#9 Štít [KONEC]

3.3K 224 49
                                    

Ani se neohřála doma, a už se zase musela přestěhovat- tentokrát se jednalo o novou základnu Avengers. Steve ji chtěl mít pod dohledem, a kdyby náhodou nemohl on, tak věděl, ze na ni dohlédne buď Sam, Wanda, nebo Natasha. Nechtěl, aby byla sama. Ne po tom, co odhalila svoje těhotenství.

A i když ji chyběl jejich byt, Nelie se líbilo i v jejich novém, ale dočasném domově. Nelie věděla, že tu nezůstanou i po narození dítěte, Steve měl daleko větší plány.

A to zahrnovalo i fakt, že brzo bude mít za manžela jenom Steva Rogerse. Už ne Kapitána Ameriku, hrdinu a zachránce. Od narození jejich dítěte se toho Steve vzdá. Oznámil ji to sám, nenutila ho do toho. I když si Nelie myslela svoje.

~

Na ranní nevolnosti si Nelie zvykala dlouho, ale zvykla. Bylo to něco, s čím počítala, jakmile se probudila a začala vnímat okolní svět. Steve se s tím tak úplně ztotožnit nedokázal a při myšlence, ze ho Nelie za tohle už teď musí nenávidět, s ní poctivě každé ráno chodil do koupelny a držel ji vlasy.

Na to, že se z ní stala chodící velryba, si taky eventuálně zvykla. Zvykla si dokonce i na to, že už jí nebylo její staré oblečení a pomalu se oblíkala do prostěradla, jenom aby měla něco na sebe a nikoho nepohoršovala.

A taky už poznala, jaké to je mít větší prsa, než velikost B. Na pravidelné lékařské prohlídky ji pokaždé dotáhl Steve, nebo mu pomáhala ještě Natasha, takže tady na výběr taky moc neměla. Chutě na jídlo byly pro ni naprosto normální a i když Steve měl počáteční pokusy jíst s ní stejné jídlo, jeho žaludek to neustál při melounu, který byl v guláši a ještě zalitý nutelou.

Ale na co si nedokázala zvyknout, a hlavně se na něj připravit, byl porod.

Porod syna, který po svém otci zdědil část jeho síly a tak Nelie ubližoval víc, než bylo normální. A taky se to projevovalo na Nelie, která někdy ve svém vzteku jen tak rozbila dveře, noční stolek, nebo umyvadlo. Bylo to neuvěřitelné, ale síla jejich syna, ovlivňovala i Nelie. Nejen Steve měl od Nelie nešťastnou náhodou monokl.

~

Porod přišel v té nejvíc nejhorší a nečekané chvíli. Steve Rogers se sice snažil, aby neměl během jejího devátého měsíce misi, ale jak na potvoru se nějaká našla a musel tam. A samozřejmě, že přesně v tu chvíli se jejich super dítě rozhodlo, že se podívá na svět. Nedalo se nic dělat, muselo se to obejít bez Steva.

A tak se toho musel ujmout Tony Stark, bratr Nelie. Který z toho takovou radost neměl, ale neměl moc na výběr. Jakmile Nelie praskla voda, musel jednat.

"Nemůžeš rodit později?!" křičel na ni vyděšeně, když ji opatrně pomáhal do auta. Nelie se svalila na sedačku a zrychleně dýchala.

"Zkusím to říct tomu miminu, co se snaží lézt z mého břicha! Víš co, řekni mu to sám," zavrčela na něj Nelie. Tony se sklonil k jejímu břichu.

"Hej malý Anthony, počkej ještě chvíli...sehnat nový sedačky do auta bude docela těžký, nech si to na nemocnici. Čistý prostředí. Nebo víš co...ty sedačky nemá cenu shánět, rovnou je spálím, stejně jako auto," dodal, když viděl, jak začínají být sedačky mokré. Nelie to už nevydržela a vrazila mu. Jejich dítě se nebude jmenovat Anthony a už vůbec nebude poslouchat svýho idiotskýho strýce.

Když dorazili do nemocnice, zatímco Tony podpíral Nelie, pod okem se mu už stihl vyrýsovat monokl. Ale stálo to za to.

To ještě nepočítal s tím, že ho Nelie bude požadovat i na sále, protože tam nechtěla být sama a když Steve nebyl k dispozici, tak tam chtěla mít aspoň vlastního bratra. Tomu se pohled na jeho rodící sestru nezamlouval, ale co měl dělat. Nakonec do toho šel.

Captain's Wife [2] [Avengers CZ FF] ✔️Where stories live. Discover now