Capitolul 9 // A calatori in timp

843 57 4
                                    

Anaya POV

Pielea mi se face de gaina cand sunt lovita de vantul rece de...acasa. Nu s-a schimbat prea mult decat pustietatea. Casa ce era inainte mereu plina de galagie datorita "meciurilor" dintre mine sau tata,sau rasetele noastre e acum linistita si doar usa deschisa,care scartaia in bataia vantului mai spargea linistea. Un loc plin de amintiri. Oftez scurt si intram. Zapada a patruns in casa,si simt cum mi se rupe inima cand imi vad casa...goala. Trebuie sa fiu tare. Trebuie sa-mi razbun parintii.

-Deci ce trebuie sa facem?

Contele zambeste si se indreapta spre peretele din dreapta al casei,iar dupa ce rupe tapetul pumnul sau loveste caramida descoperid un fel de cufar micut si plin de praf.

-Vedeti voi? Am stat aici o perioada. Si am lasat cateva "chestii",parca presimtind ca ma voi intoarce.

Deschide cufarul si scoate un pocal auriu,pe piciorul acestuia fiind incolaciti mai multi serpi.

-Ce e asta?

-Este "Pocalul Infinitului" are capacitatea de a te tranporta in orice perioada a timpului doresti. Va trebui sa o folosesti pentru a ajunge in momentul luptei dintre varcolaci si vampiri si sa aflii ce s-a intamplat cu pumnalul.

-Si cum poate face asta un pocal?

Il intreb,iar el imi zambeste.

-Curioasa?

Inghit in sec si aprob.

-Pocalul asta are o putere extrem de mare: a fost construita de Lucifer pentru a afla slabiciunea lui Dumnezeu,dar fratele sau Gavril l-a tradat si i-a marturisit lui Dumnezeu. Noi suntem creaturile intunericului,iar ca urmare mi-a dat-o mie. Vampirului Original. Fiului sau.

-Sunt gata sa incerc Pocal.

El zambeste si scoate o bucata de creta din cufar,trasand un cerc cu o stea in interior si cateva simboluri ciudate.

-Paseste in interiorul cercului.

Fac cum imi spune si dupa ce rosteste niste cuvinte straine mie isi musca incheietura,lasand sangele sa curge in Pocal. Aseaza Pocalul in mijlocul cercului si apoi rosteste alte incantatii. Din gura serpilor de pe Pocal tasneste sangele,iar cercul si steaua devin rosii,incepand sa straluceasca.

-Ai la dispozitie 3 zile!

Striga,iar eu simt cum oboseala pune stapanire pe corpul meu,iar eu cad in mrejele somnului. Aveam la dispozitie 3 zile in care trebuia sa gesesc pumnalul.


____________________________________________________________________

Nu stiu cum sa va spun ca imi pare nespus de rau ca nu am mai scris de...2 luni. Am avut niste probleme si a trebuit sa iau o pauza. Dar...daca sunteti cu mine si cititi cartea...sper sa nu ma injurati prea tare si va promit ca nu se va mai intampla sa iau pauze. Ma straduiesc sa termin cartea si sper sa va placa capitolul,care este mai scurt de altfel pentru ca cele 3 zile vor reprezenta 3 capitole ale cartii. Veti vedea ca nu se vor rezuma doar la gasirea pumnalului,ci va fi mai mult de atat.

Byeeeeeee!

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum