Hoofdstuk 21:whats wrong

441 18 6
                                    

Ik heb besloten om binnekort te stoppen met dit boek er komen nog wel wat hoofdstukken ik ga niet alles in dit hoofdstuk proppen maar dan weten jullie dat misschien ergens hier het einde is

Pov Layla
We rijden naar het ziekenhuis, Naomi word nog steeds goed behandeld maar blijft zwakker worden. We lope de kamer in en daar ligt ze "je kan het meisje echt waar" zegt dioni en drukt een kus op haar wang. "Dioni je weet dat ik het niet ga redden, besef het nou" zucht Naomi. "Het lukt niet ik hou teveel vsn je ik wil je niet verliezen." Snikt hij "dat snap ik broer maar niet alles in het leven is leuk, ze zeggen ook altijd je kan niet 365 dagen gelukkig zijn." Er rolt een traan over zijn wang en ik leg mijn hand oo zijn been.

*thuis*

Als we thuis komen, loopt dioni naar de keuken, ik zie timber liggen in haar mand. Ik loop erna toe en kniel bij haar neer, ze probeert op te staan maar ik zie dat het haar pijn doet. "Blijf maar liggen meisie we laten morgen wel even een dokter komen. Ik sta op en loop naar boven. De jongens zijn niet thuis, idk waar ze zijn. Ik pak mijn telefoon en maak een foto en zet hem in mijn verhaal op snapchat en besluit hem ook te plaatsen

 Ik pak mijn telefoon en maak een foto en zet hem in mijn verhaal op snapchat en besluit hem ook te plaatsen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Layla_2002:whats wrong with my dog?

Kajleroy:timber of @officialdioni😂

Officialdioni: @kajleroy 😑 fuck you

Layla_2002:timber😂

Lukas_1998:whats wrong

Layla_2002: @lukas_1998 app

Ik skuit insta af en ga naar whatsapp het gesprek tussen mij en lukas

U:ze ligt al dagen in haar mand, opstaan doet ze mt moeite en eten en drinken heeft ze hulp nodig morgen komt er een dokter

Brother💞:hoop niks ernstigs

U:same😓

Ik hoor beneden wat gevloek en ga beneden kijken. Als ik beneden kom ziek ik beneden kom zie ik dat hij weer zijn hoofd heeft gestoten aan de lamp die nu op de grond ligt. Ik zet de lamp terug en kijk naar zijn hoofd. "Gaat het?" "Nee dat zie je toch" snauwt hij "jeetje dioni doe is normaal ik probeer alleen te helpen" zeg ik bot. Hij rolt met zijn ogen "weet je wat zoek het uit." En ik loop weer naar boven.

Pov Kaj
Ik kom thuis met femke en zie Dioni op de bank zitten "waar is layla?" "Boven, zoals gewoonlijk stoote ik mijn hoofd bij het kastje en reageerde het met mijn domme hoofd weer op haar af." "Ik ga anders wel even bij haar kijken" zegt femke. Ik knik en geef haaf een kus, en dan loopt ze naar boven.

Pov Femke
Ik klop op de deur "binnen" i open de deur en zie layla zuchtend op haar bed zitten. "Hey hoe ist daar?" Vraag ik. "Goed alleen niet zo goed met timber" "oh wat heeft ze dan?" "Ze is voor mijn gevoel dikker geworden terwijl ze bijna niks eet en piept de hele dag" zucht ze en haalt een hsnd door haar haar. "Ik denk...dat ik het al weet" glimlach ik. Meteen staat ze op "wat is er dan is het ernstig?" "Pff zwanger zijn is niks ernstig hoor"

Pov Layla
"Wacht wat?! Zwanger?" Niet te geloven dat ik daar nu pas op kom "ik moet dit meteen an lukas vertellen thnx fem" en ik geef haar een dikke knuffel. Ik pak mijn telefoon en app lukas.

U:omg lukas!

Brother💞:wat?! Wat is er?

U:ik weet wat wr met timber is!!!

Brother💞:wat dan😱

U:ze krijgt puppy's 😍🐶

Brother💞:huh? Hoe kan dat je hebt haar toch niet gefokt?

U:hmmm..... ik denk dat ze met die hond uit het park eh....😂

Brother💞:denkje?

U:ja

U:maar kom hierheen

Brother💞:omw

"Lukas komt zo hierheen" zeg ik, ze knikt en gaat naast me zitten. "En hoe is het met jou en dioni?" "Weet ik veel vraag het die botte hark lekker zelf" zucht ik. "Hij bedoelt het vast niet zo" zegt ze. Net op dat moment dat ik wat wil zeggen, wordt erop de deur geklopt. Ik kijk op en zie dioni daar staan. "Ik laat jullie wel even" zegt femke, en loopt langs dioni de kamer uit. Stil komt hij nasst me zitten en slaat een diepe zucht. "Het spijt me...i..ik weet niet wat me bezielde" ik kijk hem aan en zie kleine tranen in zijn ogen "ik wil je niet kwijt lieverd, ik hou teveel van je." Ik ga met mijn hand door zijn zachte haar. "Het is al goed, laten we geen ruzie meer maken oké?" Hij knikt en drukt stevig zijn lippen op de mijne. "Weet je al wat er met timber is?" Ik knik hevig, "jup ze krijgt puppy's" "echt waar?!" "Ja dus we worden opa en oma, want timber is eigenlijk een soort kind voor me." Zeg ik lachend "mmm....ik lieverd een kind van ons samen" "ja ik ook" zucht ik. Hij slaat zijn arm om me heen. "Je zit er nog steeds mee hé?" Vraagt hij, en ik knik.

Pov Dioni
Die avond zijn we nig bij de dierenarts geweest met, Lukas. Timber blijkt inderdaad zwanger te zijn van 6 puppy's. Layla zag er gelijk gelukkiger uit, dat verdiend ze na al die jaren. Ik kom in mijn slaapkamer, en open mijn bovenste laadkastje.
Zou ik......

Ik open haar deur, ik heb mijn jas al een en haar jas gooi ik naar haar toe. "Kom" ze kijkt raar op, en neemt haar jas. "Waarheen?" Vraagt ze "dat is een verassing meer zeg ik niet" grijns ik, en loop naar beneden met layla achter me aan.
Hopelijk vind ze het geweldig

Dioni wat ben jij van plan😱
Btw check mijn nieuwe boek tis alleen de rollen maar het is een nieuw boek😙

Te veel meegemaakt ft b-brave (Voltooid!✔)Where stories live. Discover now