/5/

4.2K 299 131
                                    


Ο Στέλιος κάθεται στο παγκάκι και με αγκαλιάζει . Σαφώς  και ανταποδίδω . Την χρειάζομαι αυτή την αγκαλιά . Νιώθω ασφαλής εκεί . Όσο και να θέλω να μην κλάψω δεν μπορώ . Αρχίζω να κλαίω και ο Στέλιος το παρατηρεί αυτό .

" Καρδιά μου μην κλαίς γι' αυτόν . Σου είπα πως δεν αξίζει . Έτσι και τον είχα μπροστά μου θα τον είχα κάνει μαύρο στο ξύλο .", μου λέει καθώς μου χαϊδεύει τα μαλλιά .

"Δεν μπορώ..." , δεν προλαβαίνω να συνεχίσω επειδή ο ήχος κλήσης του κινητού με διακόπτει . Ποιός  με ψάχνει τώρα;

Βγάζω το κινητό από την τσέπη και βλέπω ότι με καλεί ο Βασίλης . Τι θέλει τώρα αυτός ;!

"Μην το σηκώσεις !! ", με προστάζει ο Στέλιος .

" Μα επιμένει.", του λέω και του δείχνω το κινητό μου .

" Άστον να επιμένει . Κλείσε το κινητό σου καλύτερα  και αν είσαι εντάξει  πες μου αυτά που ήθελες να μου πεις από την αρχή .", μου λέει και γυρίζει στο σώμα του έτσι ώστε να κοιτάει ευθεία και όχι εμένα .

"Θα σου πω. " , του λέω και παίρνω μία βαθιά ανάσα." Αν θυμάσαι χθές ο Αντώνης έλεγε ότι άμα με ξανακάνει να κλάψω τότε θα υποστεί τις συνέπειες όπως τότε ." , αρχίζω να του λέω .

" Ναι θυμάμαι . Τώρα εσύ πρέπει να μου εξηγήσεις τι έγινε τότε . Σε έχει ξανά πληγώσει στο παρελθόν ο μαλάκας;" , με ρωτάει και γυρίζει να με κοιτάξει .

"Ναι." , του απαντάω ενθυμούμενη το τι είχε γίνει στο παρελθόν.

" Συνέχισε .", με παροτρύνει.

" Όταν τα φτιάξαμε μετά απο δύο μήνες τον έπιασα να φιλιέται με την Ναταλία.", του λέω και προσπαθώ να συγκρατήσω τα δάκρυά που απειλούν να κάνουν την εμφάνιση τους .

" Τι; " , με ρωτάει άφωνος χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις άκουσε .

"Μου είπε όμως οτι είχε πιεί και ότι αυτή τον στρίμωξε . Τον πίστεψα αφού γνωρίζω τι τσόκαρο είναι η Ναταλία . Μετά απο μια  εβδομάδα όμως τον συγχώρεσα . Ο Αντώνης και ο Στέφανος , απο την άλλη δεν τον πίστεψαν  και όταν είδαν οτι είμαι χάλια πήγαν και τον πλάκωσαν . Αυτοί οι δύο δεν πάνε καθόλου τον Βασίλη αλλά τον ανέχονται μόνο και μόνο για χάρη μου . Δεν μου το έχουν πει αλλά το νιώθω . Ο Βασίλης μου  υποσχέθηκε οτι δεν θα με ξανα πληγώσει . " , του εξιστορώ τα γεγονότα.

"Κράτησε την υπόσχεση του;", με ρωτάει .

"Δεν το ξανά έκανε αυτό όμως .", του λέω .

Forever Yours #B2K18WBWhere stories live. Discover now