Kötü Dönem

189 29 20
                                    

Arkadaşlar maalesef düşündüğüm gibi olmadı. Tabi siz şuan konunun ne olduğunu bilmiyorsunuz. Kusura bakmayın. Ben bu kitabı büyük bir hevesle yazmaya başladım ve halen o hevesim var ama maalesef ki yapamıyorum. Çünkü bir yerden ygs' ye çalışırken bir yerden de kurgulamak çok zor oluyor. Çünkü her ders çalıştığımda kurgu konusu aklıma geliyor ve kendimi derse bir türlü adapte edemiyorum. Yani her seferinde hem kendimi hemde beynimi yıpratıyordum. Özellikle Sayısal dersler tam soru çözerken aa bak Oğuz bunu yapsın Hiira böyle davransın diye aklıma olaylar geliyor ve dersi bırakıp onu kurguluyorum. ve tabiki o arada epey bir vaktim heba oluyor. Ve bende sizlere güvenerek bir şeyler düşündüm. Bir karar vermek istedim ama tabi ki kendimi düşündüğüm gibi sizleri düşünmek zorundayım bunun bilincindeyim. Bir de artı olarak iki haftaya okul açılıyor. Ben bir 12. sınıf öğrencisi olduğum için staj görmem gerekiyor. Eve gelince onun yorgunluğu olacaktır. Üstüne YGS, LYS, ve KPSS için çalışmalar beni bekliyor olacak. ha bu arda okul dersleri de ayrı. İnşallah az da olsa bana hak verebildiniz. 

 Kendi düşünceme gelirsem;

Kitabımı yazmayı bir müddet bırakmayı karar verdim. Ve gerçekten de bu kararı verirken moralim sıfırlandı. Çünkü ben burada mutluydum. Gelen hem iyi hemde kötü yorumlar beni çok mutlu ediyordu. Bu süreçte kimseye kırılmadım veya gücenmedim. Ama eğer ben sizi kırdıysam çok ama çok özür dilerim.  Sizleri çok ama çok seviyorum. Ve burada yanlış anlaşılmasın kitabımı kaldırmıyorum sadece ara veriyorum. Kitabım yayında kalacaktır. Her ayın sonunda bir gün izinli olacağım o zamanlar bölüm yazıp hemencik yollayacağım canımcılarr...

Üstümde şuan 5 ayrı sorumluluk var. Sizce doğru bir karar mı verdim. Belki de geldiğimde buraya tekrardan kitabım daha da ilerletmiştir kendini. Ya da geldiğimde hiçbir okuyucumm olmayadabilir. Ama tabi ki benim size güvenim sonsuz beni yalnız bırakmazsınız siz değil mi???

SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVEN YAZARCINIZDAN(veya KANKİNİZDEN);

GÜZEL ve EĞLENCELİ BİR DÖNEM GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE GÖRÜŞÜRÜZ...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jan 06, 2019 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Kalbim Acıyor AnneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin