se comporta ciudat cu mine, se indeparteaza, mama mea s-a intors inapoi in Miami pentru ca Hyland, cat am fost plecata i-a zis tot adevarul.

In momentul de fata, moartea, mi se pare o cale de scapare mai simpla, nu imi place sa fug, dar nu mai am ce sa fac. Nu am cum sa rezist cand sunt atacata din toate partile.

I-am dezamagit pe toti...

Va urma...

Stati linistiti, mai urmeaza un capitol. <3 ^-^


Dangerous LoveWhere stories live. Discover now