Hoofdstuk 6: Dancing Queen

756 24 0
                                    

Pov Layla
"Rustig maar jongens, ik moet gewoon weer iets vinden.....waar ik eh....ja...vrolijk en rustig van wordt"
"Wat vind je leuk om te doen dan?" Vraagt Jai en legt zijn hand op mijn been. "Ik heb vroeger op dans gezeten met Luka- eh.....met een vriend"  pfoe dat scheelde niets 😥
"Waarom ga je dan vamiddag niet mee met mij?" Vraagt Cassius.  "Ik weet niet hoor ik...." "komop meid" zegt Samuel "je zei dat je afleiding nodig heb, iets waar je rustig en vrolijk van wordt" "ja..dat wel maar..."
"Please" Cassius zit nu op zijn knieën te smeken. "Oke dan!" "Danje dankje Dankje" "Cassius als je wil dat ik mee, ga wil ik nog wel blijven ademen" "oh eh...sorry"😅 en gaat weer zitten.

Pov Cassius
We zijn net aangekomen bij Global Center. Shaker zit op zijn telefoon als hij mij opeens ziet met Layla. "Yo Cassius" en we geven elkaar bro-hug. "En is dit je vriendin Cassius?" "Nee dit is mijn zusje" Layla dit is shaker, shaker dit is Layla. Ze geven elkaar een hand en gaan daarna omkleden ik heb gewoon een lang wit shirt aan met grijze jogginsbroek. Even later komt Layla dr ook een
(Outfit Layla in de media ;)
Ze heefr ook een jogginsbroek aan en klein topje en een vest aan met een Amerikaanse vlag erop. "Sinds wanneer heb jij een navel piercing?" "Sinds vorig jaar. Mvr de Jong vroeg wat ik voor me verjaardag wou en ik wist niks anders dan dit."
"Oke laten we rustig aan beginnen. En 5..6..5,6,7,8!"

"Oke hou maar even pauze" zegt Shaker. Ik zit op mijn telefoon en besluit om de jongens te appen

U:Yo!

Kaj🤘:yo hoe ist daar?

Dioni😎:Hola!

Samuel😉:yo! Lukt het kan ze goed dansen 😂

Jai💪:is she good haha😂

U:ze kan echt super goed dansen wacht ik heb een foto

U:ze kan echt super goed dansen wacht ik heb een foto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dioni:mama mia 😱😍

Kaj:no way 😱

Jai:zelf jij kan dat niet Cass😂

Samuel:holy shit😮

U:ha-ha jai😑😂

U: en ik zei het toch

Ik loop naar Layla toe die nog een beetje aan het dansen is. "He gaat het"
"Beter dan ooit ik voel me zo rustiger en-" ze wil haar zin afmaken maar dan komt Shaker aangerend "sorry guys maar ik moet gaan mn moeder is van de trap afgevallen, en ligt nu in het ziekenhuis. Jullie mogen hier nog wel even blijven hoor" "sterkte" zeggen we allebei in koor

Pov Layla
Ik ben op mijn telefoon een muziek aan het luistern. Ik ben op het liedje tik tok van kesha een dans proberen aan het maken "luk het?" Vraagg Cassius lachend. "Huh?" "Je was in jezelf aan het dansen, sorry zag dr heel erg grappig uit😂" "sorry ik probeer een dans te maken op het liedje van kesha, tik tok." "Cool, zou je het willen laten zien?" "Ik weet niet....ik-" Cassius kijkt me met een pruillip en puppy ogen aan."oke oke ik doe het maar stop alsjeblieft met die blik😂" hij steekt zijn tong uit. "Vind je het goed als ik het film en dan naar de jongens stuur?" "Ik weet niet cass ik niet zo leuke herinneringen van mezelf op filmpjes😢" "vertrouw me" ik knik zachtjes, hij zet zijn telefoon op camera en hij begint dan met filmen.

Te veel meegemaakt ft b-brave (Voltooid!✔)Where stories live. Discover now