22.Bölüm

3.3K 145 43
                                    

-22-

Multimedyada Karley vaar!

Keyifli Okumalaar!

-2 AY SONRA-

2 aydır herkes bana bebekmişim gibi davranıyor.Hasta olunca kıymete bindim sanırım.İyileşeli 3-4 hafta oldu ama bir ilgi,bir ilgi anlatmam.

EN BÜYÜK BOMBA! Annem geri göndü.Babamın gidişinden sonra kaybettiğim annem,eski haline döndü.Artık her ebeveyn gibi sabah 9’da çıkıp akşam 7 buçuğa doğru evde dönüyor.Lily’nin ödevlerine yardım ediyor.Benimle ilgileniyor.Herşey mükemmel.Bazen ‘iyi ki o merdivenden düşmüşüm’dediğim bile oluyor.

Justin ile Edward’ın arası çok iyi,Jake ile Alice’in mükemmel bir ilişkisi var.Herşey bir anda değişti.Ben bile inanamıyorum.Jake ve Alice artık birbirlerine çok sadıklar.Alice eskisi gibi Jake’ten başka biriyle yiyişmiyor,Jake’te başka kızlarla yatmıyor.Çok ama çok garip.

Düşünün.Edward ile Justin’in arası düzeldi ya,artık ölsem de gam yemem.Bir yakınlar,bir yakınlar varya.Bazen kıskanıyorum resmen.Birlikte maç izliyorlar,bowlinge gidiyorlar,playstation oynuyorlar ve benimle ilgileniyorlar.Justin,Edward’ı kıskanmıyor.Edward ile eskisi gibi değiliz ama yine yakınız.Ne kadar Justin’in yanında çok az daha mesafeli olsak da,Justin yokken eskisi gibiyiz sanırım.Herkeste bir değişiklik var ve bu beni çok mutlu ediyor.2 kişi hariç.

Karley ve Babam.İkisinde de tın yok.Yani etrafımda o kadar güzel şey oluyor ki,bir şeyler kötü olunca huzurum bozuluyor sanırım.

Karley yine orospuluk peşinde.Benim yanımda daha iyi.Sanki aramız biraz açıldı.Eskiden daha iyiydik sanki.Bir şeye sinirlenmiş ama bana söylemiyor.

Babam ise hastaneden çıktığımdan beri sadece 1 kere aradı.1 kere de annem ile konuştular ama babam eski,ilgisiz,umursamaz babam.Ya anlamıyorum.Her filmde,dizide veya kitapta,anne ile baba ayrılır ama çocuklarla olan ilişkilerini hiçbir zaman bozmazlar.Ama benim hayatım çok garip.Annem ve babam ilgisizin önde gideniydiler.Annem yeni yeni düzeliyor ama babam hala öyle.Sanki ayrılmalarının suçlusu benmişim gibi.

Aslında Lily’e daha çok üzülüyorum.En azından ben 12 yıl boyunca o sevgiyi tattım ama o ise hiç tadamadı.Bu yüzden 6 yaşından beri düzenli olarak pskoloğa gidiyor.Aslında bana da lazım ama şuanlık gerek duymuyorum.

Okul konusuna gelirsek,Justin,Edward ve ben fakülteyi 1 sene boyunca dondurmaya karar verdik.Zaten uzun bir süre gitmemiştim.Dinlenme süresini de araya katınca eksiğim çok arttı.Ben dondurmaya karar verince ikisi de benim kararıma uyarak dondurmaya karar verdiler.Böylece 1 seneliğine okul derdinden de kurtulmuş olduk.

“Uyandın mı bebeğim?”diyen annemin sesiyle kafamı ona doğru çevirdim.

“Hayır anneciğim,hala uyuyorum.”diyip gülümsedim.

“Hemen kızma canım sende,lafın gelişi olarak söyledim.”diyip yanıma,yatağın köşesine oturdu.Hemen uzanıp onu öptüm.

“Eskisi gibi olduğun için çok mutluyum anne.İyi ki düşmüşüm o merdivenden.İyileşince eski ilgisizliğin devam etmeyecek değil mi?”diyince kafasını öne eğdi.

“Hayır tabikide devam etmeyecek bebeğim.Ben,senden ve Lily’den çok ama çok özür dilerim.Beni affetmeyeceğinizi biliyorum ama yanlış bir şey yaptım.Umarım babanızda kısa sürede hatasını anlar.Gerçekten çok özür dilerim.”dedi.

