Komentāri

132 20 20
                                    

Es jums vēlos iemācīt beidzot komentēt!

* BEIDZIET SAVUS: next, Neeeeext, NEXT, nākamo!!

Man nav nekas pret cilvēkiem, kas tā komentē, tāpēc neapvainojieties. Bet ir laiks saprast to, ka uz šādu komentāru neviens Tev neatbildēs, jo nav jau ko atbildēt. Wattpad nav mans darbs, un nevaru ar garantiju pateikt, kad būs nākamā nodaļa. Kad saņemu šādus komentārus esmu drusku satracināta. Vai tiešām stāsts ir tikai plika: "next" vērts? Mīļie, šādi jūs neko nepanāksiet!

* Rakstot komentāru pastāsti mazliet vairāk, neslinko! Īpaši ja Tev patīk stāsts. Pastāsti, kāpēc tev patika nodaļa, kāpēc esi sajūsmā.

* Gandrīz katrs autors ir atvērts konstruktīvai kritikai- nebaidies ieteikt un palabot! Auditorijas atsauksmes ir nepieciešamas rakstnieka izaugsmei.

* Uzdod rakstniekam jautājumus, pievērs uzmanību detaļām! Ticiet man, tas ka pamanījāt, piemēram, cik mākslinieciski @saakne apraksta tējas krūzi savās plaukstās, viņai būs daudz patīkamāk nekā dzirdēt kārtējos: "perfekti, ideāls stāstiņš, aaa super!" Nepārprotiet- īsas uzslavas arī ir ļoti patīkamas, šis punkts ir domāts tam, ja gribat izcelties.

* Gramatika, gramatika un vēlreiz gramatika!

Ja komentējat, nu pārlasiet teikumu vismaz vienu reizi pirms publicēt! Rakstnieks jutīsies nedaudz nejēdzīgi, ja rakstīsiet bez garumzīmēm.

Neuztveriet neko no iepriekšminētā personiski, šī ir mana konstruktīvā kritika Jums.  Un atgādinu- šis ir tikai un vienīgi mans viedoklis, kas var tikt apstrīdēts.

Komentāros gaidu atgriezenisko saiti- vai jūs kaut ko guvāt? Rakstnieki, jūs man piekrītat, vai varbūt tieši otrādāk?

Tiekamies drīz! Čiuss

Kas lācītim vēderā? Where stories live. Discover now