Capitolul 29 // O iubire de neuitat

2.3K 130 10
                                    

Anna POV

                        Lumina lunii cade pe chipul meu,facandu-ma sa ma incrunt. Imi deschid ochii si ma ridic din pat. Ma indrept spre fereastra,iar ochii mi se maresc cand observ ca luna este rosie. Cerul este si el complet rosu,iar stelele abea se observa.
                        Ies din usa si alerg pe scari,pana la camera lui Erik.

-Erik de...

                       Erik sta sprijinit de masa,muschii lui fiind incordati si respira scandat. Bataile inimii ii sunt accelerate.

-Pleaca Anna!

-Ce e cu tine?

-Nu te apropia! Pleaca!

                       Spune cand pasesc spre el,determinandu-ma sa ma opresc.

-Erik te pot ajuta!

-Pleaca Anna!

-NU! TE POT AJUTA!

-De ce esti asa complicat? De ce nu ma lasi sa te ajut?

                       Se incordeaza din ce in ce mai mult,iar desi mi-e teama nu il pot lasa singur in starea asta.

-De esti asa incapatanat,Erik!

-Anna inceteaza!

-Nu pana nu imi spui de ce esti asa de bipolar!

-AM SPUS SA INCETEZI!

                   Tipa si se intoarce brusc,iar obrazul meu drept incepe sa arda si trupul meu face contact cu podeaua. M-a palmuit. Din instinct imi duc mana la obraz si icnesc cand ma inteapa.

-Anna eu...

                   Ma dau mai in spate cand se apropie de mine,corpul meu lipindu-se de perete.

-NU TE APROPIA DE MINE!

                   Tip. Mi-e teama de el. Vrea sa ma atinga,dar ma indepartez mai mult de el,parca incercand sa intru in perete.

-Te rog...nu ma atinge.

                   Lacrimi curg pe obrajii mei si isi lasa mana dreapta sa cada pe langa corp. Ma ridic si trec pe langa el,stergandu-mi cu podul palmei lacrimile. Intru inapoi in camera mea si ma indrept spre oglinda. Urma rosie de pe fata se poate vedea de la un kilometru si fac pariu ca daca nu as fi fost vampir s-ar fi invinetit. Il aud pe Erik cum incearca sa intre,dar usa e incuiata.

-Anna...stiu ca esti aici. Imi pare rau! Nu am vrut sa te lovesc,dar in noptile cu Luna Sangerie nu imi pot controla puterile si eram asa de nervos ca nu mi-am dat seama ca te-am ranit. Imi pare rau,Anna!

-Doar pleaca Erik!

                    Il aud cum ofteaza,apoi pleaca.

(...)

                    Cobor jos,incercand sa-l evit pe Erik,dupa incidentul de ieri nu sunt in stare sa dau ochii cu el o perioada. Imi i-au o punga de sange,iar cand vreau sa plec,bratul imi este prins de o mana puternica.

-Te rog nu pleca! Vreau doar sa vorbesc cu tine.

                   Inghit in sec si ma intorc spre Erik.

-Uite Anna! Chiar imi pare rau. Doar ca o data la 40 de ani apare Luna Sangerie si...

-Nu iti poti controla puterile inteleg! Doar ca...asta nu e prima oara cand se intampla. Nu e mereu Luna Sangerie,Erik. De ce trebuie sa fi asa de complicat? Esti asa bipolar! Iti schimbi starile de la o secunda la alta. Esti...esti asa de...misterios! Nu pot tine pasul cu tine si schimbarile tale bruste. Am obosit!

                       Buzele sale se lipesc de ale mele intr-un sarut pasional. Ma trage mai aproape de el,iar limba lui patrunde in gura mea,descoperind fiecare coltisor al ei.

-Iarta-ma Anna!

-Un sarut nu poate rezolva totul,Erik!

-Stiu. Fa dragoste cu mine.

                        Imi pot simti inima batand cu 100 de ori mai puternic. Aerul cald pe care-l expira se loveste de fata mea,iar vrajita de cuvintele sale aprob. Ma saruta inca o data si imi cuprinde coapsele,infasurandu-mi picioarele in jurul abdomenului sau. Deschide cu piciorul usa camerei sale,apoi simtind sub mine asternuturile patului. Imi saruta fruntea si incepe sa desfaca unul cate unul,nasturii bluzei pe care o purtam,lasandu-ma in sutien. Imi saruta abdomenul pana la buric,apoi urca cu saruturile pe gat,muscand si sugand pielea. Il ajut sa-si dea tricoul jos si ii sarut umarul si cele 6 patratele bine conturate,ajugand la V-ul sau. Nu stiu cand ajungem goi amandoi,dar ma bucur sa stiu ca cel care se afla deasupra mea e barbatul pe care-l iubesc din toata inima. Saruturile lui,corpul lui transpirat presat de al meu,ma amtesc,ridicandu-ma pana la cer. Acest barbat sau vampir va fi cu siguranta cauza mortii mele,dar un singur lucru e clar...el este pentru mine prima si ultima mea dragoste. Dragostea mea sangeroasa. Povestea mea poate umple roamane intregi. Cum am ajuns sa ma indragostesc de propiul calau?  Cum a ajuns viata mea sa depinda de viata lui? Cu adevarat o iubire de neuitat. Degetele mele traseaza conturul buzelor sale,iar dupa un ultim sarut,Erik se aseaza langa mune si bratul sau se infasoara in jurul meu.

-Te iubesc,Anna.

-Si eu te iubesc Erik.

(...)

Erik POV

                 Buzele mele se lipesc de umarul ei gol si ma lipesc mai tare de ea. Picioarele noastre sunt incrucisate,iar asternuturile visini ma fac sa ma gandesc ca toate acestea sunt un vis,iar cand ma voi trezi Anna nu va mai fi langa mine. Insa toate imi confirma ca ea e reala. Ea e aici cu mine. Ea e fata care mi-a furat mintile. Ma ridic din pat si imi i-au hainele. Parca am uitat ceva,dar...nu imi mai amintesc ce. O mai privesc pe Anna o data si ies zambind. Acel gol de parca am uitat ceva imi revine in minte. Dar ce as fi putut uita?


____________________________________________________________________

                     Gata capitolul sper sa va placa! Ce credeti ca a uitat Erik? La media Anna si Erik.

Byeeeeeee!

                   

                   

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum