Hoofdstuk 14

227 12 10
                                    

~paar weken later~
Pov Niall
Louis ligt opnieuw in het ziekenhuis, in coma. Hij was in elkaar gezakt omdat hij te weinig at. Maar ze hebben nog een ander ding ontdekt, Louis heeft nog een baby in zijn buik. Het was een tweeling, en de tweede had het overleefd. Momenteel hou ik huilend zijn hand vast, hij moet gewoon wakker worden.

Pov Louis
Ik voel hou iemand mijn hand vasthoud, maar ik weet niet wie. Ik probeer mijn ogen open te doen, maar het lukt niet. Ik probeer in de hand te knijpen van diegene die mijn hand vasthoud, en na even proberen lukt het. Ik hoor een stem die zegt:"Louis? Was jij dat? Als je me hoort, knijp dan nog een keer in mijn hand." Niall, het is Niall. Het horen van zijn stem geeft mij zoveel moed, dat het me lukt om nogmaals in zijn hand te knijpen. "Louis probeer alsjeblieft je ogen open te doen." Weer die aanmoedigende stem van Niall. Ik probeer en probeer, en uiteindelijk krijg ik mijn ogen open. Ik kijk recht in de ogen van mijn liefste vriendje ooit, Niall.

Pov Niall
"Louis, je bent wakker!" Hij ziet er moe uit, maar dat maakt niet echt uit, ik ben zo blij dat hij wakker is. "Wat is er gebeurd?" Vraagt hij. "Je was in elkaar gezakt bij ons concert, en je hebt in coma gelegen voor een paar weken. De dokters hebben ook ontdekt dat er nog een baby in je buik zit, er was een tweeling." Zeg ik, en begin opeens heel hyper te worden van het feit dat we toch een baby krijgen. Louis begint te glimlachen, en krijgt tranen in zijn ogen. Ons kleine wondertje, ik kan al niet meer wachten tot hij of zij er is.

Pov Louis
"Maar Louis, dat betekent ook dat je meer moet gaan eten." Zegt Niall. Mijn glimlach verdwijnt, ik weet niet of ik dat ga kunnen. Niall glimlacht aanmoedigend en zegt: "Het gaat je wel lukken Lou-bear, ik weet dat je het kunt." Misschien komt het wel allemaal nog goed. En van vermoeidheid vallen mijn ogen dicht, en het laatste wat ik voel is Niall die me een zachte kus geeft.
---
Oké sorry dat dit zolang geduurd heeft en dat iedereen zoveel geduld met me had. Ik had een moeilijke periode, die nog niet helemaal gedaan is maar ik kom er wel over. Ik ga proberen om vaker te updaten. Ly all
Xxx

Problems||nouis mpreg Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora