/2/

5.5K 331 301
                                    


Από τον ωραίο μου ύπνο με ξυπνάει το ξυπνητήρι . Κλασσικά αφού σήμερα ξεκινάνε τα κολαστήρια - σχολεία .

Φόρεσα  ένα μαύρο τζιν ψηλόμεσο σορτσάκι , μια άσπρη μπλούζα και τα σταν σμιθ μου . Πήρα τσάντα , κινητό,  λεφτά και έφυγα .

Όταν έφτασα σχολείο , πήγα  κατευθείαν στο πίσω προαύλιο εφόσον γνωρίζω  ότι εκεί θα είναι όλη η παρέα οπότε γιατί να τους ψάχνω; 

Συνήθως στο πίσω προαύλιο κάθε σχολείου είναι το στέκι των καπνιστών . Σε εμάς όμως δεν είναι έτσι. Οι καπνιστές έχουν βρει έναν χώρο που είναι πολύ πιο απομονωμένος.

"Καλημέρα. " μου λένε όλοι με μια φωνή λες και είναι χορωδία . Τους λέω και εγώ με την σειρά μου καλημέρα .

" Να σου πω  , έχει έρθει ένα παιδί στο σχολείο , κουκλί ζωγραφιστό .  Μόνο να 'βλεπες πως έκανε το τσουλάκι η Ναταλία όταν το είδε . Αμέσως πήγε σε αυτόν και του έπιασε κουβέντα . " μου λέει η Αλίκη .

Αναμενόμενη αυτή η συμπεριφορά της Ναταλίας . Είναι αυτή μια !!! Μην σας πω καλύτερα γιατί σίγουρα ξέρετε .

" Κουκλί ζωγραφιστό ε; Καλά Αλίκη . "  , λέει γεμάτος ζήλεια  ο Αντώνης . Αμάν ζήλεψε απ' οτι φαίνεται αλλά ξέρω ότι η Αλίκη το είπε επίτηδες αυτό .

" Ναι . Όπως άκουσες , κουκλί ζωγραφιστό !!! Όμως εγώ δίπλα μου έχω  καλύτερο μανάρι . Το δικό ΜΟΥ μανάρι . " του λεει τονίζοντας το 'μου' και του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο .

" Εσύ Εύη είσαι καλύτερα σήμερα γιατί χθές στο κλάμπ δεν αισθανόσουν και τόσο καλά . Σε περιποιήθηκε καλά ο Στέφανος ;" , την ρωτάω δήθεν οτι έχαψα το ψέμα τους  αλλά σαφώς και  την ειρωνευόμουν .

" Εε , ναι  είμαι καλύτερα .Απλά χθες με πονούσε λίγο το κεφάλι μου .Τώρα ο Στέφανος τι να μου έκανε ,  μου έδωσε ένα μόνο ένα ντεπον . ",  λεει . Θα σου έλεγα τι σου έκανε ο Στέφανος αλλά έχε χάρη ότι χτύπησε το κουδούνι για προσευχή .

Εκεί ο διευθυντής αρχίζει και λέει τον λόγο του όπως κάνει  κάθε χρόνο λες και εμείς τα ακούμε όλα όσα λέει . Καλά αυτοί δεν ξέρουν ότι εμείς κάνουμε πως  τους ακούμε αλλά από το ένα μπαίνει από το άλλο βγαίνει; 

Μετά απο την ομιλία του,  μας έδειξαν σε ποια αίθουσα ήταν το τμήμα μας  . Όλοι η παρέα είμαστε στο ίδιο τμήμα , εκτός από την Εύη , η οποία πάει β' λυκείου και τον Στέφανο , ο οποίος έχει διαλέξει  θεωρητική κατεύθυνση .

Για να δούμε τώρα  ποια καθηγήτρια θα μπει να μας μιλήσει πρώτη . Λογικά η υπεύθυνη του τμήματος μας . Έτσι γίνεται πάντα .

Forever Yours #B2K18WBUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum