~ Battle Seventy-Three ~

28 1 0
                                    

De ruwe handen schoven vanaf mijn onderrug naar boven en drukten zacht op de spieren in mijn rug. Een plotselinge handeling liet mijn rug hard knakken en gelijk streelden de handen de plek, zodat de pijn verzacht werd. Harry masseerde de spieren rond de plek die hij geknakt had en ik voelde hoe mijn hele rug begon te ontspannen. Zijn warme handen waren vertrouwd en voor het eerst in een hele lange tijd voelde ik me geliefd. Geliefd doordat iemand de tijd nam om mijn rug te masseren tijdens mijn periode en zachtjes fluisterde hoe mooi mijn rug was, het voelde werkelijk waar geweldig. Hij gaf een harde knokkel duw op een spier onder mijn schouderblad en een kreun verliet mijn mond, hij was hier zo goed in. 

"Zo mooi" Fluisterde hij en ik voelde zijn warme adem op mijn schouders, waarna twee lippen volgden. Ik klauwde met mijn nagels in het dekbed en genoot van de warmte die zijn lippen gaven op mijn schouder en van zijn handen die nog steeds over mijn rug glijden. Zijn tanden schraapten licht over de gevoelige huid en een zucht volgde daarop. Hij boog weer terug en gleed van me af, zodat hij weer naast me kwam liggen. Hij wikkelde zijn arm op mijn middel en trok me tegen hem aan, zodat hij mijn borsten niet kon zien, maar we elkaar wel zagen. Pas als we zo lagen merkte ik op klein ik eigenlijk wel niet was. Onze hoofden waren op gelijke hoogte en mijn voeten kwamen ergen halverwege zijn scheenbenen. Wel viel het op dat mijn lichaam precies bij die van hem paste, alsof ze ervoor waren gemaakt. 

"Was de massage goed?" Fluisterde Harry zachtjes en ik herkende de hese toon erin. Ik maakte een instemmend geluid en sloot mijn ogen, klaar om te slapen. Harry was warm, mijn broek was nog steeds een joggingsbroek, dus die zat niet te strak en ik was gewoon super moe. 

"Krijg ik er niks voor terug, Love?" Fluisterde hij zachtjes, waardoor mijn ogen gelijk openschoten. Zachtjes gromde ik, sloot mijn ogen weer en duwde mezelf nog wat dichter tegen hem aan. Hij was zo lekker warm, maar het was ook weer zo verkeerd.

"Je ziet er wel comfortabeler uit nu..." Fluisterde hij, waarschijnlijk doelend op de massage. Ik ga hem gelijk, ik voelde me iets fijner bij hem, hij had me immers prima verwend. 

"Wat wil je terug?" Zuchtte ik, wetend dat het wel zo eerlijk was om hem iets terug te geven. Mijn moeder had me immers goed opgevoed, in tegenstelling tot de aap tegenover me. Een klein hm-geluidje kwam uit zijn mond en hij liet zijn hand nogmaals over mijn rug glijden.

"Wat denk je van een douche voor het slapen gaan?" Mijn lichaam verstijfde en met grote ogen keek ik hem aan. Een douche, met hem?! Wat denkt hij wel niet?!

"I- Maar... I-Ik ben o-ongesteld... E-En een douche.. S-Samen.." Stotterde ik en verward wendde ik mijn blik af. Ik zag het al helemaal voor me. Naakt met Harry in een hokje, terwijl ik halfdood bloedde uit mijn.. Onderkant. Zijn warme hand krulde zich een beetje en hij liet zien nagels over mijn rug glijden. Zachtjes, zodat het een kietelend effect had.

"Vertrouw je me?" Ik keek weer op en zag dat hij zijn ogen gesloten had, totaal ontspannen. Ik bleef stil. Vertrouwde ik hem? Ik had geen idee. Hij kon lief zijn, maar eenmaal boos... En ik zou nooit helemaal naakt kunnen zijn en me gemakkelijk voelen, bij hem. Zachtjes zuchtte ik en duwde mijn gezicht helemaal in Harry's borstkast.

"Nee" Het geluid werd tegengehouden door de stof van zijn shirt, maar hij leek het wel te horen. Zijn hand stopte voor een kort moment, maar ging daarna ook weer verder. Hij ademde een keer diep in en zuchtte zachtjes.

"Wil je het proberen?" Mompelde hij, de teleurgestelde toon duidelijk in zijn stem. Ik pakte een stukje stof van zijn shirt en kneep er hard in. Ik snoof zijn geur op, pepermunt, wasmiddel, cigaretten en Harry, om vervolgens hem weer aan te kijken. 

"Ja"

~ Battle. (Dutch 1D fanfiction.)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu