Hoofdstuk 24: Afscheid

349 19 0
                                    

Pov layla
Ik had gelukkig mijn jurk nog niet aan, alleen een joggings broek en een vest. Ik ren naar buiten met Femke en Elise en rij als een gek met de scooter naar de dierenarts.

@dierenarts

We stappen af, en lopen naar binnen waar ik dioni en de andere jongens zien. Ik vlieg meteen in dioni's armen en begin te huilen. Dan loop ik naar lukas die er ook was en geef hem een knuffel "hoe is het met haar?" Snik ik "we weten niet ze-" lukas wordt onderbroken door een dokter die binnenkomt. "Familie van de hond Timber? Kom maar mee. Ik loop met dioni naar binnen, de andere jongens lopen erachter aan. Ik zie Timber op de tafel liggend heel de tijd aan het piepen en janken. "Het komt goed schat"

"Hoe gaat het met haar?" Vraag ik. "Ze kan elk moment bevallen mvr, maar we weten niet of ze het overleeft de puppys hebben bijna geen voeding binne gehad en Timber is zelf ook zwak" "we kunnen dit tim echt waar

*20 minuten later*

Timber is nu 20 minuten aan het persen er zijn nog 2 puppys over en 3 zijn al DOODgeboren. "Ja en nog een snel zuster voodat deze ook sterft" roept de dokter en geeft de puppy aan haar zuster. "Je kan het tim echt waar." Ze kijkt me piepend aan en zie een kleine traan bij haar oog "dokter.....weer niet" en ze laat de 4e dode pup zien "verdikke me" mompeld de dokter, "mevrouw zwart u moet een keuze maken" zucht de dokter. De jongens kijken naar mij en dioni pakt mijn hand vast. "Wat dan?" "Waarschijnlijk zal tde laatste pup ook dood zijn, u kunt kiezen:of we laten het zo en als timber is aangesterkt of u kunt het gokke wagen maar timber zou dit niet kunnen overleven." Ik kijk naar dioni en hij naar mij. Ik heb ditzelf liever niet. Timber is een goeie hond en is nu ong 9 jaar. Maar aan de andere kant als de pup dood is en timber ook....

"We gaan ervoor" ik kijk achter me en zie de jongens schrikken "we kunnen dit lieverd" en ik geef haar een laatste kus. Timber begint langzaam met persen ik vol angst sta ik met mijn handen voor mijn ogen. Na 5 minuten hoor zachtjes wat piepen. Ik ipen mijn ogen en zie de doker met een levende pup. Ik krijg tranen in mijn ogen, en pak hem voorzichtig over. Ik kijk naar timber en zie dat ze al haar kracht eruit heeft gegooid "je hebt het goed gedaan meisje" en ik aai haar in haar zachte vacht. De dokters verlaten de ruimte en als ik achter me kijk zie ik lukas en jai beetje huilen. Dioni komt naast me staan. Ik loop naar timber toe en laat haar aan Snuffelen aan de puppy. Ze likt hem zachtjes maar veel doet ze niet.
En voor ik het besefde, blies ze haar laatsteadem uit
Ze was dood.....

Dioni nam de puppy over en ik hield timber stevig vast ik begon te huilen en te huioen en te huilen. Timber is er voor me geweest. Ik hielp haar naar binnen s'avonds als mijn ouders haar buiten zetten. Ze vrolijkte me op als ik Alleen was. Ze luisterde alleen naar mij. En toen ik haar 2 jaar geleden weer zag in het asiel kon ik mijn ogen niet geloven.

Timber heeft het goed gedaan en heeft toch 1 van de 5 puppy's op de wereld gezet zij is mijn heldin💓💗💝
Rust In Peace my lovely dog🐶❤

-------------------
We hebben de trouwdag een dag verplaatst vanwege timber. De puppy is kerngezond en het is een reu (jongetje) hij heet spike en hij is echt heel lief. Van de dierenarts hebben we voedingsmelk gekregen.

Langzaam loop ik naar het altaar, in de banken staan vooral veel familie van dioni en veel vrienden. Voorin zie ik mvr de jong zitten en ze kijkt trots naar me. Als ik tegenover dioni sta, ziecik achter hem dat Kaj zijn getuige is, en daar achter staan lukas, cassius, jai en samuel. Achter mij staat mijn getuige en 1e bruidsmeisje Elise en dan femke, ursula, carlijn en talicia. "Neem jij dioni jurado-gomez, Layla Janine Smith als u vrouw?" "Ja" lacht hij. "En neem jij Layla Janine Smith Dioni Jurado-Gomez als jou man?" "Ja" "danverklaar ik jullie nu als man en vrouw u msg de bruid kussen" hij loop naar me toe en legt zijn hand oo mijn rug. Ik drukt hevig zijn lippen op de mijne en man, wat voelt dit goed.

Lukas zal op apike letten zidat dioni en ik op huwelijks reis gingen naar Spanje. Daar wonen ook nog een paar familieleden van Dioni en hij wil mij graag voorstellen.

*in de hotelkamer*

Ik sta op het balkon en een klein wit jurkje mijn haren zijn los en ik kijk naar de lucht. Opeens komt er een klein sterretje bij. Ik begin te lachen als ik denk aan timber. Ze is nu veilig en wel daarboven en ik ben blij voor haar. Ik voel sterke arme achter me en een kus in mijn nek "wat doet mijn lieve prinses buiten?" Vraagt hij zwoel. Ik wijs naar boven en hij begint lief te lachen. "Ze heeft het goed daar en ze zou willen dat we spike goed verzorgen" ik knik en druk mijn lippen op de zijne. Hij tikt met zijn tong tegen mijn onderlip en ik open mijn mond. Langzaam gaat hij met zijn hand naar beneden en knijpt in mn kont. Na 5 minuten laat hij los en kijken we nog even samen naar de sterren.

She is my pretty girl😢💓

Te veel meegemaakt ft b-brave (Voltooid!✔)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora