Kapitola 23

53 5 0
                                    

   „Trvá jim to," přešlapoval Matt nervózně po místnosti, mimoděk si povolil kravatu. „Znáš ženy," zněla odpověď. „Byakuyo, mám vražednou náladu, tak mě nenuť zabít skoro švagra," ozvalo se seshora. S Byakuyou to ani nehnulo. „Měl by ses jí bát, je zlá," zašeptal Matt. „Wichiten? Proč? Není zlá, je jen...roztržitá a výbušná," ušklíbl se Byakuya. „No jistě," ozvala se Wichiten sarkasticky a pomalu sešla ze schodů. Za ní Serenity. Wichiten měla na sobě tmavě rudé šaty, bez ramínek až k zemi, její věčně neposedné rovné vlasy měla stáhnuté v perfektním drdolu, měla ve vlasech dobře vpletenou korunku a jediné co zůstalo stejné, byla její patka, která zakrývala celé oko. Serenity byla naopak v tmavě modrých šatech, její tmavé vlasy se nesli jako závoj až k jejímu pasu a stejně jako Wichiten, i ona měla korunku vpletenou ve vlasech. Matty jen nahlas polknul. Wichiten se zadívala na Matta.

„Vypadám... divně?" zeptala se. „Ne, sluší ti to," usmál se brunet zářivě. Serenity se ušklíbla. „Tobě to sluší také," řekl Byakuya a nabídl Serenity rámě. Oba tmavovlasí upíři šli k autu. „Půjdeme?" zeptala se Wichiten. „Ovšem," přikývl Matt. „Wichiten se do něj zavěsila a šli k druhému autu.

„Tohle není večírek, tady je to všechno nalajnovaný víš. Proto jedeme zvlášť," vysvětlila Mattovi Wichiten. „Myslel jsem, že se ples bude konat u vás," zapřemýšlel Matt. „Ne, koná se v hlavním sídle rodiny Shirayuki, jelikož ještě stále vládne náš otec a matka, dokud se obě dvě nevdáme," vysvětila mu to Wichiten. „Teda. Máte to pěkně složitý," zašklebil se Matt. „To tedy jo. Občas mi to až vadí," souhlasila Wichiten. Zastavili.

Vystoupili. Matt se rozhlédl po zámku. „Čumíš co?" rýpla si Wichiten a lehce ho dloubla do žeber. „No to teda, čekal jsem nějakou pevnost, zatažený okna... ne takovýto barokní zámeček," řekl Matt. „Rozeznáš ten styl staveb?" zeptala se ze zájmem Wichiten a připojili se s Wichiten k Byakuyovi a Serenity. „Nejradši bych se protáhla, ale to by zabilo naši rodinu," zabrblala Wichiten. „Spálit knížky o etiketě co?" škrtil se pomalu Matt v kravatě. „A zavést Kámasútru jako povinnou četbu," přikývla. „Nechápu je," řekl Byakuya. „A kdo říkal, že já jo?" usmála se zářivě Serenity. „Tváříš se tak," řekl Byakuya. „Já jsem z puberty dávno vyrostla," ušklíbla se. „To si myslíš, že když seš o pět minut starší tak že se hnedka vyspělejší?" řekla Wichiten. „He...hehe," smál se nervózně Matt. „Připraven?" koukla Wichiten na Matta. „Jdeme tam a pěkně hrdě," zavelel Matt. „Matka tě sežere zaživa," zamumlala Serenity.

„Serenity," ozval ose vřelé oslovení. „Wichiten," ozvalo se druhé, chladné. „Holky moje," usmál se na obě zářivě jejich otec a jejich matka na Wichiten se podívala jen ledově a na Serenity v milým úsměvem. „Ahoj," sklopily obě dívky hlavy. „To je on? Hm. Asi sem čekala něco víc," zamumlala jejich matka nápadně podobná Serenity. „Nemusíš být ihned takto nepříjemná," mírnil jí její druh, ten byl neuvěřitelně podobný Wichiten. „To je fuk, odcházím," řekla, otočila se na podpatku a s vlněním sukně odešla. „Omlouvám se za ní...Matte," řekl rudovlasý muž a odešel za svou družkou.

„Řekněte mi někdo, proč jsem nezměnila identitu?" zeptala se namátkou Wichiten a bylo znát, že to co řekla její matka, hluboce zasáhlo její ego. „V pořádku Wichiten, já si na takové chování zvykl," řekl tiše Matt. „Věř tomu, že ke mně a Byakuyovi se chová úplně stejně," zamumlala Wichiten. „To je pravda," přikývla Serenity. „Ty jsi ten maminčin mazánek že?" zeptal se Matt a nemyslel to nijak zle. „Bohužel," přikývla. „Já nejsem dost na úrovni, Wichiten jí zabránila mít další děti tím, že se narodila a ty jsi lovec. Jsme to ale parta že?" ušklíbl se ironicky Byakuya. „Nějak k nám nesedíš," zešklebil se Matt a drcnul do Serenity. „Ale jo. Já jsem váš dozor," odpověděla u úšklebkem. „Tak to by jinak nešlo," ušklíbla se Wichiten a vešli do místnosti plné upírů „Tohle vidět lovci tak si myslí, že jsou v posledním levelu nějaké ultra těžké hry," řekl nevědomky Matt. „Cože?" nechápal Byakuya. „To neřeš," mávla rukou Wichiten a otočila se k Mattovi. „a dokonce tu je i final Boss," zašklebila se na svého přítele. 

Vampires and hunterWhere stories live. Discover now