RAFLARA TAŞINIYORUZ.

2K 89 92
                                    

31.01.2017 yılında bu kitabı yazarken bir gün gerçekten düşüncelerimi, hissettirdiklerimi size de yaşatmak istiyordum. Bir kurgu düşünmek, onu hayal etmek bile beni heyecanlandırırken, onu sizlerin okuması bile beni deli ediyordu. İyisi ile kötüsü ile artık 4 yıla yakın süre geçti.

Başımı yastığa koyduğumda her zaman RDH karakterlerini düşünüyor, garip bir şekilde kaderlerini yazıyordum. Onlara o kadar bağlıyım ki sanki binlerce kurgu yazsam dahi benim için her zaman özel kalıcaklar. Hatta inandırıcı gelmeyecek, biliyorum ama onların benimle bir iletişim halinde olduklarını da düşünüyorum. Bunun detaylarını vermeyeceğim, çünkü deli olduğumu zannedersiniz :)

Enery benim için yazması en zor karakterdi. Düşünsenize duygudan yoksun  bir adam yazıyorsun ve hiçbir şekilde o ifadesiz ve soğukluğu bırakmıyor. Başta onu size yanlış tanıttığımı düşünüyorum, kabaydı aksiydi, ciddi anlamda kötüydü. Ama sonra fark ettim ki, ben duygusuz her kişinin kötü olduğunu düşünüyormuşum. Bu önyargıyı, algıyı Enery ile kırdım. Çünkü tanıtmak istediğim asıl Enery son bölümlerdeki o kendi duvarlarını yıkmaya çalışan adamdı.

Anaida, benim güçlü ama içten içe çöktüğünü ve yok olduğunu hisseden kızım. Ne olursa olsun, ona ne derseniz deyin benim gözümde hep masumdu. Katil değildi, amacı sadece sevgi istemesiydi. Başka bir adamın değil, ya da arkadaşlarının sevgisi değildi. Ailesini istiyordu, o sadece aile olmak istiyordu. Hem zaten aile sevgisi, tüm sevgilerin başlangıcı değil miydi?

Asha, gerçekten görüp görebileceğimiz en inatçı karakter. Asla ama asla Ryan'ın aşkından vazgeçmiyor ve vazgeçmeye de niyeti yok. Bana şu an diyor ki; onlara de ki, adam akıllı insan olsunlar, sinirimi bozmasınlar yoksa Ryan'ı sinirden ısıracağım (Aslında güzel fikirmiş!)  ve tabii ki, duygularını saklamasınlar ve her zaman mutlu olsunlar.

Ryan, "Asha, herkesi bir sal be kızım. Ayrıca arkadaşlar bana küfürlerinizi geri almanızı talep ediyorum. "

Ve evet...

RUHUMA DOKUNAN HAYALET OTANTİK KİTAP İLE ÇOK YAKINDA RAFLARDA YERİNİ ALACAKTIR!

Sonunda onlara dokunabileceğiz, kitap sayfalarını çevirerek o Diyar'ın kokusunu soluyacağız. En önemlisi de artık gerçekten günün birinde buluşabileceğiz!

Asıl sorunuzu tahmin ediyorum. Kitap basılacağı için bölümleri silmek zorundayım. Ne zaman bilmiyorum ama kitap basılacağı zamana kadar bölümleri okumak isteyenler okusunlar. Ansızın bölümleri silebilirim yani, emrivaki olmasın.

Aslında bu duyuru önceden paylaşmamın sebebi de bu, sonra okumayanlar üzülmesinler diye. Final'i yetiştirirsem buradan yayımlayacağım, yetiştiremezsem de maalesef. Çünkü önümde 4-5 bölüm var ama ben ona kadar dosyayı muhtemelen yayınevime teslim edeceğim. Kitapta zaten çok fazla şey değişti, yeniden yazıldı diyebilirim. Yine de sorularınız olursa cevaplarım.

Yanımda olan her birinize teşekkür ediyorum, güzel yanaklarınızdan öpüyor ve kocaman sarılıyorum. Yorumlarınıza geri dönüş yapmaya çalışıyorum. Ve çoğunuz kitabımızın daha güzel yerde olmasını istiyorsunuz, bunu hak ettiğimizi de söylüyorsunuz . En sonunda kitabımız hak ettiğini alacak. Umarım bu yolda her zaman olduğu gibi şimdi de benimle birlikte olursunuz. Ayrıca çok yakında Kırlangıç Fırtınası adlı kurgumu yayımlayacağım ve herkesi okumaya bekliyorum.

Beni takip ederek gelişmelerden haberbar olabilirsiniz.
instagram: ulduzmakh
twitter: ulduzmakhh
yayinevinin hesabı: otantikkitap

Sevgiyle kalın... Benimle kalın...

 Benimle kalın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
RUHUMA DOKUNAN HAYALET (KİTAP OLDU)Where stories live. Discover now