Hoofdstuk 9:ik dacht dat hij van me hield😭

673 26 0
                                    

Pov Layla
Die avond heb ik bij Dioni in bed geslapen niks vreemd hoor😂 als ik wakker wordt ligt Dioni nog naast me, voorzichtig sta ik op en loop naar mijn eigen kamer waar ik korte broek aan doe met een wit hempje wat armbanden een zonnebril op mijn hoofd gewoon omdat het kan. En doe en zwarte schoenen aan.

Ik loop naar beneden waar ik Kaj en Cassius aantref "mogguh" ik pak een appel en loop naar de deur kom Tim (afkorting Timber) en Timber sprint naar buiten. "Moet ze geen riem om" vraagt Kaj ongerust. "Ze heeft oren en luistert en tis lekker weer." En doe dan de deur achter me dicht.

Pov Dioni
Ik wordt wakker en zie dat Layla niet meer naast me ligt. Ik stap snel onder de douche ik kleed me daarna om en maak een gm snap. Ik vind hem best kjoel dus ik post hem ook ff op insta. Als ik mn telefoon net weer weg leg. Gaat mijn telefoon weer ik pak hem op en zie dat layla heeft gereageerd.

 Gaat mijn telefoon weer ik pak hem op en zie dat layla heeft gereageerd

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Officialdioni:Goodmorning with a smile on your face.

Layla_2002:my bæ❤

Officialdioni: @Layla_2002 waar ben je i miss you😢💞

Layla: @Officialdioni ben met Timber buiten kom zo terug💋

Ik leg mijn telefoon weer weg en loop naar beneden. Waar ik de andere jongens aantref. Ik ga op de zetel zitten in de hoek en opeens gaat mijn telefoon weer.

06********:he babe ik ben dr weer

U:wie ben jij en hoe kom je aan mijn nummer

06********:ik ben het lief Sanne🤗

U:oh jij wat moet je?😒

06********:rustig maar ik hoorde dat je een nieuwe vriendin heb?

U:dat gaat jou niks aan en je blijft uit haar buurt😡

06********:rustig maar babe ik vraag alleen maar wat?

U:noem me geen babe ik ben niet meer van je😑

06********:oke lieverd😘 maar eh...heb je het al met dr gedaan zo was je ook bij mij❤

U:ze heeft veel te veel meegemaakt ze wil nog niet als ze het wil doe ik het maar ze wil niet ze is ook nog maar 15

06********:je weet waar ik woon je kan altijd naar mij komen💋😉 ik geef je alles in 1😏

U:sinds jij me pijn heb gedaan hoef ik jou nooit meer te zien ik hou van layla en van niemand anders!

Ik sluit me telefoon af, ik denk na: sanne heeft wel gelijk ik ben wel zo. En ja ik heb eigenlijk wel zin.... Dioni stop daar mee. Ik zou Layla's hart nooit breken.

Ik loop naar buiten en loop over straat en ik zie haar op straat zitten met Timber

Ik ga naast haar zitten en ik sla mijn arm on haar heen "hey prinses" ze zegt en legt haar hoofd op mijn schouder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik ga naast haar zitten en ik sla mijn arm on haar heen "hey prinses" ze zegt en legt haar hoofd op mijn schouder. "Wat ist" "niks" "en nu de waarheid" zeg ik en leg mijn vingers onder haar kin zodat ze me aan kijk. "Ik voel me gewoon niet zo lekker" en ze geeft me een kus op mijn lippen. "Oke, maar als er iets is dan moet je het zeggen he?" Ze knikt en we lopen terug naar huis.

Pov Layla
Binnen aangekomen zie ik dat er een briefje op tafel ligt:
Yo we waren de afspraak bij shaker vergeten met dans kom je ook zo met Layla?
De boyz
"Zullen we gaan?" "Waarheen?" vraagt Dioni met een verwarde blik. "Global dance center, de jongens zijn dr ook al." "Oh ik wil je wel brengen...ik eh....heb nog afgesproken met Jasha."

Pov Kaj
Ik ben nu samen met Jai, Sam en Cassius bij Global dance center. En we zijn gewoon een beetje aan het dansen op verschillende liedjes vooral op 24k magic gaan we helemaal los.

Evenlater komt Layla binnen, "hey Layla, waar is Dion?" "Oh die had een afspraak met Jasha." Ik kijk Jai raar met een blik van:dit klopt niet.
"W-wat is er? Hij is toch bij Jasha" Jai kijkt nu verdrietig naar Layla en schud zacht nee. "Jasha is een weekje in Parijs met zijn vriendin." "Dus hij....." "sorry zusje" zeg ik en hou mijn armen open om haar te omhelzen. Ze springt in mijn armen en begint te huilen.
"Maar als Dioni niet Jasha is waar dan?" Zegt Sam met een bezorgde blik.

Pov Dioni
Ik rol van Sanne af en ben helamaal kapot ik weet het tis verkeerd om sex te hebben met je ex terwijl je met een meisje hebt vooral dat ze erg getraumatiseerd is. Maar ze komt er heus niet achter. "Je mag altijd komen dat weet je" zegt ze met een grijns. Ik kleed me weer aan en rij naar global dance center waar ik de jongens en Layla aantref die huilend op de bank zit. "Wat is er schatje?" "Dat weet je heus wel!" Oh shit ze heeft het door  "je liegt tegen me!" Het spijt me. "Voor deze ene keer vergeef ik je.....

Pov Layla
Ik streel zijn wang en kijk bij zijn nek en zie allemaal krassen, zulke krassen herken ik meteen die zijn van vrouwen nagels. Ik laat hem los en schrik "je bent vreemdgegaan" ik ren naar buiten en neem een taxi ik ren naar boven en sluit mezelf op in mijn kamer met Timber. Ik ben niet gek ik heb een raam bij mij kamer en daar naast een boom, ik klom vroeger veel in bomen ;) na een half uur hoor ik geklop op de deur. "Layla?" Hoor ik de stem van Kaj. "Layla doe open. Ik wil er voor je zijn als een echte broer." "NIEMAND KAN LUKAS VERVANGEN" ik schrik als het uit mn mond komt.

Omg wat gebeurd er nu?!

Te veel meegemaakt ft b-brave (Voltooid!✔)Where stories live. Discover now