Hoofdstuk 2:een nieuw huis.

941 40 5
                                    

Foto layla😍
Pov Layla
Ik loop met mvr de Jong naar beneden voordat ik de grote voordeuren wil open doen...
"Layla?" Ik draai me om en zie de prachtige bruine ogen van mvr de Jong "Ja?" Zeg ik zacht
"Beloof je me dat je de jongens een kans geeft? En dat je jezelf niet meer zult......verwonden?"
"Ik ga het proberen." En gelijk zie ik bij mvr de Jong al weer een kleine glimlach op komen. Ze opent de deur ik loop er rustig achter haar aan. Ik zie 5 jongens staan: een jongen met blond haar en blauwe ogen, de jongen van 2 uur geleden met bruin haar en bruine ogen, nog een jongen met blond haar, een getinte jongen en een jongen met een aziaat kleur.

Pov mvr de Jong
"Nou jongens dit is Layla. Layla, dit zijn "Cassius, Samuel, Dioni, Jai, en Kaj." terwijl ik ze aanwijs. "Niet verlegen zijn lieverd je kunt het....echt."

Pov Layla
Ik geef de jongens allemaal een hand en doe weer een stap naar achteren. "We bijten niet hoor" zegt Kaj terwijl hij lacht. "Kom maar." Hij houd zijn armen wijd om te omhelzen.
Oh shit! Wat moet ik doen blijven staan of.....
Ik loop heel rustig naar hem toe en geef hem een kleine knuffel. Als ik me weer omdraai voel ik zijn handen op mijn schouders en zie ik mvr de Jong naar me kijken met een glimlach. "Geloof me je zult je zeker weten bij de jongens thuis voelen. Je zult jezelf weer zijn die je al 3 jaar lang niet meer kunt zijn." Ik kijk nog eens naar Kaj die achter me staat en hij begint te lachen.
"Kom dan gaan we!" Zegt Samuel enthousiast. Als laatste geef ik mvr de Jong een dikke knuffel en fluister in haar oor: "gaat u me wel missen? Komt u nog eens langs?" "Natuurlijk ga ik je missen je kunt binnenkort dat vrolijke drukke meisje weer zijn waar je jaren geleden over vertelde hoe je was."
Dan laat ik haar los, pak mijn tas en ga achterin zitten. Ik zie dat er geen plek is en ga bij Kaj op schoot zitten. Kaj begin ik al te vertrouwen maar ik weet niet of dat blijvend is.
Samuel rijd, Cassius zit voorin, ik zit met kaj aan de rechterkant, in het midden dioni en links zit Jai.
Na 5 min. Zijn we dr al. Ik stap voorzichtig uit, en pak uit de kofferbak mijn grote tas. "Kom maar ik draag je tas wel." zegt Cassius.
Jai doet de deur open ik zie een enorme woonkamer

Plattegrond van huis sry kan niet goed tekenen en schrijven😅"Wow" is het enige wat uit mijn mond komt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Plattegrond van huis sry kan niet goed tekenen en schrijven😅
"Wow" is het enige wat uit mijn mond komt. "Gaaf hé" zegt dioni terwijl hij heel voorzichtig een arm over me heen slaat. Als ik zn arm voel gaat er een rilling door mijn lichaam, zo snel mogelijk loop ik van hem vandaan. Ik wil hem wel vertrouwen maar iets vanbinnen zegt dat dat geen goed idee is. Ik ga met de andere jongens op de bank zitten, en het is zo een paar minuten stil.

Pov Jai
"Wil je.......wil je misschien wat drinken?" Vraag ik aan haar. Ze schud haar hoofd. "Nee hoef niks."
"Mag ik anders even naar mijn kamer even wennen....enzo?" Samuel lacht, natuurlijk mag dat, wil je wel over 10 minuten even weer terug komen dan kunnen we elkaar beter leren kennen."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Te veel meegemaakt ft b-brave (Voltooid!✔)Where stories live. Discover now