Jag sa åt dig att le..

1.5K 27 4
                                    




Det var den 7 februari, klockan var väll sådär 2:00 på natten. Jag vaknade av en knackning på dörren, ett knack ungefär var tredje sekund. Jag klev ner i mina tofflor och gled ner för trappen. Medan jag gick ner så ökade tempot på knackningarna, det började låta nästan som ett hjärtslag. När jag kom fram till dörren så slutade knackningarna. Jag tittade ut men det var ingen där. Jag gick tillbaks upp i mitt rum och tänkte att det var några ungar som busade, jag brukade nämligen också gå runt och knacka på folks dörrar och sedan springa iväg bara för att se vad som händer och vilken reaktion man får.

Klockan 4:20 vaknade jag av ljudet av yttedörren som slogs igen. Jag hoppade skräckslaget upp och la märke till att på mitt fönster så var ordet 'le' skrivet otåliga gånger i frosten på rutan. Jag tog upp min mobil liggandes bredvid mig, redo att ringa polisen. Men istället så såg jag ett meddelande skrivet i mobilen som löd 'jag sa åt dig att le'. Jag skrek till och tappade mobilen för att sedan springa för mitt liv. Jag sprang direkt till grannarna mittemot och bankade febrilt på deras dörr. Dem tröstade mig medan de ringde polisen. Precis klockan 05:42 kom polisen över till mina grannars hus efter att ha sökt igenom mitt eget hem. Dem berättade att det inte fanns några tecken på att någon hade brutit sig in, eller att någon mer än jag hade befunnit sig i huset. Ordet på fönstret var borta och detsamma med meddelandet i min mobil. De sa åt mig att få lite sömn o träffa en läkare som skulle hjälpa mig med min paranoia. I helvete heller. Jag vet att det som hände var på riktigt.

Kvällen efter så gick jag tillbaka hem, efter att ha spenderat dagen hos mina grannar. Jag gick direkt upp till mitt sovrum för att där sätta upp en kamera. Man kunde se hela rummet i kameran, sovrumsdörren, sängen och fönstret. Innan jag skulle gå och sova så satte jag på kameran för att dem skulle kunna spela in. Lyckligtvis så lyckades jag sova hela natten ostört. Hur som helst, när jag tog ner kameran och tittade på materialet så kunde jag inte fatta vad jag såg. Klockan 3:00 på natten kom någonting upp kravlandes från under min säng. Det var en bleck och tanig man, utan kläder. Han stod vid min sängkant och stirrade på mig. Mannen gjorde det i över en timme utan att röra en muskel. Tillslut rörde han på sig. Han gick fram till kameran, så långt fram att enbart hanns ansikte syntes i bild. Hans bleka hus gjorde så att man såg blodådrorna under hanns kala skalle. Hans ögon var helt svarta och han log brett emot kameran. Mannen stod där i 2 timmar, blinkade inte, bara rörde lite lätt på huvudet lite då och då. Man kunde se hur gryningen anlände. Mannen gick ifrån kameran och bort emot min säng för att sedan krypa under den igen. Jag spolade fram i videon tills jag såg mig själv vakna och plocka ner kameran.

Jag stod chockad och rädd. Då slog det mig. Videon visade hur mannen gick tillbaka under min säng, men inte att han lämnade rummet. Vad det än var för något så är han kvar där under...

Creepypasta (swedish)Där berättelser lever. Upptäck nu