Capitolul 4 // Venus

985 68 10
                                    

Anaya POV

                      Alergam prin padurea de brad deasa. Vantul rece se izbea de fata mea,iar eu continuam sa fug. Sa fug de ele. Ma opresc cand nu mai stiu pe unde sa o iau si ma uit in jur. Ceva cade pe fata mea. Ating cu degetele un lichid vascos,iar dupa miros imi dau seama ca e sange. Imi indrept privirea spre un brad si tip de spaima.

-Mama! Tata!

                    Pe crengile bradului sunt atarnate ca niste ornamente de Craciun trupurile insangerate ale parintilor mei. Zapada este rosie datorita sangelui care curge. Cad in genunchi in zabada si izbucnesc in plans.

-Mama...tata...

-Frumos asa-i?

                   O voce de femeie ma face sa ma intorc. Sunt ele. M-au prins.

-Acum vei ajunge si tu ca parintii tai.

                 Nu sunt in sare sa ripostez cand lama rece a unui cutit imi este lipita de gat si inghit in sec. Inchid ochii si astept ca ghiarele mortii sa ma cuprinda,dar acel moment nu vine. Cutitul cade in zapada,iar apoi capul vrajitoarei cade in bratele mele. Tip si ma indepartez,lipindu-ma de trunchiul unui brad. Privesc speriata cand spre cadavrul vrajitoarei,cand spre cadavrele parintilor mei. Tresar cand simt degetele reci ale cuiva atingand usor pielea obrazului meu. Imi ridic privirea spre un barbat al carui chip nu reusesc sa-l vad.

-Nu mai plange,Anaya,sunt cu tine. Acum eu sunt familia ta.

                Ma trezesc din cosmar si observ ca sunt in camera in care m-a adus Derek. Fruntea mea este plina de sudoare si lacrimile isi fac aparitia pe chipul meu atunci cand incep sa vad fragmente din cosmarul meu. Parintii mei sunt cu adevarat morti,dar nu stiu unde le sunt cadavrele.

-Anaya?

                  Derek intra in camera si se aseaza langa mine. Imi sterge lacrimile cu degetele sale.

-Nu mai plange, Anaya, sunt cu tine.

                   Ma calmez si ma intind din nou in pat,tragand patura peste mine si nici nu imi dau seama cand adorm.

(...)

                    Dimineata urmatoare sunt trezita de mirosul familiar al clatitelor. Ma ridic din pat si dupa ce ma spal pe fata si pe dinti intru inapoi in camera,fiind surprinsa sa gasesc niste haine pe pat. O pereche de blugi negri mulati si o bluza tot neagra. Imi incalt ghetele si cobor jos. Merg in bucataria veche de unde venea mirosul. Partea frumoasa in a fi hibrid este ca beau foarte rar sange. Clatitele auri arata delicios asa ca ma asez la masa si incep sa mananc.

-Iti plac?

                   Derek ma intreaba,iar eu aprob.

-Mama imi facea clatite in fiecare dimineta. Cele cu ciocolata sunt preferatele mele.

                    Ii marturisesc si imi sterg lacrima care se prelingea pe obrazul meu.

-Trebuie sa fi puternica Anaya. Nu lasa sentimentele sa te copleseasca. Tine minte: trebuie sa ne razbunam.

-Dar...ce sunt ele? Ce vor de la noi?

-Sunt vrajitoare. Ele formeaza un vechi ordin numit "Venus". Au rolul de a mentine echilibrul in lumea supranaturalului. Suntem conaiderati dusmani,Anaya. Nu suntem nici vampiri si nici varcolaci. Suntem o conbinatie a celor doua creaturi: avem colti,dar nu avem sete de sange. Ne putem transforma in lupi,dar suntem raniti de verbina si tepusa pe langa omag si argint. Suntem norocosi ca avem inelele altfel soarele ne-ar ucide. Vor sa ne ucida pentru ca suntem mai puternici ca ei. Daca ar exista o haita de hibrizi,ar putea ucide fiecare specie a supranaturalului fie ca e vorba de vampiri,varcolaci sau vrajitori. Ne-au fost ucise familiile doar pentru a ne putea ucide pe noi,dar impreuna ii putem opri si ne putem razbuna,dar va trebui sa ai incredere in mine. Sti? Pe langa puterea de vampir mai ai ceva.

-Ce?

-Sangele tau.

-Ce vrei sa spui?

-Mama ta a mostenit de la bunica ta sangele de imun si tu l-ai mostenit. Omagul,verbina,tarusul,argintul si soarele te ranesc,dar pe tine nu te omoara,in schimb pe mine da. Daca beau din sangele tau nici pe mine nu ma vor omora aceste lucruri si atunci vom fi invincibili. Ma lasi sa gust?

                 Sunt prea insetata de razbunare ca sa ma gandesc la acest lucru si abrob. El imi zambeste si se apropie de mine. Imi indeparteaza parul de pe gat si ii pot simti respiratia izbindu-se de pielea mea,iar in urmatiarea secunda,coltii sai se implanta in pielea gatului meu.


____________________________________________________________________

                      Sper sa va placa capitolul! Astept pareri. Credeti ca Anaya procedeaza corect? Credeti ca parintii ei chiar sunt morti?

Byeeeeee!

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu