/32/

2.9K 225 105
                                    

❎🔞Ακολουθεί σεξουαλικό περιεχόμενο ❎🔞

Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο της , την έριξα κατευθείαν πάνω στο κρεβάτι και ανέβηκα από πάνω της .

Άρχισα να της αφήνω φιλιά στην βάση και σε όλη την περιοχή του λαιμού της . Της έβγαλα γρήγορα την μπλούζα έτσι ώστε να εχω μεγαλύτερη επιφάνεια ακάλυπτη και να μπορώ να αφήσω τα σημάδια μου σε περισσότερα σημεία πάνω της .

Τώρα δημιουργούσα μονοπάτια φιλιών πάνω στη γυμνη της κοιλιά . Δεν μπορώ να την χορτάσω . Απλά δεν μπορώ . Θα μπορούσα να την φιλάω με αυτό τον τρόπο όλη την ώρα. 

Της αφαιρεσα -χωρίς καμία δυσκολία - το σουτιέν και πιπίλαγα πλέον το στήθος της . 

Μετά η Μάγδα προσπαθησε να μου βγάλει την μπλούζα αλλά η προσπάθεια της βγήκε μάταιη . Έτσι την έβγαλα εγώ.

Καθώς έκανα αυτή την κίνηση ,έχασα λίγο την ισορροπία μου και έτσι η Μάγδα μπόρεσε να με ρίξει πίσω στο κρεβάτι και να ανέβει τώρα αυτή από πάνω μου . 

Δημιουργεί τα σημάδια της πάνω στο λαιμό μου . Σημάδια ακα πιπιλιες . Έπειτα κατεβαίνει πιο κάτω και φιλάει το στέρνο μου αλλά παράλληλα τα χέρια της χαϊδεύουν τα πλάγια μου .

Ο φιλαρας μου εκεί κάτω κάνει πάρτι εδώ και πολλή ώρα . Αλλά τώρα που η Μάγδα έχει αρχίσει να τρίβεται  πάνω του  , τον βλέπω σε λίγο να παίρνει φωτιά . Την πυροσβεστική στο τέλος θα φωνάξουμε .

Αχ δεν μπορώ άλλο . Την σπρώχνω προς τα πίσω και βρίσκομαι πάλι από πάνω της . Της βγάζω το παντελόνι της αλλά μαζί με αυτό της βγάζω ταυτόχρονα και το βρακάκι της που αποδείχθηκε να είναι στρινγκ . Αρε Μάγδα τι μου κάνεις !!

Ανοίγω τα πόδια της και τοποθετουμαι ανάμεσα τους . Της χαϊδεύω την περιοχή και την βλέπω να κρατάει σφιχτά το σεντόνι . Της βάζω δύο δάχτυλα μέσα και συνειδητοποιώ ότι πολύ υγρή .

Φυσικά και θα ήταν πολύ . Αφού είναι ο Στέλιος εδώ .

"Είσαι πολύ υγ-", πάω να πω αλλά αυτή με διακόπτει .

"Το ξέρω .. απλά μην με βασανίζεις άλλο . Σε θέλω μέσα μου . Τώρα!!" , λέει μέσα από τα μουγκρητά της . Εντάξει  πριγκίπισσα !!Οι επιθυμίες σου , διαταγές μου!!

Βγάζω γρήγορα το παντελόνι μου αλλά και το μποξερακι μου το οποίο είναι  και Calvin Klein . Ναι βγήκα εκτός θέματος. 

Βγάζω το προφυλακτικό από την τσέπη μου και το τοποθετώ πάνω στο φιλαράκο μου . Φιλαρα θα περάσεις καλά απόψε .

Forever Yours #B2K18WBWhere stories live. Discover now