Capitolul 4 // Viata ca om

1.2K 83 13
                                    

Grace POV

                      Scancesc din cauza durerii care imi mistuie corpul. Ce a patit patul? Deschid ochii si constientizez ca nu sunt in patul meu. Ma aflu pe o podea veche de beton si inconjurata de 4 pereti de caramida. Lumina patrunde printr-o mica crapatura din tavan,iar usa este de metal. Imaginile de aseara imi revin in minte si ridic tricoul pe care-l purtam. Abdomenul imi este bandajat. Inlatur bandajul si observ ca rana e tot acolo si inca sangereaza abundent. Ohh nu! Chiar mi-au fost luate puterile. In camera se afla un singur obiect. O masuta veche de lemn pe care este asezata o tava cu ceva ce ar trebui sa fie mancare...presupun. Stomacul meu scoate sunete ciudate semn ca mi-e foame. Ma apropi si stramb din nas la vederea bucatii de paine pe jumatate mancata si un fel de...supa cu ceva ce semana cu o bucata de carne in ea. Hopa! Chestia aia a miscat cumva?! Nu o sa mananc niciodata asa ceva. Iau doar paharul de apa care se afla pe tava si il termin dintr-o inghititura. Mai privesc odata "mancarea",iar stomacul meu din nou scoate sunete ciudate,iar de nervi lovesc tava,iar aceasta se loveste de perete. Usa se deschide,iar pe ea intra cei doi barbati.

-Sper ca te-ai acomodat in noua ta camera,printeso.

-Da. Inca nu am descoperit iesirea.

-Cum a ajuns mancarea ta pe perete?

-Din cauza mea. Daca credeti ca voi manca scarbosenia aia,atunci te inseli.

-Nu e nici o problema. Vei muri de foame.

-Ce vrei de la mine?

-Nu vreau nimic de la tine. Vreau doar ca toti vampirii sa plateasca.

                       Spune si imi prinde barbia intre degetele sale.

-Cum ti se pare viata ca om?

-Cred ca sti deja cum ma simt. Imi vreau puterile inapoi.

-Din pacate nu se poate,printeso. Vezi tu? Eu imi doresc ca toti vampirii sa moara. Dupa ce mi-ati ucis jumatate din haita,am gasit pumnalul. Orice creatura injunghiata cu el,fie vampir,fie varcolac,isi pierde puterile. Dupa ce prietena mea vrajitoare va face o vraja,voi lua puterile tuturor vampirilor din acest oras,cei batrani vor imbatrani si vor muri,iar cei tineri ca tine vor muri torturati de mine,apoi voi merge in alte orase si voi ucide toti vampirii care exista. Va incepe o noua era. Era varcolacilor.

-De ce nu ma omori odata?

-Pentru ca scumpa mea,vreau sa-ti vezi semenii murind,apoi vei muri si tu,dar in chinuri groaznice.

-Esti nebun.

-Nu,prineso. Doar va platesc cu aceiasi moneda.

                       Spune si iese pe usa. Dumnezeule! Ce ma fac? Trebuie sa scap de aici. Trebuie sa imi salvez familia. Ceva imi cade in cap,iar eu imi ridic privirea spre tavan. Crapatura din tavan se mareste,iar de vina sunt bucatile care cad din el. Din pacate nu e destul de mare ca sa ies si pe langa asta,e imposibil sa ajung acolo. Pana la urma nu mai am puteri. Mi-e foame. Atunci beculetul mi se aprinde. Ma apropi de usa metalica si incep sa bat si sa strig:

-Va rog! Stiu ca sunt prizoniera,dar mi-e foame. Va rog!

                      Cu siguranta cineva imi va aduce mancare.

(...)

                       Sunt asezata in pozitie turceasca pe podea. Astept de ceva timp ca sa-mi fie adusa mancare,dar nu prea cred ca imi va fi adusa. Dar se pare ca cineva e cu mine. Cleanta incepe sa se miste. E timpul sa-mi pun planul in aplicare. Ma ascund dupa usa,iar cand aceasta de deschide,aprope ma loveste.

-Ti-am adus mancare.

                       Spune si scapa tava cand nu ma observa. E sansa mea. Prostul a lasat cheile in usa. Ma strecor pe langa el si trag usa avand grija sa o incui. Alerg pe holul lung si ma opresc in fata unei usi deschise. Aici se afla cei doi barbati impreuna cu o femeie care are pumnalul rostind niste incantatii. Ohh nu! Am ajuns prea tarziu. Pumnalul se lumineaza si incepe sa pluteasca,iar sute de lumini care vin de afara sunt absorbite de pumnal. Absoarbe puterile vampirilor.

Freya POV

-Nickolas ai gasit-o?

-Nu.

-Unde ar putea fi? E trecut de ora 19:00.

-Poate ca e cu Liam. Am dormit foarte mult poate ca cu e el a plecat.

-Poate.

                 Se aude soneria,iar eu si Nickolas ne indreptam spre ea,sperand sa fie Grace. Cand o deschidem suntem dezamagiti sa-l vedem pe Liam zambind si cu un buchet de flori in mana.

-Intra Liam.

-Ce s-a intamplat?

-Liam? Grace a fost la tine azi?

-Nu. Aveam in plan o intalnire la ora 19:00. De ce?

-Grace a disparut.

               Il aud pe Nickolas tipand de durere si cazand la pamant.

-Nickolas! Ce ai patit?

-Nu stiu! Ma doare tot corpul.

             Ochii mei se maresc cand observ ca incepe sa imbatraneasca. Chipul lui frumos este brazdat de riduri,iar parul lui negru se albeste. Nu dula mult timp si Liam pateste la fel,apoi durerea imi cuprinse trupul.

-Fre...Freya...

-Ce se intampla?

-Nu mai avem puteri.

Grace POV

                   Pe chipul barbatului se intinde un zambet sadic.

-In sfarsit mi-am razbunat familia.

                  Cand ia pumnalul in mana alerg spre barbat si mana mea se agata de mana lui in care se afla pumnalul.

-Cum ai reusit sa scapi?

-Nu e asa de greu cand ai prosti langa tine.

-Da-i drumul pumnalului!

                Dintii mei se infing in pielea bratului sau,iar barbatul scapa pumnalul. Ma aplec si il iau,dar cand doresc sa fug,ma impiedic de piciorul cuiva,iar pumnalul cade la picioarelele celuilalt barbat. El il ia de pe jos si zambeste.

-Bravo Antonio! Acum da-mi pumnalul.

-Nu Aiden. M-am saturat sa fiu mereu umbra ta. Acum pumnalul imi apartine.

               Aiden ma ia de mana si ma trage dupa el. Fugim pana la iesire si zambesc cand observ padurea,insa ma impiedic si cad pe burta,iar o durere insuportabila imi cuprinde abdomenul,iar tricoul meu se murdareste de sange. Aiden se opreste si ma ia in brate,continuand sa alerge prin padure.







____________________________________________________________________

                 Sper sa va placa capitolul! Astept pareri.

Byeeeeeeeeee!

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Where stories live. Discover now