RUHUMA DOKUNAN HAYALET

42.2K 1.1K 424
                                    

BİLGİLENDİRME!

Ruhuma Dokunan Hayalet Otantik Kitap aracılığı ile yakında raflarda olacak. Fikir edinmeniz için ilk bölümler yayımda olacak.

Hayallerimin arkasına saklanan küçük kız çocuğuydum. Kimine göre lanetli, kimine göre de deliydim. Ancak en çokta kendime korkaktım. Geceleri çakan şimşeğin arkasındaki hıçkırığı, bağırışlarımın kollarında saklıyordum suskunluğumu. Ben en çok kendime uzak, en çok ruh adamın tenine yakındım. Mabediydim bir o kadar katilimdi. Fakat bir kere mühürlemişti beni kendisine. Ve en çok yaralarımı kanatan kişi olmasına rağmen soğuk ruhunun arkasındaki sıcaklıkta saklanıyordum. Parmak uçlarımda düş kırıklığımı toplarken, aslında koynumdaki yaraları teker teker o adam kanatıyordu. Açtığı yaraları en güzel kapatan o kişi  olsa da, unuttuğu tek bir şey vardı. O da açılan yarayı ne kadar kapatırsa kapatsın, asla emaresini silemeyecek olmasıydı. İşte ben bu yüzden Hayalet Adam'ın gelini ve bir celladın elindeki kandım.

Umduğum kadar benliğim, hiçliğim kadar düş kırıklığım vardı göz pınarlarımda.

Ve ben herşeye rağmen hayallerimin arkasına saklanan zavallı küçük kız çocuğuydum. Bazen o adamın kollarına yığılsam da, aslında ölümün nefesinde can buluyordum.

Dedim ya, o adamın hem mühürü, hem de lanetiydim.

•●•

Dudaklarının arasından ölümün nefesini üfledi dudağıma ve o gece bana dokunan ruhu, ruhum ile sevişirken usulca fısıldadı.

"Ruhun bana emanet, lanetli. Şimdi istediğin kadar kaç, ruhun bana aitken seni hep bulacağım!"

|Parmaklarını vücudumda hissettiğim varlık sadece ruhuma dokunan hayaletdi.|

31.01.2017
14:56
|hikâyeye başladığınız tarihi yazmayı unutmayın :)|

(Hikayede yazım hatalarım varsa affediniz. Ayrıca 18+ sahneler mevcuttur.)
💫

Değerlisiniz

RUHUMA DOKUNAN HAYALET (KİTAP OLDU)Where stories live. Discover now