/14/

3.6K 253 167
                                    


Διάβασα τα μαθήματα του σχολείου , ετοίμασα τα ρούχα και την τσάντα μου , ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και πήρα το κινητό για να μαζέψω λίγο στο internet  . Έχω τρομάρα  μου  facebook , instagram , messenger , viber , musically και  wattpad .

Ανοίγω την κάθε εφαρμογή και βλέπω τις ειδοποιήσεις μου . Έχω πάρα πολλές και βαριέμαι να τις δω όλες . 

Αφήνω το κινητό μου κάτω και τότε ανοίγει την πόρτα ο αδελφός μου .

"Σιπ-νέιμ έχετε ; Αν είναι θα σας βρω εγώ . ", μου λέει γελώντας και του πετάω ένα μαξιλάρι στο κεφάλι  . Έχω καλό στόχο , μπορώ να πω. Στο δόξα Πατρί του ήρθε .

"Κοφτο !!" , του λέω με υψωμένο το τόνο της φωνής μου .

"Έλα... οκ το κόβω. Άλλο ήθελα να σου πω .  Αύριο ελάτε  με τον Στελιο μαζί εδώ  στο σπίτι . Θα φάμε μαζί  και έτσι θα να τον γνωρίσω καλύτερα . Να ξέρω βρε ποιος είναι ο μελλοντικός κουνιάδος μου . ", λέει και πάλι γελώντας . Ως απάντηση παίρνει και το δεύτερο μαξιλάρι στο κεφάλι του .

" Θα του το πω  αλλά κακομοίρη μου έτσι και πετάξεις αύριο καμιά από τις μαλακίες σου  , την έβαψες !!", τον προειδοποιώ. 

"Ναι θα δω .", τον κοιτάω άγρια στον άκουσμα της πρότασης του . "Ναι δεν θα πω τίποτα .", λέει εν τέλει . Καλό σκυλάκι ο αδελφούλης  μου .

"Καληνύχτα τώρα . " , του λέω και φεύγει από το δωμάτιο αφότου με καληνυχτίσει.

[...]

"Ο αδελφός μου είπε να έρθεις σε μας για φαγητό τώρα το μεσημέρι αν θες γιατί θέλει να μάθει καλύτερα τι άνθρωπος είσαι . " , λέω στο Στέλιο καθώς έχουμε ήδη φτάσει έξω από το σχολείο .

"Καλά θα έρθω . Γιατί θέλει να με μάθει καλύτερα όμως ;" , με ρωτάει . Θέλει να σε μάθει καλύτερα επειδή σε βλέπει ως μελλοντικό κουνιάδο του .

"Θέλει να ξέρει με τι ανθρώπους συναστρέφεται η αδελφή του . " , του απαντάω λέγοντας του ένα μικρό ψεματάκι .

"Με τον καλύτερο .", λέει και δείχνει τον εαυτό του . Τι ψωνάρα θεέ μου !!

"Ασχολίαστο . Πάμε ; ", τον ρωτάω και μου νεύει . Αρχίζουμε να προχωράμε προς το σπίτι μου .

Όταν φτάνουμε , ανοίγω την πόρτα και το σπίτι μυρίζει σουφλέ ,  ξέρετε αυτό με τα μακαρόνια και τα πολλά τυριά στον φούρνο .

"Γεια σου αδελφούλη μου .", τον χαιρετώ και του δίνω ένα φιλί στο μάγουλο .

"Γεια . ", λέει ο Στέλιος . Είναι λες και γνωρίζει τα πεθερικά του πρώτη φορά , τόσο αμήχανα .

Forever Yours #B2K18WBWhere stories live. Discover now