15.Bölüm

4.1K 181 18
                                    

-15-

İşte yeni bölüüm.Sevinçten dans ediyorum şu an.Okunanlar:904 Oylar:151 olmuuş!Çok teşekkürler.

Kızın söyleyeceği şarkıyı ‘Die İn Your Arms’ diye değiştirdim.

Multimedyada Jake var.

Keyifli okumalar!

-Melissa’nın Ağzından-

Sabah  kalktığımda Justin yanımda yoktu.Akşam film bitince gitmişti.Filmi pek izlememiştik.Birbirimize iltifatlar edip durduk.Sevimli bir çift miyiz?Belki.Herneyse şu an doyurmam gereken bir karnım ve gitmem gereken bir okulum var.

Aşağı inip buz dolabından kahvaltılıkları çıkardım.Masaya yerleştirdikten sonra portakal suyunu da bardağıma doldurdum.Tek başıma kahvaltı yapmak sıkıcıydı.

Karnımı doyurduktan sonra giyinmek için odama çıktım.Saçlarımı taradım.Altıma turkuaz,bedenime yapışan bir pantolon giydim.Üstüme de göbeği açık neon pembe bluzumu uygun gördüm.Saçlarımı açık bıraktım ama ‘tatlı kız’ görünümümü bozmamak için ince bir tacımsı birşey taktım.Hani üst tarafı tavşan kulağı gibi hava duranlardan.Aynada kendime baktım.Fena değildim.SHE parfümümü sıkıp telefonumu cebime attım.

Aşağı indiğimde ağzıma sakız attım.Dişlerimi fırçalamıştım ama sakız çiğnemeyi seviyordum.Ayağıma da pembe Vans’larımı geçirip evden çıktım.Justin’in bu gün dersi yoktu.Bundan faydalanarak müzik odasında Jake ile şarkımıza devam edecektik.Justin okula gelmeyeceği için okula birlikte gidemeyecektik.

Yoldan geçen taksiye el sallayıp onu durdurdum.Söylememe gerek var mı bilmiyorum ama bu taksi paraları götüme hortum gibi giriyordu evet.Taksiciye okulun adını ve adresini verdikten sonra arka cebimden kulaklığımı çıkarıp kulağıma taktım.Müziklerime girip ‘Bump’ şarkısını açtım.Bu şarkıya bayılıyorum.

-

Okula geldiğimde dikkatleri üzerime çektim.Okulun sahibinin oğlu Justin Bieber’ın sevgilisi olmak o kadar da kolay birşey değil canım.Hava mı da atarım.Saçlarımı savurarak okulun içine girdim.Gözlerim ile Jake’i ararken bir kızla öpüşürken bulunca o kadar da şaşırmadım.Rahatsız etmek istemiyordum ama 3 günümüz kalmıştı.Onlara yaklaşıp boğazımı temizledim.

“Rahatsız etmek istemezdim ama Jake,bitirmemiz gereken bir şarkı var.”dedim.Jake kızdan ayrılıp gülümsedi.

“Rahatsız etmedin canım.Layla da gidiyordu zaten.”dedi ve kıza gözlerini dikti.Kız kafasını sallayıp uzaklaştı.

“Gidelim.”dedi ve müzik odasına doğru ilerledi.Ben de onu takip ettim.

-

Şarkının hepsi tamamlanmıştı.İlk baştaki sözlerin hepsini çıkartmıştık.Yeni bir şarkı yazmaya karar vermiştik.Onun sözleri de aşk ile ilgilydi ama onu pek beğenmedik.Hoşumuza gitmedi.Sil baştan yazdık.Çok daha güzel oldu.Kısa sürede uzun bir aşk şarkısı çıktı.Ufak tefek düzeltmeler yapabilirdik daha sonra.Jake olmasa bir bok yapamazdım.Bana bir mikrofon uzatıp “İlk performansını görelim.”dedi.Müzik odasında olduğumuzdan mikrofon,gitar vs. gibi herşey burada bulunuyordu.

Çekinerek “Tamam.”diyip uzattığı mikrofonu aldım.İki sandalye çekti.Gitarını eline alıp oturdu.Ben de yanına oturdum.Gitarıyla ilgili ses şeylerini hallettiğinde ‘hazır mısın’ bakışı attı.Kafamı salladım.

“3-2-1..”diye saydı ve şarkıya girdi.

Say you love me, as much as I love you, yeah  
Beni, seni sevdiğim kadar sevdiğini söyle,evet 
Would you hurt me baby  
Beni üzer miydin bebeğim

Die İn Your Arms (Justin Bieber Fanfiction)Where stories live. Discover now