Hoofdstuk 4

376 17 0
                                    

Pov Louis
Steeds als ik Niall zie of met hem praat heb ik een raar gevoel. Ik weet bijna zeker dat ik verliefd ben, ik vind het alleen raar omdat ik hem nog niet zo heel lang ken. Maar ja ik ben ook gewoon raar. Als we allemaal in de woonkamer zitten merk ik dat Niall heel stil is geworden, dus vraag ik aan hem om mee naar boven te komen. "Wat is er Niall?" Vraag ik.

Pov Niall
"Wat is er Niall?" Vraagt Louis. En wat moet ik antwoorden? Dat ik denk dat ik gay ben omdat ik denk dat ik op hem verliefd ben? Ik zucht als antwoord en de tranen beginnen te stromen. Waarom is alles zo moeilijk? Waarom kan ik niet gewoon normaal zijn? Waarom? Louis probeert mij te troosten maar het lukt niet echt, dus ik zeg:"laat me maar even alleen." "Zeker?" "Ja ik weet het zeker Lou laat me gewoon maar even." Hij staat op en loopt naar beneden. Het leven is zo ingewikkeld. Ik weet het gewoon allemaal niet meer.
---
Iedereen heel erg bedankt om te lezen en te stemmen! Ik had echt niet gedacht dat mensen dit zouden lezen, ik wil jullie echt bedanken.
X

Problems||nouis mpreg Where stories live. Discover now