Capitolul 13 // Tradare

673 45 13
                                    

Anaya POV

Eram pregatita de lupta. Eram pregatita sa ucid fiecare vrajiroare din sabatul "Venus". Trebuia doar sa atac. Deja se inserase. Iar eu stateam in camera mea gandindu-ma la uramtoarea mea miscare. Usa se deachide iar Contele intra si se aseaza pe pat langa mine.

-De ce esti ingrijorata?

Ma intreaba si imi ridic privirea astfel incat sa il privesc in ochi.

-Acum pot sa le inving pe vrajitoare...dar inca nu stiu ce sa fac mai departe.

Ma trage la pieptul lui si ma imbratiseaza.

-Crede-ma ai o intreaga eternitate sa te gandesti la asta...momentan gandeste-te la prezent si la faptul ca...exista si moarte.

Il imping de la mine,iar pe fata lui se intinde un ranjet care ma sperie la culme. Ma ridic si incerc sa ajung la usa,dar el este mult mai rapid . Mana lui pune presiune pe gura mea si aud o trosnitura...iar eu cad la pamant. Mi-a rupt gatul. Se aseaza langa mine si imi prinde brutal fata obligandu-ma sa il privesc.

-Esti foarte proasta Anaya. Ai avut incredere oarba in mine,iar eu am profitat din plin. Un hibrid...o creatura puternica,care ar putea oricand sa ucida un vampir batran ca mine. Eu sunt regele vampirilor si nu voi permite ca o creatura ca tine. Un esec. Sa distruga echilibrul in lumea supranaturala. Nici tie nici lui Derek.

Iar spunand asta ma loveste puternic,iar eu imi pierd cunostinta.

Derek POV

Ma indrept spre camera Anayei si deschid fara sa bat. Ma opresc in loc cand o vad intinsa pe podea inconstienta.

-Anaya!

Ma asez langa ea si ii prind fata in maini incercand sa o trezesc. Are gatul rupt...dar asta o sa se vindece. Usa se inchide in spatele meu,iar Contele ma priveste cu un ranjet slinos pe fata.

-Ce i-ai facut?!

-Ce trebuia.

-Am sa te omor cu mana mea.

Ma ridic si ma indrept spre el,dar o durere mistuitoare ma opreste in loc si imi paralizeaza corpul. Mai multe vrajitoare intra pe usa.

-Ai facut bine ca i-ai oprit. Cu adevarat tu esti regele nostru. Tu esti singurul care poate mentine echilibrul acestei lumi.

-Ai grija sa nu regret...altfel te asigur ca toate veti arde pe rug. Termina repede treaba.

Nu mai stiu ce s-a intamplat mai departe. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc inainte de a lesina este faptul ca m-am apropiat de Anaya si i-am cuprins mana cu a mea. Ceva era gresit de la inceput cu Contele si acum mi-am dat seama ca nu trebuia sa il scap din ochi. Nu trebuia sa am incredere in el. Vrea putere si ar face orice pentru ea. Si-ar trada chiar si membrii familiei.





______________________________________

Scurt si sec stiu. 😂 Ma voi revansa in capitolul urmator. Cu pasi repezi ne apropiem de final. Astept parerile voastre. Vreau sa public o noua carte nu stiu exact cand dar va voi anunta. Ne citim maine seara.

Byeeee!!!

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum