Hoofdstuk 10

250 12 3
                                    

~ts 2 weken later~

Pov Niall
Vandaag is de dag dat ik naar de kliniek moet. Ik zie er best wel tegen op maar ik wil alles doen om gelukkiger te worden. Nu moet ik afscheid nemen van de jongens, de 1ste week mag er nog geen bezoek om te wennen. Daarna gelukkige wel, maar ik moet ze dus 1 week missen. Ik knuffel iedereen en zeg: "Ik ga jullie missen." En ik begin te huilen. Ze voelen echt als broers voor me. "Awh Niall niet huilen wij gaan je ook heel hard missen. Maar je gaat gelukkiger worden geloof me." Zegt Louis. Hij geeft me nog een laatste kus en dan zijn ze weg.

Pov Louis
We zitten in de auto op weg naar ons huis. Het is stil en ik mis hem nu al. Pff ik voel me niet zo goed ik ben misselijk en hoofdpijn. Opeens bedenk ik me dat Ni en ik het al 1 keer gedaan hebben.(sorry heb ik overgeslaan ik kan niet goed smut schrijven) Nee dat kan niet. Zeg me alsjeblieft niet dat ik zwanger ben. Niet nu Ni in een kliniek zit. De jongens weten hier niks van en als ik zwanger zou zijn heb ik Ni echt nodig. Maar ik moet het zeker weten. Ik ga het denk ik eerst een test halen en dan zien we het wel.

~halfuur later~
Als ik de test zie begin ik te huilen. Ik ben zwanger, net in de periode dat Ni er niet is, hij moet minstens een halfjaar in die kliniek blijven. Ik moet het ook tegen de jongens zeggen dan.

Pov Liam
Lou komt met betraande ogen de woonkamer binnen en ik vraag meteen: "Wat is er Lou?" "Ik moet jullie iets zeggen." Zegt hij. "Je kan ons alles zeggen Lou." "I-ik kan zwan-zwanger worden en da-dat b-ben i-ik oo-ook." Stottert hij en hij begint meteen te wenen. Ik trek hem in een knuffel en zeg: "Shh wordt maar rustig." "Ik kan dit niet zonder Ni." Zegt hij. "Rustig maar Lou we kunnen proberen iets te regelen met de kliniek." Langzaam wordt hij weer rustig.
---
Sorry kort hoofdstuk, maar willen jullie dat ik elke dag update en het zo van deze hoofdstukken zijn of een paar keer in de week en hoofdstukken van +- 1000 woorden?
X

Problems||nouis mpreg Where stories live. Discover now