72. chapter - I am better

5.5K 309 44
                                    

Harry's point of view.

"Už jsem myslela, že nepřijdeš." vydechne Megan, jakmile mě uvidí a vydá se směrem ke mně. Zaparkoval jsem kousek od jejího auta. Byli jsme přímo pod Hiddinským mostem, kde bylo většinu času klidno a hlavně tu byl takovej menší pajzl, kam jsme si chtěli jít sednout. Jasně že jsem s Megan mohl zůstat tady a probrat to co nejrychleji, jenže se obávám že to tak kurva rychle nepůjde. "Snad jsem ti napsal smsku, ne?" řeknu nechápavě. Sleduju jak se ke mně přiblíží a chystá se mě obejmout, jako kdybych byl její zasranej kamarád nebo co. Chytnu její ruce a silou ji odstrčím pryč. "To snad do prdele ne." vyprsknu.

"No co. Dřív tohle u nás bylo normální, pamatuješ?" připomene mi ty doby, kdy jsem jí šukal třeba desetkrát denně a pořád jsem neměl dost. Nemohl jsem se nabažit jejího těla, který je teď oproti Trissinýmu úplně jinde. Teď bych s Megan nechtěl mít ani blowjob. "Asi si kurva zapomněla, že teď je trochu jiná doba. Ty a já nejsme zasraný kamarádi, jasný? Jsem tu proto abysme uzavřeli to, co jsme minule začali." říkám jí všechno na rovinu. Chci aby měla jasno a nic si zbytečně nenalhávala.

"Vždyť já vím. Snad to ale nebudeme řešit tady... pojďme si k tomu přece jenom sednout." nic nenamítám. Stejně jsem si tam chtěl jít sednout a to nezmiňuji fakt, že jsem tady docela dlouhou dobu nebyl. Následuji tedy Meganino tělo do vnitřku toho baru. Jdu za ní, takže se prostě musím podívat na její zadek. Je očividné jak moc kroutí zadkem se strany na stranu a snaží se tak upoutat mojí pozornost, jenže to dělá kurva zbytečně. Už se o její prdel nezajímám.

Společně s Megan si sedneme ke stolu, který je co nejblíž oknu, takže máme výhled na celý Hiddinský most. Jakmile si oba sedneme, nemusíme čekat nějak dlouho. Přiřítí se k nám barman a tak mu nadiktujeme svoji objednávku. "Přineste mi něco... co mě trochu zchladí." řekne Megna tomu směšně mladému barmanovi, který na ni mohl oči nechat. Nechutně se nad nimi zatvářím. "Jsi pořád stejná děvka, Megan." řeknu jí přímo do očí, jakmile ten barman odkluše vyřizovat naši objednávku. "Nikdy sis nestěžoval, když jsem tě den co den honila." vrátí mi to s plnou chutí. Užívá si to. Baví jí to.

"Teď už bych ti nikdy nedovolil, aby si na mého ptáka sáhla." zasměju se.

"Ale copak? Neříkej mi, že Trissa umí lepší věci než já." zkurveně jsem nesnášel, když začala mluvit o Trisse. Sralo mě už jenom to, že říká její jméno.

"Buď do prdele zticha, Megan."

"To nevadí, Harry. Nevadí... že si s ní ještě nespal. Nevadí, že ti ještě nedala. Bůh ví jestli ti holka jako ona, vůbec někdy dá. Však víš jak to tyhle holky mají. Nezasuneš si, dokud jí nenavlíkneš prstýnek a bílé šaty." tohle byla sračka za sračkou. Trissa se moc nezajímá o tyhle věci, teda aspoň doufám. Nikdy jsme se o takových věcech nebavili a nevím, proč bychom taky měli. Svatba nikdy nepřipadá v úvahu, stejně jako dítě. "Vůbec nic o nás kurva nevíš." řeknu s menším výsměchem. Docela mě bavilo, jak se pořád do mě a do Trissy pouštěla. To byl totiž jasný důkaz toho, že mě pořád zoufale miluje. Pořád se přese mně nepřenesla. To je ale kurva vtipný.

"Vaše polévka, pane." na stole přede mnou se objeví docela velká miska polívky, kterou jsem si objednal. "A tady je něco pro vás. Je to na účet podniku." před Megan ten mladý blb, postaví zmrzlinovej pohár červené barvy. Všude byla jen červená barva nebo srdíčka. Stačil mi jen jeden pohled a téměř hned se mi udělalo špatně. "To je ale hrozně milý, jste moc hodnej..." Megan na něj zamrká přes ty její hustě prodloužené, černé řasy. Ten blb se stihne jen hloupě začervenat a odejít pryč. "No do prdele, s čím sem to tak dlouho dobu byl?" řeknu si spíš pro sebe.

Take-overWhere stories live. Discover now