“Önemli değil.”diye mırıldandım.Aslında,çok ama çok önemliydi.10 senemi çaldılar.10 sene ya.

“Önemli olduğunu farkındayım bebeğim.”diyince ağladığını yeni fark ettim.Evet,şu 2 ay içinde annemde süper derecede bir değişiklik olmuştu.

Annem burnunu çekince ona tekrar sarıldım.”Hata yapabiliriz.Ben de bir çok hata yapmışımdır anne.Önemli olan hatamızı anlamak ve tekrar etmemek.”dedim.

“Benim bilmiş kızım büyümüş de bana hayat dersleri mi veriyor?”diyince ondan ayrılıp yüzüme buruk bir gülümseme yerleştirdim.

“10 yıl boyunca tek başıma savaştım anne.Hayattan çok büyük dersler çıkardım.”dedim.

***

Annem ile sabahki konuşmamızın üzerinden 2-3 saat geçmişti.Sarılıp,ağlamıştık.Nasıl oldu bilmiyorum ama 1 kere de babam aramıştı.Ben konuşmak istemedim.Lily konuştu.2 ay içinde bizi görmeye gelecekmiş.Gelmeycek tabi ki.O yüzden hiç umutlanmadım.

Bu gün günlerden Cumartesi.Justin ile en son Perşembe günü görüştük.Dün sabah mesajlaştık.Dün gece aradım ama telefonu kapalıydı.Ben de sesli mesaj bıraktım ama hala geri dönmedi.Bunun üzerine Edward’a mesaj attım.

Kime:Çakma Prensim

Justin’e ulaşamıyorum.Nerede olduğu hakkında bir fikrin var mı?

Yazıp yolladım.2 saattir popomu ısıttığım koltuğumdan kalkıp mutfağa doğru ilerledim.Annem çıkmıştı.Lily’de odasındaydı.

Mutfağa gelince hemen buz dolabını açıp birkaç çeşit meyve çıkardım.Onları yıkayıp bir güzelce soydum.Sonra da güzel bir tabağa koyup tekrar sevgili koltuğuma geri döndüm.Kumandayı da elime alıp kanalları gezmeye başladım.Tom ve Jerry çıkınca durdum.Çocukluğumdan beri en sevdiğim çizgifilmdi.Tabikide izleyecektim.Meyve tabağımı kucağıma koyup izlemeye başladım.Bu sırada telefonumdan mesaj geldiğine dair tatlı bir ses çıktı.Hemen sehpaya uzanıp telefonumu aldım.Mesaj gelmişti.

Kimden:Çakma Prensim

En son Perşembe günü konuştuk meleğim.Daha sonrasını bilmiyorum.

Yazmıştı.Yani o da benle aynı durumdaydı.Onun beni beklettiği gibi bekletmeden hemen cevapladım mesajı.

Kime:Çakma Prensim

Teşekkür ederim.Ulaşırsa bana söylersin.

Yazıp yolladım.Edward’ı tanıyorum.Bu mesaja karşılık vermeyecekti ama ulaşırsa mutlaka ilk bana haber verecekti.

Tom ve Jerry bittikten sonra ben de meyve tabağımı mutfağa geri koydum.Televizyonu kapatıp telefonumu elime alarak merdivenlere yöneldim.Odama geldiğimde yine telefonumdan bildirim sesi geldi.Mesaj gelmişti yine.

Kimden:Karley

Maillerini kontrol et ve Justin’i tanı.

Yazıyordu.Ne demek istemişti ki?Açık konuşamaz mıydı?Justin’ı tanı da ne demekti ya?

Hemen telefonumu yatağa fırlatıp bilgisayarımı açtım.Lily’nin açık bıraktığı oyunları kapatıp maillerimi açtım.Karley’den mail vardı evet.Korkarak maile tıkladım.Karşımda Justin ve Karley’in fotoğrafı vardı.Karley’in üzerinde südyen,Justin’in ise hiçbirşey yoktu.Aynı yatakta yatıyorlardı.Yorgan bellerine kadar çekiliydi.

Şimdi siktim seni Justin Bieber!

----------

Yeni bölüm yarın gelebilir ama söz vermiyorum.Multimedyada Karley var.

Sizi çok seviyoruuum.

Not:Umrumda Değilsin adlı hikayemin 3.bölümünü yazdım.Bir Yabancı yarın gelecek.

-Tutku

Die İn Your Arms (Justin Bieber Fanfiction)Where stories live. Discover now