Hoofdstuk 10:Mijn bloedeigen broer

588 27 4
                                    

"Layla doe open. Ik wil er voor je zijn als een echte broer." "NIEMAND KAN LUKAS VERVANGEN" ik schrik als het uit mn mond komt.
"Layla wie is Lukas?" Hij begint te kloppen op de deur. Even later hoor ik hem weggaan.
Lukas had de deur in getrapt en bij me komen zitten.😭

Pov Kaj
Als ik weer naar beneden kom zie ik Dioni huilend op de bank zitten met de andere jongens er bij "HOE KON JE ZO STOM ZIJN JE WEET WAT ZE ALLEMAAL HEEFT MEEGEMAAKT!!" "ik weet het en heb er spijt van!" "*zucht* het is al goed maar zij niet ze heeft zich opgesloten met de hond" "wat nu?" Vraagt Jai die nu inmiddels ook aan het huilen is. "Ik bel mvr de Jong wel"

Mvr de Jong: goedemiddag met het weeshuis u spreekt met Cindy de Jong

Kaj:hallo mvr de Jong m-met kaj

Mvr de Jong:oh hallo kaj, waarkan ik je meehelpen

Kaj:*zucht waar moet ik beginnen.... (kaj vertelt heel het verhaal jullie weten hoe het gaat 😂)

Mvr de Jong:oh nee toch...en....en nu?

Kaj:ze wilt haar kamer niet meer uit

Mvr de Jong:ik weet wat er aan de hand is ik kom er aan.

Een kwartier later komt mvr de Jong binen. "Ze is boven" en loopt rustig naar boven.

Pov Layla
Ik lig op mijn bed, te denken aan alles
Dat Lukas nu al 4 jaar wordt vermist mijn wurgverkrachting en niemand die echt van me houd. Dan hoor ik geklop op de deur "Layla ben je daar?" het is de zachte stem van mvr de Jong.  Ik ren naar de deur. Doe het slot er af, deur open en huil in haar armen. "Lieverd...ik denk dat het beter is dat je ze alles verteld en.....dat we gewoon voor 2 jaar naar Spanje gaan." Ik laat haar los en kijk haar aan. "Het is beter zo" "ik wil ze niet kwijt" "als we weer terug zijn mag je weer bij ze wonen." "En timber dan?" "De jongens passen wel ophaar en ik ga mee, maar eerst gaan we de jongens vertellen over Lukas en over de wurgverkrachting oftewel, dat litteken in je nek." Ik slik zachtjes en loop naar beneden ik ga aan de andere kant zitten met mvr de Jong. Voor me zitten de 5 jongens op de zetel Dioni zit recht voor me en ik kijk in zijn betraande ogen. "Oke.....vertel maar meisje......" zegt mvr de Jong

"Toen ik...werd geboren...had ik een broer...Lukas...we waren 2 handen op 1 buik. Toen ik 11 was en hij 16 ging die naar een cursus...voor in het leger...in Afrika...hij was nog maar...3 weken weg...en er werd bevestigd dat hij als vermist werd opgegeven...niet alleen ik maar...ook mijn ouders...waren er kapot van...mijn ouders...dronken hierdoor veel....zodat ze geen verdriet meer hadden...mijn vader ook even later aan de drugs....en.....als mijn moeder ging werken...verkrachtte hij me..sloeg me..mishandelde me.....op een dag kon ik er niet meer tegen...en vertelde het mijn moeder....ze was....zo kwaad dat ze mij en mn vader verliet...ik weet niet waarom ze mee niet meenam...maar....ze wilde niks met me te maken hebben....mijn vader was ook boos..op mij....en wilde wraak...dus de volgende ochtend toen ik van school kwam...duwde hij me tegen de muur....en zei dat dit de laatste keer was....dat hij me zou gebruiken...." en ik liet mijn nek zijn van het touw dat om mij werd gebonden "wurgseks?" Zei Samuel schokkend. Ik knikte zachtjes "hij dacht dat hij me had vermoord maar ik was flauwgevallen van angst...ik weet niks meer van de verkrachting....maar even later....hoorde ik de buurvrouw...weet ook niet...waarschijnlijk voor het lawaai ofzo..ik schreeuwde het uit van angst....ze rende naar boven....maakte me los en ik deed haar jas aan.......want mn kleren hadie kapot gescheurd...ze nam me mee naar haar huis...en kreeg wat kleding van haar....gwn een trui....en broek.....en dat is het. En ik begin te huilen. Voorzichtig liep Dioni naar me toe en omhelsde me en ik hield hem stevig vast en bleef maar huilen. "En daarom is het beter dat ik en Layla voor 2 jaar naar Spanje gaan voor een therapie." Zei mvr de Jong. "Zien we haar nog terug?" Zei de gebroke stem van Dioni. Ze knikte en ik liep toen met mvr de Jong naar mijn kamer om mijn tas in te pakken. Ik liep toen naar beneden. We gingen met zijn allen naar schiphol. Ik zat in de auto van mvr. de Jong met Dioni. "Hoe ziet Lukas er eigenlijl uit....a-als ik vragen mag?" Ik pakte mijn telefoon en zocht een oude foto van mij en Lukas op.

Eenmaal bij schiphol, "goed op jezelf passen zusje" "is goed en ik ga je missen Sam" zei ik terug "ik ga je missen dancing queenie" "ik jou ook cass" "we wachten op je zusje" en hij gaf me een kus op mijn wang

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eenmaal bij schiphol, "goed op jezelf passen zusje" "is goed en ik ga je missen Sam" zei ik terug "ik ga je missen dancing queenie" "ik jou ook cass" "we wachten op je zusje" en hij gaf me een kus op mijn wang. "Ik hou van je Kaj" "ik hou van je Layla" "ik ook van jou aziaatje, en wil je de meiden niks vertellen ik wil dat nu nog niet..oke?" Hij knikte en ik gaf hem een kus op zijn wang toen stond ik voor Dioni, mn vriendje ik bleef voor hem staan en begin te huilen. Hij trok me in een knuffel, en tilde me op. "Ik hou van je forgive me please babe❤" "je blijft altijd bij me" hij liet me los en ik liep met mvr de Jong mee "pas goed op Timber!" schreeuwde ik nog "zullen we doen!" Zo ging ik voor 2 jaar naar Spanje.

Hoi allemaal dit is alvast een aankondiging volgende hoofdstuk is een tijdsprong van 2 jaar Layla is over gaar angsten nu helemaal heen!
Xxx Kyra💋

Te veel meegemaakt ft b-brave (Voltooid!✔)Where stories live. Discover now