#6#

177 19 8
                                    

"Još ih nema!", rekla je Hermiona

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

"Još ih nema!", rekla je Hermiona. "Ma daj ne zanovjetaj, Hermiona, Harry je dobro ako si na to mislila", rekla je Ginny kao da mi čita misli. O pa čekaj ona je meni pročitala misli. "Ja...ovaj...sam samo zabrinuta za njih",pokušavala se izvući.《Da da za njih.》rekla sam Ginny pomoću misli. Pogledala me je i nasmijala se. Ako ste se zapitali kako. E pa mi možemo čitati misli jedna drugoj. Nitko ne zna za to osim mene i Ginny. Čak ni mama i tata. To smo shvatile s 5 godina. 》Ali stvarno su sladak par《 rekla je Ginny. Hermiona nas je gledala zbunjeno i proučavala kao neki znastveni eksperiment. 《Kladim se da ne može šutjeti 10 minuta》rekla sam joj. Okrenula sam se prema Hermioni koja je suzdržavala da nešto ne kaže. Pogledala sam prema Ginny koja je klimnula glavom. Pogledala sam natrag kroz prozor. Nakon nekoliko minuta začula sam Hermionu: " Pa dobro gdje su?" Nasmijala sam se isto kao i Ginny meni. "Što?", upitala nas je Hermi. "Ma ništa", rekla sam susprežući smijeh. Nastavila sam gledati kroz prozor. Kapi kiše polako su klizile niz prozore vlaka. 'Gdje ste?', pomislila sam. Lexy mi je bila u krilu. Mazila sam je i ona je zaspala. Odjednom nešto je proletjelo. "WOW!", povikala sam.
"Što je?!", upitale su Hermiona i Ginny istovremeno. Nekad plava mrlja postala je normalan oblik. Oblik auta! I to ne bilo koji. To je bio tatin auto. "O, ne", rekla sam. Hermiona i Ginny su sad bile priljepljene uz staklo kao i ja. "Umm znam gdje su Ron i Harry...", rekla sam. Odjednom vrata auta su se otvorila. S vratiju je visio Harry. "O moj Bože! HARRY!" povikala je Hermiona. Morala sam brzo misliti, ali što da napravim? Pokraj mene je bio gumb koji nisam prije primjetila. Brzo sam ga stisnula. 'Pa nemamo više što izgubiti', pomislila sam. Prozor se počeo spuštati. Zapuhnuo me je hladan zrak. Stresla sam se. Par kapi mi je palo na nos. Čula sam Harryja kako viče: "Ne mogu. Ruke su ti mokre!" 'Ma nemoj, Harry, ruke mu sigurno neće biti mokre iako kiša pada', pomislila sam i frknula. "Hermiona, brzo", viknula sam. Izvadila je štapić jednim potezom i usmjerila ga prema Harry-ju. "wingardium leviosa", izviknula je. Harry je skliznuo s auta, no Hermionina ga je čarolija spasila u zadnjem trenutku. Dignula ga je gore i spustila u auto. Vrata auta su se zatvorila. Odahnule smo. Onda sam se ja počela smijati. Njih dvije su me u čudu gledale. "Ajme kako su ludi!!!", rekla sam kroz smijeh. Još su me malo gledale, no onda su mi se pridružile. "Što je toliko smješno?" upitao je Fred. "Da što je smješno, a da mi nismo uzrok", nadodao je George. "Aww , nemojte se rastužiti. Niste vi krivi što se mi smijemo", rekla je Ginny i pogledala ih glumeći tužnu facu. "U tome i jest problem", rekao je Fred i svi smo se počeli smijeti. "Jaoo bit će u takvoj kazni", rekla sam prihvaćajući činjenicu. Zbunjeno su me pogledali. "Saznat ćete sve u školi", sprječila sam ih da išta upitaju. Poslali su mi još jedan upitan pogled i izašli van. "Bilo bi bolje da se spremimo. Još malo pa smo tamo", rekla je Hermi i posegnula prema našim uniformama. Još jednom sam pomazila Lexy. Jesam li zaboravila spomenuti da sam se posvađala s čovjekom koji nosi kufere zbog Lexy. Nije mi htio dati da ju uzmem u vlak... nije baš dobro završilo...barem za njega. Kad netko dira moje prijatelje bolje mu je da bježi jer ako ga se dočepam bolje da ga nema.
Spustila sam Lexy na pod i uzela pelerinu da se obućem.
Došao je neki čovjek i rekao: "Molimo da sve stvari ostavite na sjedalima." O ne opet. E pa Lexy ide sa mnom. Ček gdje je. Osjetila sam nešto dlakavo na lijevoj nozi. 'Lexy!' "Umm okej. Mi moramo ići",rekla sam i istrčala van.
...
"Vidimo se unutra?" upitala sam Hermi. "Da da, ali vi morate ići preko jezera", rekla je i krenula prema Fredu i Georgeu. "Svi prvi razredi ovuda. Sljedite mene", govorio je veliki bradati čovjek kojeg sam srela u Zakutnoj ulici. "Hagrid! Zoveš se Hagrid!", povikala sam. Hagrid je okrenuo i upitao: "Ti si Amy i ovo je tvoja sestra Ginny?" Klimnula sam glavom. Krenuli smo prema jezeru. Ja i Ginny sjele smo u jedan čamac. Dok smo plovili pored nas je prošao još jedan čamac. U njemu su sjedila dva dečka. Jedan je imao smeđu kosu u smeđe oči.(slika dolje)

A drugi smeđu kosu i plave oči

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

A drugi smeđu kosu i plave oči. (Slika dolje)

Smeđooki mi je namignuo i ja sam se zacrvenila

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Smeđooki mi je namignuo i ja sam se zacrvenila. Bio je naše godište, no izgledao je malo stariji. Skrenula sam pogled. Kiša je prestala padati.
Hogwarts je bio preljep. Ovako navečer obasjan mjesečinom.

Evo ga još jedan nastavak. Nadam se da vam se sviđa.《》Ovako ću označavati kad Amy govori, a ovako 》《 za Ginny. To je to za danas. See ya! Byee!

Amy Weasley i ledeni kristalNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