1.Bölüm: Karakter Tanıtımı

1.6K 422 269
                                    

Hira Gündoğdu;

Ben Hira Gündoğdu 17 yaşındayım ve devlet okulunda okuyorum. Babama çok ısrar etmeme rağmen beni özel okula kaydetmedi .1 yıl önce annemi kaybettim. Trafik kazasında kaybettim annemi. Futbol ve voleybol oynamasını çok severim. Koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Öldürün beni takımımdan vazgeçmem.
Şımarık ve havalı kızlardan nefret ederim. En yakın arkadaşım İrem' dir. Çocukluktan beri arkadaşız kimseyle paylaşamam onu. Ve de Burak var onunla İrem sayesinde tanışmıştık çok eğlenceli biridir.Hayatım son 1 yılda fazlasıyla değişti. Daha bir yıl öncesine kadar kilolu, gözlerinin altında morluklar olan, kendisinden nefret eden bir kızdım. Hatta halen de nefret ederim kendimden...

Oğuz Korkmaz;
Ben Oğuz Korkmaz 17 yaşındayım ve babamın cezası üzerine artık devlet okulunda okuyacakmışım. Babam 1 yıllığına yurt dışına gitti ve beni de devlet okuluna yazdı. Annemle kalıyorum ve annemi çok seviyorum. Her erkek gibi futbol oynamayı severim. Tabiki Fenerbahçeliyim başka söze gerek yok.
2 kardeşiz ama gerçek kardeş gibi sevdiğim arkadaşım Atakan vardır. Hayatımda çok kız oldu ama şuana kadar aşık olduğum veya aşık olacağım bir kız çıkmadı karşıma.
Kendim ve annemin yaptığı yemeklerden hariç hiçbir yemeği beğenmem. Yemek yapmayı nereden mi öğrendim? 😊😊 "Annem sağ olsun" zamanında öğretmişti. Hayır hayır anne kuzusu değilim sadece anneme çok değer veriyorum. Erkeklerin yaptığı işleri kızların yapmasından nefret ederim. Lan gidin bir kız gibi davranın futbol oynamak veya araba sürmek te nedir.

Hanne Gündoğdu:
Ben Hanne Gündoğdu 19 yaşındayım ve üniversiteye başladım. 1 yıl önce annemi kaybettim. Hatırlıyorum annemle kız kardeşimi dışarıda bekliyordum ve annemin sürdüğü arabayı görünce heyecanladım. Ama o heyecanım o an sönmüştü. Kız kardeşim ve babamdan ayrı yaşamak zorundayım çünkü artık üniversiteye başladım. Bu arada konuşmayı çok severim. Ama herkes bundan çok şikayetçi en son lisede hayatımda bir erkek vardı ama sağolsun beni en yakın arkadaşımla aldattıktan sonra bir daha kimseye güvenemedim.

Ege Korkmaz:
Ben Ege Korkmaz. 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıftayım. Sonuna kadar Cimbomluyuzz.
Yazılım mühendisliği okuyorum.
İki kardeşiz ne kadar belli etmesem de çok seviyorum kardeşimi...
Kardeşim bahsetmiştir. Babam 1 yıllığına yurt dışına gitti. KardeşimOğuz ve annemle yaşıyorum. Bize ait olan üniversitemizde okuyorum. Ama kendi hakkımla girdim. Oğuz gibi değilim ben herşeyi yerim. Sevgilim var ve onu çok seviyorum...
Zamanla beni daha çok tanıyacaksınız ...

Atakan Akman:
Ben Atakan Akman 17 yaşındayım ve en yakın arkadaşım için okulumu değiştirip devlet okuluna geçtim.  Ailemi zor ikna ettim ama kardeşim için değer. Beşiktaşlı bir taraftarım.
Çok konuşan kızlardan nefret ederim. Tabi ki de ben de futbol oynamayı severim ve üstüme de kimseyi tanımam bunun yanında basketbol oynamayı da severim. Sevdiğim insan için herşeyi göze alırım. Bunun sonucu ölüm olsa bile.

İrem Çağlayan:
Ben İrem 17 yaşıma yeni girdim. Arkadaşım Hirayla devlet okuluna gidiyorum. Ama aynı sınıfta değiliz. İkimizde 11. sınıfız ama farklı şubeler deyiz. Babamı hiç sevmiyorum neden derseniz zamanı gelince öğrenirsiniz.
Hirayla çocukluktan beri arkadaşız benim artık öz kardeşim gibi sayılır. Çok ortak yönlerimiz var. Hep aynı acıları yaşadık diyebilirim. Birlikte ağladık, birlikte güldük vede en önemlisi birlikte ayakta durduk... Bu arada Galatasaraylıyım ama sözde. Aramızda kalsın. Hiçbir futbolcusunu bilmem.

Burak Taş;
Heyy merhaba ben Burak Taş. Yavrucuklarım sizi çok sefiyom ben ya... Siz de beni sevin olur mu? Her derdinizi dinlerim ben her zaman gelebilirsiniz bana. Benim iki tane yavrum var biri Hira biri İrem. Hayır dört tane Hanne abla ve Miray da var. Düşündümde çokk var benim yavrum ya. Bu kadar saf gözükebilirim ama sinirlendiriseniz size tırnaklarımı çıkartırımm haa.... Uzak durun bizdennn😂 Ben takım tutmuyorum. Tüm takımlar benim Yavrumdur. Hepimizzz Gardaşızzzz.

Cancanlarım yorumlarınızı ve voteleriniz bekliyorum. Kötü bir yanı varsa lütfen mesaj atın.Hemencik düzeltirim... Bekliyorum!!! Güzel tepkiler gelirse hemencik devam ederim. Biliyorum çok konuştum bu arada konuşmayı çok severim!!..😊😋hadi bekliyorum...
Eklemediğim iki karakter var onlarida hemencik ekliceğim.

Kalbim Acıyor AnneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin