Hoofdstuk 16

237 16 14
                                    

Pov Louis
Niall zit boven om te douchen, maar ik begin me zorgen te maken. Als ik zijn kamer binnenloop, stort mijn wereld in. Daar ligt de liefde van mijn leven, vol bloed en lijkbleek. "Harry, Liam kom hier nu!" Roep ik, en dan hou ik het niet meer uit. Ik begin te snikken als Liam en Harry binnenkomen. Dan zie ik een briefje liggen: Beste jongens
Ik ga jullie allemaal heel erg missen, maar het is het beste zo. Huil niet om mij, dat ben ik niet waard. Ga gewoon door met jullie leven en vergeet mij. Zorg goed voor elkaar, ik zal altijd van jullie blijven houden. Ga ook gewoon verder met one direction, en heb gewoon plezier. Zorg goed voor ons kindje Lou, ik weet dat je het kan. Love you xxx Ni
Ik begin nog harder te snikken, als Ni dit niet overleeft, dan ik ook niet. Als hij sterft, maak ik er ook een einde aan.
~aankomst ziekenhuis~
"Jullie moeten hier blijven wachten, jullie mogen niet verder." Zei een van de dokters. Liam en Harry proberen me zo goed mogelijk te troosten, maar ik zie dat ze het zelf ook moeilijk hebben.

~ts paar uur later~
"Familie of vrienden van Niall Horan?" Vraagt een dokter. Li, Haz en ik staan meteen op. De dokter neemt ons mee en zegt:" Hij kan elk moment wakker worden, maar het kan zijn dat hij zich bepaalde dingen niet herinnert. "

Pov Niall
Ik word wakker, en denk na waar ik ben. Dan zie ik 3 jongens langs mijn bed staan, en ik denk na over hun namen. Wacht dat zijn mijn beste vrienden. "Hey Lou, Haz en Li!" Zeg ik. Louis kijkt opgelucht en krijgt tranen in zijn ogen. "Waarom huil je Lou?" "De dokters zeiden dat het kon dat je je dingen niet herinnert, dus ik ben blij dat je onze namen weet." Zegt hij. Dan kijk ik naar zijn buik en vraag: "Van wie is het kindje?" Louis kijkt me aan en barst dan in tranen uit. Liam knuffelt hem terwijl Harry uitlegt: "Het is van jou Ni." "N-nee d-d-da-t kan ni-et." "Het is waar Ni." Ik probeer deze informatie te verwerken. Lou krijgt een kind van mij. Maar hadden we dan een relatie of niet? Ik herinner me het niet meer, dus ik vraag voorzichtig:" Waren we dan samen?" Li en Haz knikken, terwijl Lou verder blijft huilen. "Shh Lou wordt rustig, ook al kan ik me niet veel herinneren, ik zal er altijd voor je zijn." Zeg ik. Hij knuffelt me en zegt:"I love you Ni." "Love you too Lou, en ook de kleine schattige baby."
~
*plaatst random hoofdstuk omdat het al veel te lang niet meer geüpdatet is*
Sorry dat het zo lang duurde
Xx

Problems||nouis mpreg Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum