FİNAL

3.2K 153 64
                                    

-FİNAL-

(Eveet geldik hikayemizin final bölümüne.

Ne desem bilemiyorum ki,resmen duygulandım.Bu bölümü paylaştıktan sonra teşekkür mesajlarımı ileten bir bölüm paylaşacağım.Duygularımı o zaman daha rahat açıklayacağım.

Bu bölüm, bana destek çıkan ve her zaman yanımda olan okuyucularımın hepsine gelsin dlkaşlkf.

Multimedya’da küçük Melissa ve Justin’imiz var.

Keyifli Okumalar diliyorum.

Elimden geldiğince uzun yazacağım.)

-

7 YIL SONRA

“Dikkat edin!”diye bağırdım.

“Tamam anne merak etme!”diye bağırdılar aynı anda.

Aynı anda söylemeleri üzerine gülmüştüm.Bazen böyle şeyler oluyordu ve çok tatlı görünüyorlardı.Her zamanki gibi.

Melissa havuzdan çıkıp yanıma geldi.

“Üşüdüm.”

Hemen havluyu omuzlarına bıraktım ve o da havluya sarıldı.Ardından Melissa’nın havuzdan çıktığını gören Justin de dayanamayıp havuzdan çıktı.

“Ben de sıkıldım.”

Başka bir havluyu da onun omuzlarına bıraktım.

O sırada arkamdan omzumda bir temas hissettim.Arkamı dönüp baktığımda Jake’inde geldiğini anladım.Hemen yerimden kalkıp ona sarıldım ve dudaklarına hafif bir öpücük bıraktım.Çünkü yanımızda çocuklar vardı.

Şimdi size her şeyi baştan anlatacağım.

O gün haberde onları gördükten sonra bayılmıştım.Melissa’nın annesi fenalaşmıştı.Gözlerimi açtığımda hastahane odasındaydım,baş ucumda ağlayan bir Jake vardı.Kafamı kaldırıp “Rüyaydı değil mi?”deyip gülümsemiştim.”Maalesef.”diye fısıldamıştı.

O zaman anlamıştım,gerçekten öldüklerini.Jake bana söyleyene kadar her şeyin bir rüya olduğunu düşünüyordum.Bu lanet rüyadan uyanacaktık.Onlar da eski hayatlarına devam edecekti.

Ama onları ölüm bile ayıramadı.Birbirlerinin kollarında ölmüşlerdi.Belki de;aşkları sonu olmayan bir boşlukta devam edecekti,kim bilir?

Tam 2 yıl sonra,Jake ile evlendik.Birbirimize bağlanırsak,herşeyi daha çabuk atlatacağımızı düşünüyorduk.Gerçekten de öyle olmuştu.İyi ki evlenmiştik.

Evlendikten 2 ay sonra hamile olmuştum.9 ay boyunca Jake benim kahrımı çekmişti,yazık.İkiz bebeklerimiz olacağını duyunca o kadar sevinmiştik ki.Hem de biri kız olacaktı,diğeri erkek.

Çocuklarım Dünya’ya Melissa ve Justin’in öldüğü gün geldi.Bu yüzden biz de onları hiç unutmadığımızı gösterircesine bebeklerimizin adlarını Melissa ve Justin koymuştuk.

En zoru,onların doğum gününü kutlarken,Melissa ve Justin’in ölüm yıldönümünü kutlamaktı.Ölmelerinin üzerinden 7 yıl geçmişti ama gerçekten çok acı çekiyorduk.

Justin’in ailesi düşünebileceğinizden daha çok yıprandı.Justin’in evine taşındılar.Kimse de çıkıp demedi ki ‘Çocuğunuz ölünce mi aklınız başınıza geldi?’.Bu düşüncemin yanlış olduğunu Jake bana kanıtladı.Meğersem Justin’in Austin adında bir abisi varmış ve onu da kaybetmişler.İkinci çocuklarını da kaybedince,tamamen çöktüler.

Die İn Your Arms (Justin Bieber Fanfiction)Kde žijí příběhy. Začni objevovat