Hoofdstuk 7

330 12 16
                                    

Pov Louis
Ik ben nu samen met Niall. Ik heb hem alleen 1 ding niet verteld, en dat is dat ik zwanger kan worden. Ik weet niet hoe ik het hem ooit ga zeggen. Misschien wilt hij me dan helemaal niet meer. Maar ik moet het wel vertellen want hij heeft het recht om het te weten. Met een bang gevoel klop ik op zijn deur en als hij "binnen!" roept stap ik onzeker door de deur en zeg: "Ni ik moet je iets vertellen."

Pov Niall
"Ni ik moet je iets vertellen." zegt Louis. Dit klinkt niet goed. "Vertel maar." zeg ik. Hij zucht en zegt: "I-ik k-ka-kan zw-zwan-zwanger worden." Ik kijk hem verbaasd aan en dan barst hij in huilen uit. Ik knuffel hem en zeg: "Lou ik accepteer je gewoon om wie je bent hoor. Het maakt echt niks uit dat je zwanger kan worden. Jij bent zo en zo ben je perfect." Snikkend zegt hij: "bedankt Ni ik hou zoveel van je." "Ik ook van jou Lou, ik ook van jou."
---
Zeer kort ik weet het. Maar ik heb een vraag: zou ik er nog een ship indoen? Daar wordt dan wel niet te uitgebreid over gesproken. En zo ja, welke ship?
-Zarry
-Ziam
-Lirry
En ik wil ook een q/a doen dus stel vragen.

Problems||nouis mpreg Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu