/19/

3.5K 249 168
                                    


Μετά από 1 εβδομάδα .
Pov Μαγδας .


"Ελα μπρο ." , λέω στον αδελφό μου στο τηλέφωνο .

"Ήθελα να 'ξερα δεν ντρέπεσαι ;" , ρωτάει σοβαρός . Μα τι έκανα ; Παιδιά έκανα κάτι κακό και δεν το θυμάμαι ;

"Ορίστε;", ρωτάω μη μπορώντας να καταλάβω τι εννοεί .

"Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις . Είμαι ο αδελφός σου σωστά; Σωστά !Αρα εγώ  θα έπρεπε να ξέρω πρώτος τι συμβαίνει στη ζωή της αδελφής μου . Έλα μου όμως που εγω μαθαίνω  τελευταίος από τον ένα και από τον άλλο τι συμβαίνει στην ζωή  της  επειδή αυτή δεν μου λέει απολύτως τίποτα . ", λέει αρκετά νευριασμένος . 

Νομίζω οτι κατάλαβα σε ποιο πράγμα αναφέρεται .

"Αδελφούλη μου , συγγνώμη . Ξέρεις οτι σε αγαπώ  πάρα μα πάρα πολύ . " , του λέω γλυκά μπας και τον καλμάρω λιγάκι .

"Αμ μπα ; Μας αγαπάτε τώρα κυρά μου ; Για πολλοστή φορά μαθαίνω από τον Αντώνη - να 'ναι καλά ο άνθρωπος που υπάρχει- πράγματα για εσένα για  τα οποία εγώ δεν είχα ιδέα . Την μια φορά μαθαίνω για τον άλλο τον μαλακά και τώρα έμαθα οτι η αδελφή μου τα έφτιαξε με τον Στέλιο . Μπραβο αδελφούλα , ο Πέτρος στην απ' έξω πάντα . Έτσι με αγαπάς εσύ . " , μου λέει θυμωμένα .

Είμαι απαράδεκτη το γνωρίζω αυτό . Αλλά ξέρετε πως είναι όταν είσαστε με το αμόρε σας , ξεχνάτε τα πάντα . Έτσι και εγώ λοιπόν  .

"Αδελφούλη μου , αγαπούλα  μου , καρδιά μου , ψυχή μου , φως μου , κατσαριδούλα μου , σουπιά μου , μανάρι μου , ζαμπονοτυροπιτάκι μου , τσουρέκι μου , μπαμιούλα μου χίλια συγγνώμη !!  Είμαι απαράδεκτη που δεν σου είπα  τίποτα . Θα με συγχωρέσεις; Σου υπόσχομαι ότι δεν θα ξαναγίνει και πως από εδώ και πέρα εσύ θα τα μαθαίνεις όλα πρώτος ." , του λέω με πολύ λεπτή και γλυκιά φωνή .

"Δεν νε νοιάζει . Δεν θέλω να σου ξαναμιλήσω ." , λέει σοβαρός . ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ;

"Σοβαρολογείς ; Έλα ρε Πέτρο .. " του λέω και δάκρυα έχουν κάνει την εμφάνιση τους .

"Μικρή μου , το πίστεψες  αυτό ;  Αφού είσαι το βάσανο μου , μπορώ λες να αντέξω μακριά σου;  Μια πλάκα έκανα μαζί σου ." , λέει γελώντας αυτή την φορά .

"Ε άι στο διάολο Πέτρο!!" , του λέω νευριασμένα.

"Έλα τώρα ας αλλάξουμε θέμα . Σου έστειλα κάτι  . Πιστεύω να σου αρέσει .", μου λέει αλλάζοντας θέμα . 

Forever Yours #B2K18WBWhere stories live. Discover now