Hoofdstuk 8

303 14 2
                                    

Pov Niall
Ik voel me echt slecht. Alles is de laatste tijd zo moeilijk. Ongewild stromen de tranen over mijn wangen. Louis komt mijn kamer in en trekt me zonder iets te zeggen in een knuffel. Ik ben zo blij dat hij er altijd voor mij is. Hij is de beste die ik me kan wensen. Ik hou van hem met heel mijn hart. "Wat is er Ni? Je kan alles aan me vertellen." "Ik verdien jou niet, je bent veel te goed voor me. Waarom zou je met me samen willen zijn? Ik ben helemaal niks waard." "Shht Ni zo moet je niet denken, je bent zeker iets waard. Je bent helemaal perfect zoals je bent en ik zou niet zonder jou kunnen. Je moet niet zo negatief denken." Zegt Louis. Ik begin te blozen en zeg: "Zoiets lief heeft nog nooit iemand tegen me gezegd."

Pov Louis
"Maar Niall, weten je ouders eigenlijk al dat je op jongens valt en dat je samen met mij bent?" "Ze weten wel dat ik op jongens val maar niet dat ik samen ben met jou." Zegt hij. "Zullen we morgen anders naar mijn ouders gaan en daarna naar jouw ouders om het te vertellen?" Stel ik voor. Hij knikt. Ik ben wel zenuwachtig voor morgen, want ik weet niet wat mijn ouders ervan gaan denken.

Pov Zayn
Ik zit alleen op mijn kamer. Sinds een paar dagen ben ik erachter gekomen dat ik verliefd ben op Liam. Dat ik op jongens viel wist ik al. Dit is een rare situatie, ik weet niet of ik het hem moet vertellen en als ik het vertel, hoe zal hij dan reageren. Ineens komt Liam mijn kamer binnen en zegt: "Wat is er Zayn? De laatste dagen ben je zo down." Ik zucht maar zeg dan toch: "Ik val op jongens en ik denk ehm ik weet zeker dat ik verliefd ben op jou." Ineens kijkt hij heel blij en zegt: "Ik ben blij dat jij ook iets voor mij voelt." Verbaasd zeg ik: "Voel jij iets voor mij?" Hij knikt en meteen ben ik blij. Mijn dag kan niet meer stuk. "Liam wil je mijn vriendje zijn?" Vraag ik. Hij knikt heftig en dan gebeurt het. We kussen. Ineens hoor ik vanuit de deuropening:"Awh wat schattig." Ik kijk om en zie daar Niall, Louis en Harry staan. Nu moeten we samen nog iemand voor Harry zoeken, want anders blijft hij misschien alleen.
---
Hoi iedereen
Ik heb nog een vraag: ik wil dit boek 3 keer per week updaten, jullie mogen kiezen welke dagen.
X

Problems||nouis mpreg Where stories live. Discover now