Hoofdstuk 15:het zelfde geld voor mij

505 24 1
                                    

Omg 500 lezers thnx guys
Pov Layla
Ik kijk in haar ogen, en diep diep van binnen zie ik angst. Angst die ik ooit had "jongens kappen" meteen zijn ze stil. Ik kijk de andere meiden aan die me raar aan kijken. Ik haal mijn schouders op en kijk weer naar femke. Ik doe een stap naar voren, en spreid me armen uit om haar te omhelzen. Ze twijfelt geen moment en springt in mijn armen. Ik zie de andere verbaast kijken maar dat boeit niet. Als ik haar los laat, voel ik bij haar hart en hoofd. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk haar aan "er is veel met je gebeurd of niet?" "Hoe....hoe weet je dat" en ze kijkt de andere aan. Ik kijk naar mijn handen, "ik....ik voel het" jai komt naar me toegelopen "wat voel ik nu dan?" Ik voel bij zijn hart en hoofd. "Rust....energie....en liefde" en ik kijk naar Carlijn jai knikt zachtjes en drukt een kus op de wang van Carlijn.
"Wil je er over praten?" Vraag ik. Ze kijkt een beetje bang naar Kaj "je kunt haar vertrouwen ik beloof het" ze pakt mijn hand en in mijn jogginspak loop ik naar buiten

"Hoe wist je dat ik bang was?" "Ik weet niet ik...voelde het gewoon. Ik heb jaren geleden ook zulke angst gehad, misschien daardoor" ze knikt en staart wat voor zich uit "hoe komt het dat jij bang werd" vraagt ze

"Ik was 11, en mijn broer ging het leger in. Toen we uiteindelijk te horen kregen dat hij vermist werd. Mijn ouders draaide helemaal door, en dronken veel en sloegen me. Als mijn moeder ging werken verkrachtte mijn vader me." En met die woorden liet ik een traan rollen. "Op een gegeven moment erachter en verliet ons, opeen gegeven moment ook wilde mijn vader mij voor de laatste keer misbruiken en wurgde me en verkrachtte me" "wurgverkrachting?" Vraagt ze zachtjes. Ik knik en liet het litteken in mijn nek zien, waardoor ze schrok. "Toen mijn vader weg ging kwam ik bij bewust zijn en schreeuwde ik het uit, de buurvrouw hoorde mij en heeft de politie gebeld. Ik was intussen al 12 en zat in het weeshuis. Even later werd ik ook opgehaald door een familie met een zoon iets ouder dan mij. Geen verandering" en weer voelde ik een paar tranen. "Na 2 jaar weer in een weeshuis te zeten te hebben kwam ik bij de jongens, en kreeg ik ook later een realtie met Dioni" "wat erg allemaal" "en jij?"
"Het is niet echt een verhwwl maar mijn vader raakte mij op plekken aan.....wat niet kan, mijn moeder kwam erachter en ja toen heeft hij me ontvoert en naar een club waar ik als danseres moest gaan werken. En toende jongens begonnen te joelen, moest ik weer denken aan vroeger" ik kijk haar met open mond aan. "Lieverd toch" en ik trok haar in een knuffel "de jongens zijn niet zo echt waar" ze knikte en samen lopen we naar binnen.

Sorry kort hoofdstuk vandaag krijgen we te horen waarom b-brave stopt spannend😢

Te veel meegemaakt ft b-brave (Voltooid!✔)Where stories live. Discover now