VOLUMUL IV

1.2K 70 2
                                    

                                     Capitolul 1 // Hibrid

Anaya POV

                      Alergam prin padurea deasa pentru a-mi salva viata. Crengile groase imi zgariau pielea si ii multumesc lui Dumnezeu ca ma pot vindeca. Ma opresc in mijlocul padurii,nestiind pe unde sa merg. Niste fosnete se aud,iar mai multe femei cu pelerina ma inconjoara.

-Va rog...nu v-am facut nici un rau. De ce vreti sa ma omorati?

-Pentru ca esti o greseala. Sfidezi legile supranaturalului si trebuie sa mori.

-Va rog...nu!

                    Ma milogesc de ele cand se apropie de mine. Cu o miscare a manii una dintre femei ma pune la pamant si simt cum aerul mi se blocheaza in plamani. Incerc sa respir,dar nu reusesc,apoi o alta femeie se apropie cu o sticluta. Omag.

-Nu! Nu!

-NU!

                  Imi deschid ochii si privesc in jur. Sunt in camera mea,iar picaturi de transpiratie curg pe fruntea mea. Din nou acelasi cosmar. De mica am acest cosmar. Imi visez moartea. Nu stiu ce reprezinta acele femei cu pelerina si cu siguranta nu stiu de ce sunt ucisa. Eu sunt Anaya. Fiica lui Grace si a lui Aiden si sunt un hibrid,adica jumatate vampir,jumatate varcolac. Sau ceva de genul. Poate va ganditi ca e minunat sa fi hibrid,caci deti puterile a doua creaturi extrem de puternice,dar nu e asa. Am devenit o ciudata. Vampirii si vracolacii se tem de mine. Ma considera o greseala. Ei cred ca totul trebuie sa fie ori alb,ori negru. Nu exista gri. Imi indrept pribivirea spre ceasul de pe noptiera. E ora 3:25. Incerc sa nu ma mai gandesc la viata mea ca hibrid si in cele din urma adorm.

(...)

                Ma trezesc devreme. Ma ridic din pat,iar dupa un dus rece ma imbrac cu o pereche de blugi negri mulati si o bluza alba groasa. E jumatatea lui ianuarie,iar iarna si-a spus cuvantul. Toata lumea doarme,iar eu aleg sa fac o plimbare. Ies afara,iar vantul rece imi ciufuleste parul si zapada scartaie sub picioarele mele. Ma transform in lupoaica alba si o iau la goana prin padure. Imi place sa ma simt libera. Imi place sa fiu eu. Imi ridic capul spre luna si urlu. Doar urletul meu se aude si haita tatei imi raspunde. Sau mai bine zis...Amber. Amber este singura mea prietena. E un varcolac de temut,dar la nevoie e o prietena incredibila.

(...)

                   Ajung acasa si sper ca parintii mei nu s-au trezit. Deschid usa,apoi o inchid si vreau sa ma indrept spre camera mea.

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Where stories live. Discover now