Ekin nerede ?

62 23 109
                                    

Medya- Berksan

Ruhuma iyi geliyordu. İçimden acılarımı uyuşturuyor anlık unutmama sebep oluyordu. Benim ise sanki elimden bişey gelmiyor gibi hissediyor kendimi üzgün hissediyordum. İçindeki boşluğu yok etmek, onu hayata bağlamak istiyordum. Yap dedim kendi kendime. Sık sık yaparım tabi bunu kendime. Soru sorarım, çıkmaza düşerim. Karamsar fikir değildir bana göre çıkmaz ama yinede herkes farklı değerlendirir.

7 yaşından 16 yaşıma hiç saçım okşanmadı mesela benim. Beni sevecek babam yoktu çünkü. Kalpten değer görmedim ben. Bana değer verecek kimse yoktu çünkü. Her düştüğümde bir yerin dibi olduğunu fark ettim. Çünkü yaşadım ben. Ben hayatı cefa çeke çeke iliklerime kadar yaşadım. Sonra ilk gördüğüm erkeği sevdim. Saçlarımı okşamadı, sevgisi dış görünüşe aitti. Güvendiğim ilk erkekti ve o beni hiç sahiplenmedi.

Sonra yine başladı kabuslarım. Bu sefer dizlerim değil kalbim yaralıydı. Birisi desteğinde ayağa kalktığım an yeniden düştüm. Öğrendim yeniden tek başıma olduğumu.

İçimden hak etmediği sevgisini de onu da attım. Kendimi yalnızca kendime adadım. Kendi kendime toparlandım. Tek başıma büyüdüysem, tek başıma öğrendiysem doğruyu yanlışı hata yapa yapa, tek başıma kalkarım dedim.

Uzun zaman geçti 2 yıl tabii bu, dile kolay söylemesi. Şimdi ise ben başardım. Ben güçlüyüm, ben büyüdüm.

Hayatıma kaldığım yerden yeniden sevgi duygusunu hissettiğim adamla beraber devam ediyorum.

İçimden yine bir sürü şey yazmıştım hayali defterime. İnsanın zamanında anlatacak kimsesi olmayınca kendinde yöntemlere başvuruyor.

Sevdiğim adam arabanın önüne yaşlanmış ve ona yaslanık olan ben manzaranın keyfini sürüyorduk. Manzara bahaneydi aslında bizim mutluluğumuz "biz" olma sebebiydi.

-" En başından beri sana yanığım. İlk aşkımsın. İlkimsin. Seni üzmeyeceğim. " deyince Ekin, midemden kelebekler çıkıp kalbimin hızlı atmasına sebep olmuştu.

Değer görmenin verdiği mutluluğun tarifi yok. Seviliyorum! Kalbimden! Kendimi özel hissediyorum.

-"teşekkür ederim" diye mırıldandım kısık ve boğuk sesle.

-"neden ?"

-" Beni sevdiğin için, beni değerli gördüğün için, beni böyle kabul edip, beni özel hissettirdiğin için."

-" etek, elbise, dapdar şeyler giydiğinde seni kabul etmeyeceğimi bil. Bacaklarını kırarım senin. Aşık olduğum kıza bakacak erkeğin gözlerini yediririm." Dedi ciddi şekilde.

Kıskanılmak hoşuma gitmişti.

Tek dediğim şey ise "oha" demekti.

...


EKIN'DEN

Berksan beni arayıp Hazel'e her şeyi anlattığını söylediğinde başımdan aşağı kaynar sular akmış, sinirlerim tepeme çıkmıştı.

Kendini bişey sanan Berksan yüzünden gerilmiştim. Hazel'i arayıp 3 kere meşgule atınca karşımda duran aynaya yumruk atmıştım.

Tüm dünya şahidim olsun ki Berksan gibi birisi yüzünden Meleğim Hazel'imi kaybetseydim 7 cihan gelse onu yaşatamazdı.

Delirecek gibi oluyordum. Beynimin içinde dönen kurgular beni ele veriyordu. Tekrar tekrar aramama rağmen hiç açmadı.

Ekim'de Ekin Aşkı Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin