Capitolul 11 // Sentimente necunoscute

1.8K 110 3
                                    

Freya POV

-Nu pot sa cred,Freya! Fiul meu si cu tine formati un cuplu! Trebuie sa iti dau un dar si bratara aceasta e cea mai potrivita. Accept-o!

-Bine! Ma-ti convins!

                  Grace imi aseaza bratara pe mana si ma imbratiseaza. A insistat ca eu si Dylan sa iesim in oras si ma tras dupa ea in magazine,de unde a luat cea mai scumpa rochie posibila. E foarte frumoasa! Rochie neagra din dantela,care ajunge deasupra genunchilor mei,fara bretele,iar pieptul si fundul imi este scos in evidenta. Pantofii cu toc ma fac mai inalta,parul imi cade in bucle pe spate si tot Grace m-a machiat. Din nou,parca ar vrea sa ma ofere ca mancare fiului sau,care saracul nu si-a satisfacut nevoile de o saptaman,dupa spusele lui. Buzele mele sunt rosi,facandu-le sa para mai carnoase,iar ochii mei inghetati  sunt scosi in evidenta de  tusul folosit. Fara sa stiu,Grace mi-a luat o bratara de aur  incrustata cu diamante.

-Acum dute! Dylan abea asteapta sa te vada. El crede ca rochiile negre fac din fete adevarate diavolite.

                   Zambesc fortat,apoi merg la masina lui Dylan,care deja ma astepta. Intru in masina,iar o melodie rock rasuna in boxe,iar Dylan bate ritmul in volan. Nu mai suport melodia si schimb piesa.

-Hey! Eu asculatam aia!

-Acum nu mai asculti.

                  Acum ascult o melodie de la Rihanna,insa Dylan o schimba.

-Nu o suport pe Rihanna,iubito.

-Nici eu nu te suport pe tine si melodiile tale rock!

-Va trebui sa o faci.

                 Deschid portiera,dorind sa ies si sa ma intorc acasa,insa Dylan ma trage inapoi,fetele noastre fiind despartite de cativa centimentri.

-Unde crezi ca pleci,iubito?

                Respiratia lui mentolata se loveste de fata mea,iar pielea de pe bratele mele devine de gaina.

-Incerc sa scap de tine!

                Ma rastesc dupa ce ies din transa,iar el zambeste.

-Cred ca ai uitat ca inca suntem in fata casei mele,iar cel mai probabil mama ne priveste pe fereastra,asa ca ai face bine sa fi o vampirita cuminte,inainte ca mama sa inceapa sa aiba banuieli,iar eu te pot scapa de incurcatura in care tu ne-ai bagat,insa...nu fac nimic pe gratis.

                La finalul frazei pe fata lui se intinde un zambet pervers,iar eu as da orice sa il sterg,insa nu spun nimic,ci ma asez pe locul meu, iar Dylan ma priveste victorios si porneste masina.

(...)

               Dylan opreste in fata restaurantului si intram impreuna,iar ochii mei se maresc cand ii vad la masa noastra pe Nickolas si Zoe.

-Am uitat sa mentionez ca mama a aranjat o intalnire dubla?

             Simt ca explodez si cu greu ma abtin sa nu-i distrug fata perfecta. Nickolas isi indreapta privirea spre mine,iar eu il i-au de mana pe Dylan si zambind,amandoi ne indreptam spre masa.

-Dylan,Freya! A-ti ajuns!

             Zoe ne imbratiseaza pe mine si Dylan,apoi ne asezam la masa. 

-Nu e minunat sa iesim ca pe vremuri,Dylan? Nu as fi acceptat,caci banuiam ca vreti sa ramaneti...stiti voi...singuri. Dar Nickolas a insistat si am acceptat.

            Imi intorc privirea spre Nickolas,care zambea iubitei sale,apoi ne zambeste mie si lui Dylan victorios.

-Nu e nici un deranj,surioara. Sunt sigur ca Nickolas se bucura de chelneritele de pe aici. Am auzit ca tocmai si-au schimbat uniforma. Nu ai aflat? De obicei tu erai primul care se informa cu privire la aceste detalii.

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum