VOLUMUL III

1.7K 88 13
                                    

                                       Capitolul 1 // Povestitorul devine poveste

Autor POV

                       Povestile  pot fi clasice cu...a fost odata ca niciodata,in care printesa se indragosteste de un print transformat in bestie sau printul salveaza printesa otravita de mama ei vitrega,povesti de care ne vom plictisi odata cu trecerea timpului,dar exista si povesti in care pe langa mama rea si printesa otravita exista realitate pura si in acelasi timp aceasta realitate este ascunsa atat de bine de personajele ei pe care noi le consideram inexistente. Cine a spus ca vampirii,varcolacii si vrajitoarele sunt doar povesti de adormit copiii? Aceste creaturi sunt mai aproape de noi decat credem. Poate...chiar prieteni si cunoscuti ai nostri sau...poate chiar noi. Ca sa nu o mai lungesc,voi trece la actiune. Aglomeratul Los Angeles.

-Pardon! Pardon!

                         Fata beuneta se inghesuie prin multimea de oameni. "Am intarziat din nou" gandeste ea si isi areanjeaza hainele cand ajunge in fata cladirii impunatoare.

-Hei Cami!

-Buna Alli!

                       Fata stramba din nas la auzul numelui ei. Numele ei fals. A fost Diana,apoi Candice si acum Allison,dar niciodata nu ia fost rostit numele ei adevarat decat de parinti. Intra pe usa,iar Liam o intampina zambind.

-Ai ajuns in sfasit Grace.

-Ai de gand sa ma tachinezi?

                         Buzele lor se unesc intr-un sarut scurt.

-Ti-am adus "cafeaua".

-Multumesc Grace. Vreau sa-i duci dosarul asta fratelui meu si sa-i spui sa semneze.

-Ok.

(...)

                  Ajunsa in fata biroului lui Kyle,bate in usa apoi intra. Ochii lui Grace se maresc si se intoarce.

-Grace! Cred ca a devenit un obicei sa ma intrerupi in momente importante. Skyler? Poti pleca.

                    Vampirita ieftina se imbraca,apoi isi flutura parul in fata mea,inainte de a pleca. Kyle isi incheie si ultimul nasture la camasa si se aseaza pe scaun.

-Liam a spus sa semnezi.

                    Kyle imi ia dosarul din maini,iar dupa ce semnraza
mi-l inapoiaza.

-Am spus-o si o voi mai spune. Sunt gelos pe fratele meu ca a pus mana pe o frumusete ca tine,dar...sa sti ca usa e mereu deschisa pentru tine.

-Kyle...sunt iubita fratelui tau. Noi nu vom fi niciodata nimic mai mult decat prieteni.

-Bine! Bine! Am inteles. Doar...te-am avertizat.

                     Grace paraseste incaperea si ofteaza zgomotos.

(...)

Grace POV

                      Dupa un program incarcat e timpul sa ma relaxez in "micutul meu loc special". Ajung in fata cladirii nu prea mari si intru. Urc in lift si apas butonul pentru a ajunge la etajul 2. Holul lung care urmeaza este plin de usi si zambesc cand zaresc usa cu numarul 109. Bat,apoi intru.

-Alli!

                       Copiii imi sar in brate fericiti,iar educatorea imi zambeste si iese pe usa. Copiii ma iau de mana si ma conduc la scaun,apoi ca de obicei toti isi aduc pernele si le aseaza pe podea,formand un cerc in jurul meu si se aseaza pe ele.

-Bine. Unde am ramas data trecuta?

-La partea in care Arian are arma indreptata spre Freya.

-Pai...desi probabil ca Nickolas este un personaj negativ,sa stiti ca...uneori sub masca unui bataus se ascunde un suflet bland si chinuit. Asa a facut si Nickolas. Cand a vazut cum Arian apasa pe tragaci,el a alergat spre ea si a prins-o in brate,iar glontul a trecut prin pieptul lui,ajungand la inima. Freya s-a asezat langa el si a spus: "Un sacrificiu se recompenseaza doar cu un sacrificiu",iar ea ia dat lui Nickolas din sangele ei. Din cauza dulcetii sangelui ei,Nickolas nu se putea opri. Ea l-a lasat sa bea. Vedeti copii? Dragostea e atat de puternica,incat pana si cea mai inghetata inima se topeste cand simte caldura ei,iar Nickolas s-a oprit. El a fost dus acasa si ingrijit. Amelia sora Annei a ajuns sa conduca vanatorii,iar vampirii sunt in pace cu vanatorii. Vanatorii doneaza sange vampirilor,iar vampirii nu ucid oamenii. Grace a crescut,iar in prezent are nouasprezece ani. Ea mai are un frate,Christian. Nickolas si Freya continua sa se iubeasca la fel de mult ca prima oara,iar desi Grace are un iubit,ea presimte ca nu e el alesul si ca viata ei va fi plina de peripetii. Ea a povestit aceasta poveste colegilor ei de la scoala,toti fiind fermecati de frumusetea ei. Sfrasit!

-A fost foarte frumoasa povestea,dar...Grace are o poveste?

-Cum sa aiba o poveste daca Grace e povestitoarea?

-Thom? Toata lumea are o poveste,caci odata si odata povestitorul devine poveste.

                Clopotelul suna,iar copiii isi iau ghiozdanele si pleaca.

-Intr-o zi vom auzi povestea lui Grace?

-Emma? Sa sti ca Grace inca isi astepta povestea,dar atunci cand o va gasi o sa v-o spun.

                  Copila zambeste,iar apoi pleaca impreuna cu parintii ei.

(...)

                   Intru in casa noastra si zambesc cand ii vad pe mama si tata in sufragerie. Tata o tine pe mama lipita de perete si ii spune niste cuvinte,apoi o saruta. Eu imi dreg galsul,iar ei se departeaza cand ma vad.

-Nu doream sa va intrerup,dar nu doream sa stau afara pana cand va terminati momentul.

-Nu scumpo...noi

-Inteleg prea bine. Cand fluturii dragostei plutesc prin aer...cupidon tinteste in cele mai nepotrivite momente,iar parintii uita ca au o fata de nouasprezece ani si acum cel mai probabil mintal o injura de mama focului,uitand ca fiica lor e vampir si a gustat din sangele tatalui si astfel poate citi gandurile acestuia. Asa-i tata?

-Hei! Vei ajunge si tu sa ai copii si vei vedea cum e.

-Pana atunci nu ma voi putea duce dracului cu iubitul meu,tata.

                 Mama se incrunta si il trage de mana pe tata in camera. Eu izbucnesc in ras si iau o punga de sange din frigider,mergand in camera mea. Dupa ce o termin,ma schimb in pijamaua mea si ies pe balcon. Vantul rece se joaca cu parul meu. Ma sprijin de balustrada si privesc in jur. Am o viata plictisitoare de vampir. Ochii mei cad pe un tufis din care doi ochi galbeni ma privesc cu ura.

-Grace? Vin-o putin!

-Un moment!

                  Imi indrept privirea spre acel tufis,dar acei ochi au disparut. Ce a fost aia?

____________________________________________________________________

                             A sosit si primul capitol al volumului III. Sper sa va placa. E mai plictisitor inceputul,dar "palpitatiile" vor veni pe parcurs. Astept pareri. Ce credeti ca a fost creatura aia?
P.S: La media Grace interpretata de Victoria Justice.

Byeeeeeeeeee!

                 

                       

Bloody Love ( Vol. I,II,III,IV )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum